Βήμα Φιλάθλου: Το ποδόσφαιρο έχει πεθάνει


Βήμα Φιλάθλου

Φίλοι μου καλοί.

Πολύ αργά αντιλήφθηκαν στη ΚΟΠριά (αν το έχουν πράγματι αντιληφθεί) ότι πρωτάθλημα χωρίς τους (μαννούς, άξεστους, κκοιλίντζιηρους, χώρκατους, κλπ, κλπ που μας καταλογίζουν οι γαλαζοαίματοι άρχοντες τους εθνικιστικού κρατιδίου που λέγεται Κύπρος) είναι μακαρόνια του φούρνου χωρίς κευμά και μπεσαμελ, αναψυκτικό χωρίς ανθρακικό, βουνό χωρίς δέντρα, και πάει λέγοντας.

Εγώ παρακαλώ και εύχομαι απ’ τα βάθη της ψυχής μου να διακοπεί το πρωτάθλημα και να μην ξεκινήσει ποτέ πριν φύγουν ΟΛΟΙ οι ΚΟΠρίτες που το διοικούν, ΟΛΟΙ οι οπαδοί που το βλέπουν μόνο σαν χώρο εκτόνωσης των απωθημένων τους και τέλος όταν ΟΛΟΙ οι καριόλιδες  – τυχοδιώκτες οι πολιτικοί (ειδικά της δεξιάς – χωρίς να εξαιρώ αυτούς της αριστεράς – που πρόσφατα ανακάλυψαν ότι η μπάλα είναι σφαιρική και αποδίδει πακτωλό χρημάτων!!! κακό χρόνο να έχουν), πάρουν πόδι από τον βασιλεία των σπορ.

Όλοι αυτοί αν μας αδειάσουν την γωνιά θα δούμε άσπρη μέρα, αλλιώς καληνύχτα.

Το πρωτάθλημα φέτος δεν έχει σημασία ποιός θα το στολίσει στην σκονισμένη του βιτρίνα, έχει ήδη σκουλουτζιάσει και του αξίζει ταφή και όχι διθύραμβοι.

Αγαπητοί φίλαθλοι (όσοι αισθάνονται ως τέτοιοι) το ποδόσφαιρο δεν είναι απλά στον αναπνευστήρα, έχει πεθάνει. Δυστυχώς δεν βλέπω διάθεση για νεκρανάσταση του ποδοσφαίρου μας, γιατί καλούνται αυτοί που κατάστρεψαν το ποδόσφαιρο, να δώσουν λύσεις. Όπως λέει και ο Κουρτελλάρης (λαογράφος, πρώην βουλευτής) “Δεν βάζεις τον λύκο να προσέχει το κοπάδι ή τον αλουπό να γλέπει τις όρνιθες”


K.A. Αγανακτισμένος Φίλαθλος | Βήμα Φιλάθλου | [email protected]