Hoolifan: Η διαφορά μεταξύ ενός άθεου και ενός χριστιανού


Hoolifan Omonoia Fans SiteΓια σας μάγκες συγχωρέστε μου την μακράν απουσία αλλά αυτό πρόσταζαν οι Άγιες μέρες. Γιατί όταν δεν πας δουλειά και είσαι όλη μέρα πάνω από τη φουκού με την οικογένεια και τους φίλους και τις μπύρες ε τότε μόνο άγιες μπορούν να χαρακτηριστούν αυτές οι μέρες

Πολύ πλάκα έκανα τους ψευδό-χριστιανούς. Όλη τη χρονιά να φάνε ο ένας τον άλλο, δώστου αμαρτίες και κομπίνες αλλά σαν έρθει μεγάλο Σάββατο φοράμε το κουστουμάκι και το συνολάκι μας και παρά 20 είμαστε στην εκκλησία κορδωτοί και καμαρωτοί!

Το είδα να κυκλοφορεί και μου άρεσε πολύ. Θα πάμε  παρά 20 στην εκκλησία και θα  κοιτάζουμε ειρωνικά όσους έρχονταν παρά 10! Αυτή η φράση περικλείει όλη την κατάντια των χριστιανών την σήμερον ημέρα. Αλλά με τέτοιους ποιμένες τι ποίμνιο περιμένεις.

Τώρα που είπα μεγάλο Σάββατο. Πιο μεγάλο δεν θα μπορούσε να ήταν. Όταν αρχίζει το γλέντι από το μεσημέρι και καταλήγει με σούπα στις 1 η ώρα ε τότε αυτό δεν είναι μεγάλο είναι τεράστιο!

Ξέρετε ποια είναι η διαφορά μεταξύ ενός άθεου και ενός χριστιανού? Ο χριστιανός δεν πιστεύει σε 500 θεούς και πιστεύει σε ένα. Ο άθεος δεν πιστεύει σε 501 θεούς.

Αρκετά όμως με τις θρησκείες και τους θεούς. Ο καθένας παίρνει τις δικές του αποφάσεις και τραβά το δρόμο του. Το θέμα είναι να είναι αληθινός και να μην υποκρίνεται για χάρη της κοινωνίας ή για χάρη ενός επουράνιου παράδεισου.

Μάνα μου τον Ραούφ μου το τσουρεκάκι μου και τον έκαναν να το βουλώσει εκεί στον Αρχάγγελο. Αυτό και αν είναι θαύμα όχι νερό που γίνεται κρασί και μαλακίες

Μάνα μου μάνα μου και θα έκανες ένα ωραίο οβελία εσύ έτσι με τα κιλάκια σου και τα παχάκια σου.

Τυχόν τιμωρίες για άναμμα λαμπρατζιών και κροτίδων στις εκκλησίες θα μεταφερθούν για του χρόνου το Πάσχα και όχι στις επόμενες λειτουργίες αφού είναι διαφορετική διοργάνωση αποφάσισε ο αρχιεπίσκοπος Κύπρου
Τώρα ποιος από τους δύο δεν ξέρουμε. Σε μερικές εκκλησίες διαβάστηκε διάγγελμα του Χρυσόστομου Β΄και σε άλλες του Κουτσοκούμνη Α΄.

Άντε να έρθει Σαββατοκυρίακο να τελειώνουμε. Να δούμε λίγη μπαλίτσα και χαρμανιάσαμε. Πάντως αν νικήσουμε τους ανώμαλους έστω και με τις τόσες απουσίες μας στο άλλο παιγνίδι προβλέπω το παράρτημα να μπαίνει δυναμικά στη διεκδίκηση.

Είναι αδύνατο να τους αφήσουν χωρίς ελπίδες για κάποιο τρόπαιο από τώρα. Άμα δεν έχεις κάτι να ασχολείσαι αρχίζεις να ασχολείσαι με τα του οίκου σου. Και αυτό δεν το θέλουν καθόλου εκεί στην εταιρία.
Και εσείς γατούλες ετοιμαστείτε να καταλάβετε την πικρή αλήθεια. Μπορεί να είσαστε το αγαπημένο παιδί της ομοσπονδίας για φέτος αλλά οι άλλοι είναι οικογένεια!

Εμείς προσγειωμένα και όπου μας βγάλει. Φάγαμε τα μούτρα μας πολλές φορές φέτος. Στόχος μας η κάθαρση εντός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στη γενική συνέλευση που μας έρχεται και το κύπελλο. Και με αυτή τη σειρά πρέπει να το ιεραρχούμε. Δεν πρέπει ένα κύπελλο να μας κάνει να ξεχάσουμε. Δεν πρέπει όμως και να το υποτιμούμε είναι άλλος ένας τίτλος σε μια μέτρια χρονιά στο κάτω κάτω. Και αν έρθει και το θαύμα το μεγάλο εκεί να δειτε λαμπατζιές και κροτίδες όχι μεγάλο Σάββατο και πελλάρες!

Υ.Γ ΟΛΟΙ αποχή από τον επαναληπτικό με τον Ηθικό. Υπάρχουν χίλιοι λόγοι και το 3-0 είναι ο τελευταίος

Υ.Γ 2 Όλοι όσοι θέλετε αλλαγές στην ΟΜΟΝΟΙΑ γίνετε εσείς η αλλαγή. Όλοι συμπληρώνουμε αιτήσεις μέλους τώρα και απαιτούμε καθημερινά την έγκριση τους!

Υ.Γ 3 Καλό ταξίδι μεγάλε Μητροπάνο. Ώρα να ανταμώσεις με το Στέλιο με τον Στράτο και τόσους άλλους μεγάλους του λαϊκού τραγουδιού. Πηγαίνετε εσείς να τελειώσει το τραγούδι σας να τελειώσουμε το ποτό μας και ερχόμαστε και εμείς.