Βήμα Φιλάθλου: Τώρα θα σας δώσουμε εμείς το 21%


Βήμα Φιλάθλου

akel smash omonoiaΚάτω η δυναστεία του ακέλ, ναι ρε κάτω. Αν θέλετε να ελέγχετε στα της ομάδας μου να έρθετε δημοκρατικά να σας ψηφίσω. Αλλά δεν μπορείτε.. Έτσι καταντάτε να είστε και εσείς φασίστες σαν τους απέναντι.

Οι εκλογές όμως είναι πολύ κοντά και αφού κάτι μεμπτό δεν βλέπουμε από κανένα σας, αλλαγές δεν είδαμε, αξιοκρατία ούτε, το μέλλον μας δεν μπορούμε καν να το ονειρευτούμε, ε τότε ψηφίζουμε ΟΜΟΝΟΙΑ και ελπίζουμε να πάτε στα τσακίδια.

Αν αφήνατε την ΟΜΟΝΟΙΑ να δουλέψει σωστά, με βάση της τον ΛΑΟ, τότε να ξέρατε ότι θα είχατε 10πλάσιο κόσμο και στις εκλογές και στις πορείες και στις εκδηλώσεις. Αλλά νομίσατε ότι ο κόσμος έγινε ΟΜΟΝΟΙΑ επειδή είχατε χέρι. Εσείς γίνατε κόμμα επειδή είσασταν κάτι από την λατρεία του κόσμου, αυτό είναι που δεν χωνέψατε ποτέ.

Τώρα όμως αν δεν αλλάξουνε όλα, ΑΥΤΟ το καλοκαίρι σας υποσχόμαστε ένα 21%. Αφού δεν μας αφήνετε να πάρουμε το 21ο θα σας το δώσουμε εμείς το 21% για να μας θυμάστε. Και αν οι απέναντι τους έχουνε κουρεμένους, προσκυνημένους και μετρημένους στο μαντρί τους, εμείς εδώ επαναστατούμε σε ό,τι δεν μας αρέσει και ΝΑΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ.  Δεν γουστάρουμε γενικά τους προσκυνημένους και βάλτε το καλά μες το μυαλό σας !!!

Έξω η ηττοπάθεια από την ΟΜΟΝΟΙΑ, και μαζί της όσοι την κουβαλάνε

Εμείς ΜΟΝΟ για αυτήν νοιαζόμαστε


M. Α | Βήμα Φιλάθλου | [email protected]