Ανακοίνωση ΘΥΡΑΣ 9. 19/04/12


Αδέλφια της Θύρας 9, Περήφανε Πράσινε Λαέ,

Σε συνέχεια της τελευταίας μας ανακοίνωσης σχετικά με την κατάσταση στο σωματείο μας, αλλά και της χθεσινής ανοικτής συγκέντρωσης για συζήτηση και εξεύρεση λύσεων για να βγει η ομάδα μας από το αδιέξοδο, επικοινωνούμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για κάποιες αποφάσεις που έχουν παρθεί. Καταρχήν να ευχαριστήσουμε όσους έδωσαν το παρών τους, μπορεί να ήμασταν λιγότεροι από τις τελευταίες φορές αλλά το έχουμε συνηθίσει. Στα δύσκολα και εκεί που χρειάζονται ριζοσπαστικά μέτρα πάντα είμαστε λίγοι χωρίς αυτό να μας πτοεί καθόλου.
Ξεκινώντας απλά να αναφέρουμε το αυτονόητο που βγήκε και μέσα από την χθεσινή συγκέντρωση. Τόσο το κύπελλο, όσο και η αλάνθαστη πορεία μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος είναι ΑΠΑΙΤΗΣΗ του κόσμου και της ΘΥΡΑΣ 9, η υλοποίηση τους όμως, δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να αποτελέσει ελαφρυντικό για το ανίκανο διοικητικό συμβούλιο και τις κατά συρροή εγκληματικές παραλήψεις του μέσα από αυτά τα χρόνια. Η επίτευξη των πιο πάνω στόχων δεν πρόκειται να εξιλεώσει την διοίκηση στα μάτια του πράσινου λαού. Η ανεπάρκεια τους τα τελευταία 2 χρόνια να εδραιώσουν την ΟΜΟΝΟΙΑ στην κορυφή του κυπριακού πρωταθλήματος, η εγκληματική τους αδράνεια σε θέματα προστασίας του σωματείου και η ανύπαρκτη επικοινωνιακή πολιτική τους είναι δεδομένα και έχουν περάσει στην συνείδηση σύσσωμου του κόσμου της ομάδας. Ο μόνος δρόμος για το νυν διοικητικό συμβούλιο είναι η ομαδική παραίτηση.

Τις τελευταίες μέρες παρατηρείται ενορχηστρωμένο σχέδιο εξεύρεσης αποδιοπομπαίου τράγου ούτος ώστε να φορτωθεί η αποτυχία κατάκτησης του πρωταθλήματος. Με την Θύρα 9 να μην έχει δώσει δικαιώματα σε κανέναν και την πίεση του κόσμου της ομάδας να αυξάνεται, την νύφη μετά από διασταυρωμένες πληροφορίες μας καλέστηκε να πληρώσει ο προπονητής της ομάδας. Χαρακτηριστικό της πολεμικής που δέχτηκε ο προπονητής μας η διαρροή σεναρίων για αποδέσμευση του και ενδιαφέρον της ομάδας μας για ξένο προπονητή. Σενάρια τα οποία είναι εμφανές από που προέρχονται, αφού ο εν λόγο κύριος που τα διαρρέει βρίσκεται στο στόχαστρο της πλατιάς μάζας του Ομονοιάτικου κόσμου.

Το μεγάλο καρκίνωμα της ομάδας λοιπόν και που ακούει στο όνομα Χριστάκης Γεωργίου, αφού βλέπει ότι και πάλι βρίσκεται στο μέσο της κριτικής του κόσμου και της ΘΥΡΑΣ 9 προσπαθεί με κάθε τρόπο να ετοιμάσει το έδαφος για να φορτωθεί η αποτυχία στον Νεόφυτο Λάρκου. Αυτό το γράφουμε με πάσα ευθύνη και έχοντας συγκεκριμένες πληροφορίες, αλλά μπορεί να το καταλάβει κανείς και από την άκαιρη δημοσιοποίηση συζητήσεων με άλλο προπονητή.

Η οργανωμένη μας κερκίδα δηλώνει τον πιο εμφαντικό τρόπο ότι στηρίζει τόσο τον προπονητή όσο και τους παίκτες και απαιτεί από αυτούς να αφήσουν τις φήμες εκτός αγωνιστικού χώρου και να παρουσιάσουν το πρόσωπο που θέλει ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κατακτώντας τουλάχιστο το Κύπελλο. Αυτό δεν αποτελεί συγχωροχάρτι για κανένα και δεν σημαίνει ότι δεν έχουν κι αυτοί ευθύνες αλλά δεν θα επιτρέψουμε να την πληρώσουν αυτοί που έχουν την πιο μικρή ευθύνη ενώ οι κύριοι υπεύθυνοι των αποτυχιών να την βγάλουν για άλλη μία χρονιά καθαρή.

Πηγαίνοντας τώρα στην ουσία των πραγμάτων, εκείνο που διατρανώθηκε μέσα από την χθεσινή συγκέντρωση είναι η ΑΠΑΙΤΗΣΗ για ουσιαστική αλλαγή των δομών του σωματείου και όχι απλά ένα «φρεσκάρισμα» προσώπων με την ρίζα του κακού να μένει ανέπαφη. Και ρίζα του κακού για την οργανωμένη μας κερκίδα είναι ο τρόπος που λειτουργεί το σωματείο, οι ΜΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ διαδικασίες εγγραφής μελών και τα μαγειρέματα πίσω από κλειστές πόρτες.

Αυτός είναι ο πρώτος στόχος που τέθηκε από όλους χθες βράδυ. Η συνέχιση και ενδυνάμωση της διαδικασίας που ξεκίνησε η οργανωμένη μας κερκίδα για εγγραφή νέων μελών στο σωματείο. Χθες κιόλας 100 σχεδόν αιτήσεις συμπληρωθήκαν με τον κόσμο να λέει ξεκάθαρα ότι και θέλει και μπορεί να έχει λόγο στο σωματείο και όχι απλά να είναι ο «πελάτης» των εκάστοτε διοικήσεων όπως κάποιοι οραματίζονται. Η εκστρατεία εγγραφής θα κορυφωθεί τις επόμενες μέρες και τότε θα δοθούν όλες στο διοικητικό συμβούλιο.

Και θα δοθούν για να ΕΓΚΡΙΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ και όχι να σκουριάσουν σε κάποιο συρτάρι όπως τόσες και τόσες αιτήσεις άλλων συντρόφων. Τα ψέματα τελείωσαν για όσους πιστεύουν ότι μπορούν να ορίζουν μόνοι τους τις τύχες αυτού του ιστορικού σωματείου. Η ΘΥΡΑ 9 είναι πανέτοιμη να πολεμήσει με κάθε μέσο για την ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ, και την επιστροφή της στον ΛΑΟ της. Αν νομίζουν οι διοικούντες ότι θα μπορέσουν να απορρίψουν ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ από τις αιτήσεις θα τους κοπεί η μιλιά όταν δουν τον ΠΡΑΣΙΝΟ ΛΑΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ.

Κλείνοντας να ενημερώσουμε ότι θα υπάρξουν επαφές τόσο με τους υπόλοιπους συνδέσμους φιλάθλων της ομάδας μας αλλά και με άτομα που συμφωνούν με τις απόψεις της ΘΥΡΑΣ 9 και στηρίζουν την προσπάθεια μας για πραγματική αλλαγή στο σωματείο μας.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ

Υ.Γ – Αιτήσεις εγγραφής μελών μπορείτε να παραλαμβάνετε (και να παραδίνετε) από το Fan Club της οργανωμένης μας κερκίδας στην Λευκωσία μετά τις 4 το απόγευμα ενώ στελέχη μας και σε άλλες πόλεις μπορούν να σας προμηθεύσουν με αυτές. Επίσης για καλύτερη ευκολία θα ανέβει σύντομα η αίτηση σε μορφή PDF για να μπορεί να την τυπώνει ο καθένας από το σπίτι του.