Ο τίτλος, “Παιχνίδι της χρονιάς”, ΤΕΛΟΣ!


omonoia pektes

Φτάνει ποια με τα παιγνίδια της χρονιάς! Τέλος σε αυτή την χιλιοειπωμένη φράση και ας είναι ότι πιο αντιπροσωπευτικό μπορεί να γραφτεί για το αυριανό παιγνίδι. Έχουμε μπουχτίσει φέτος να διαβάζουμε και να ακούμε από όλους το παιγνίδι της χρονιάς και το πόσο το θέλουν οι ποδοσφαιριστές μας. Από παιγνίδια της χρονιάς χορτάσαμε  φέτος.

Τι να πρωτοθυμηθούμε? Το 2-2 με Σαλαμίνα που θα ήταν συλλαλητήριο ενάντια στη ΚΟΠ και γροθιά στο κατεστημένο?  Την ήττα από την Ανόρθωση στο Γ.Σ.Π!!!!? Την ισοπαλία με Εθνικό ή την ισοπαλία και την ήττα με το αποελ?

Φτάνει, τέλος, αφήστε τα στη άκρη. Δεν θέλουμε παιγνίδια της χρονιάς. Θέλουμε την ομάδα μας, την καψούρα μας να μπει στο γήπεδο χαλαρά όμορφα και ωραία με το χαμόγελο στα χείλη. Όχι γιατί δεν τους νοιάζει, ούτε γιατί έχουν αποκτηνωθεί, αλλά γιατί πολύ απλά δεν τους τρομάζει ο αντίπαλος.  Ένας αντίπαλος που δεν γλύτωνε τα τέσσερα κάθε φορά που αγωνιζόταν εναντίων μας και δεν εννοούμε μόνο τα τέρματα!

Ας μπουν μες το γήπεδο ας αντιμετωπίσουν μια μικρομεσαία ομάδα που παλεύει με όλα τα μέσα που έχει, θεμιτά και αθέμιτα, για να παραμείνει στην κατηγορία και ας κάνουν επιτέλους το αυτονόητο. Να πάρουν μια καθαρή νίκη που να τους δίνει την πρόκριση στο μεγάλο τελικό και ας καθίσουν τις επόμενες μέρες να ξεκουραστούν να αναλογιστούν όλοι τις ευθύνες τους. Από προπονητή, παίχτες, τεχνική ηγεσία και πάνω απ’ όλα από το διοικητικό συμβούλιο για το που κατάντησε αυτή η μεγάλη ομάδα με τον τόσο λαό.

Το ξαναλέμε το κύπελλο δεν πρέπει να μπαντάρει τις ανοιχτές πληγές μας αλλά πολύ απλά να μας υπενθυμίσει πως αυτό το σωματείο είναι γεννημένο και καταδικασμένο να πρωταγωνιστεί. Και όποιος δεν το αντέχει αυτό όποιος δεν μπορεί να αντεπεξέλθει στις βαριές απαιτήσεις ας φύγει από μόνος του!