Ούτε σεντ στον Ηθικό!


Το ξανακάναμε και παλιά στο πρωτάθλημα ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!. Ο Ηθικός τα έκανε όλα αυτή τη χρονιά για να παραμείνει στη κατηγορία ας του στερήσουμε τουλάχιστον τα χρήματα του πράσινου λαού. Η ομάδα πάει με σκορ πρόκρισης στο Δασάκι και δεν φοβάται κανένα. Ας μην πάει κανείς και ας μεριμνήσει η διοίκηση για μια γιγαντοοθόνη να δει ο λαός μαζεμένος σε ποδοσφαιρικό κλίμα τον επαναληπτικό και με είσοδο εισφορά στο σωματείο.

Λαέ μην ξεχνάς τους παίχτες του Εθνικού που έκαναν καθυστερήσεις από το πρώτο ημίχρονο όταν τους βόλευε το σκορ. Μην ξεχνάς τους ψεύτικους τραυματισμούς τους και τις 5 μπάλες που έριχναν στο γήπεδο για να σταματήσουν την ομάδα μας. Μην ξεχνάς το παραλήρημα τους τον πρώτο γύρο όταν ο λαός θα έκανε αποχή και τρομοκρατούσαν τον κόσμο πως ούτε τηλεοπτικό δεν θα έδειχναν τον αγώνα για να αναγκαστούμε να πάμε!

Πάτα τον Ηθικό F.C εκεί που πονά. Στη τσέπη του. To trifylli.net πάντως θα απουσιάζει από το γήπεδο της Άχνας. Γιατί εμείς έτσι αισθανόμαστε, όσο δύσκολο και αν είναι να βρεθούμε άλλο ένα παιχνίδι μακριά της ομάδας.

” Όταν οι άλλοι κωλώνουν, αναλαμβάνει ο λαός”, Λόρδος Είρων, Kifines.com