Green devil: Στον επόμενο το λέω


 Green DevilΠοια ανάγκη σε κάνει να πιστεύεις σε κάτι που ξέρεις ότι δεν υπάρχει? Ποια λογική σε βάζει να πιστεύεις σε τοπικούς θεούς? Ποιο άγιο πνεύμα σε ντύνει με μίνι φούστες και σου γεμίζει τη τσάντα με σεξουαλικές ορέξεις? Ας γιορτάσουμε όλοι μαζί τα πάθη του Κυρίου, ας οδηγήσουμε όλοι μαζί σε κατάσταση μέθης και ας καταλήξουμε στο κρεβάτι με κάποιον άγνωστο.

Στην τελική μπορεί να ξεκινάτε από εκκλησία… αλλά σε εμένα θα καταλήξετε, κολασμένες μου ψυχές. Δεν πιστεύω να περιμένατε να ακούσετε κάτι άλλο από ένα Διάβολο. Κράτα το σόου μαϊμού… που λένε και οι Τρύπες.

Μην μου πιάνεσαι, δεν το λέω για εσένα, στον επόμενο το λέω.

Στα ποδοσφαιρικά τώρα…, οκ τελειώσαμε. Δεν έχουμε μπάλα, μεγάλη βδομάδα ακούς. Αφού είναι τόσο μεγάλη ρίξτε 3-4 παιχνίδια ακόμη ρε παπάρες. Τι κακό είναι αυτό, παίζει καμιά ομάδα αγροτικό να δούμε κανά πόδι να κλοτσάει μπάλα? Καμιά προπόνηση ρε παιδιά…? Κάτι?

Οι Άγγλοι παίζουν σαν σκυλιά κάθε μέρα, εμείς κλείνουμε για 10 μέρες. Το πιο γελοίο είναι ότι κάποιοι ισχυρίστηκαν ότι μετά τις διακοπές θα δούμε περισσότερο θέαμα, λόγω ξεκούρασης και επιστροφής παικτών (για όλες τις ομάδες αυτό). Ναι, επειδή αυτοί δεν είναι άνθρωποι και δεν θα βάλουνε 5 κιλά από τις σούβλες και τις μπύρες, τι μας λέτε ρε?

Αρχίσανε δειλά δειλά και τα μεταγραφικά, λέω και εγώ τι λείπει να ολοκληρωθούμε…? Σας έχω σίγουρη μεταγραφή, μου το είπε ένας φίλος (βασικά άγνωστος που το έλεγε στο δίπλα τραπέζι στην ταβέρνα), που όπως έμαθα του το είπε ένας της Διοίκησης (βασικά άλλος άγνωστος, άλλη ταβέρνα, άλλο τραπέζι, άλλη μέρα) ότι έχουμε βρει παίκτη που θα κάνει την Κύπρο να παραμιλά (με το πόσες πίττες μιξ μπορεί να φάει στο κάτσιμο του).

Δεν λυπάστε τα αυτάκια μας (δέστε και στη φωτογραφία μου πόσο χαριτωμένα είναι)? Να σας πω εγώ ποιοι φεύγουν από τους απέναντι και άστε το ποιοι έρχονται. Γράφετε να αρχίσω? Ελ Μούμια, Mora is in Dubai, Τρισκούφης και ο Άι στα Κομμάτια λτον πάνε γι` άλλες πολιτείες ερωτικές…

Όσο αφορά την ανακοίνωση της Θύρας 9 σαν Green Devil δηλώνω πιστός οπαδός των ανθρώπων που ξέρουνε πως να κάνουνε το γήπεδο κόλαση (έχω και εγώ τα συμφέροντα μου). Όποιος δεν είναι μαζί μας, είναι εναντίον μας και όποιος δηλώνει ουδέτερος και νίπτει τας χείρας του είναι το ίδιο καταστροφικός και δύο φορές εχθρός μας, είχα γράψει παλιά και το ξαναλέω και τώρα.

Όλοι αγαπούμε την ΟΜΟΝΟΙΑ και από τη στιγμή που ΜΟΝΟ η Θύρα 9 είχε τα αρχίδια να βγει δημόσια και να ζητήσει αλλαγή καλώντας ΟΛΟ τον κόσμο (εδώ είναι και η μαγκιά) τότε καλό θα ήταν όσοι λέμε ότι αγαπούμε αυτή την ομάδα, να το δείξουμε και με πράξεις. Χρειάζεται δουλειά από όλους, αλλά τούτη η δίψα δεν σβήνει και όχι, δεν θα πεθάνουμε σκλάβοι. Λευτεριά στα πιστεύω μας.

Αν κερδηθεί αυτή η μάχη, τότε μπορούμε να απαιτούμε όλους τους τίτλους, σε όλα τα αθλήματα, κάθε χρονιά, γιατί αυτό είναι ΟΜΟΝΟΙΑ. Αντάρτης γεννήθηκα και με τους πολέμους τη βρίσκω, έτσι έκανα με το Θεό και δημιούργησα την κόλαση, δεν τα πάω εγώ τα φλώρικα. Και μην νομίσετε ότι το κάνω για να διοικώ, καζάνια τρέχω και ανοίγω όλη μέρα, απλά ρε παίδες δεν γουστάρω αφέντες. Ειδικά αφέντες που δεν θέλουνε το καλό μου. Με πιάνετε?

ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΘΥΡΑ 9 ΘΑ ΚΑΝΩ

ΘΑ ΠΡΑΣΙΝΙΣΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ

                                                                                                                                                                                                                                                                              o Green Devil | [email protected]