Βήμα Φιλάθλου: Η πιο μεγάλη ΙΔΕΑ


Βήμα Φιλάθλου

Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι και θα παραμείνει η πιο μεγάλη ιδέα που υπήρξε ποτέ στην Κύπρο. Ξεκινώ από αυτό γιατί βλέπω πολλούς από εσάς να σας περιέλαβε ένας φόβος ότι διαλύετε η ΟΜΟΝΟΙΑ.

Περνούμε μιαν χρονιά από τις χειρότερες στην ιστορία του σωματίου, όχι μόνον από τα αποτελέσματα τις ομάδας μας αλλά και τα αποτελέσματα τον αντιπάλων. Η ομάδα φέτος δέχτηκε έναν από τους πιο βρόμικους πολέμους από την ίδρυση τις. Οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής τις ομάδας μας δουλεύουν φέτος κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες αφού γνωρίζουν ότι το πρωτάθλημα παίζετε στο γήπεδο μόνον κατά 20% και το άλλον 80% στα γραφεία του πιο βρόμικου οργανισμού στην Κύπρο τις ΚΟΠ. γνωρίζουν ότι δεν εξαρτάτε μόνον από την θέληση και τις δυνάμεις που έχουν, αλλά από τις άδικες αποφάσεις που πήραν φέτος η διάφοροι διαιτητές και δικαστικές, εκεί που γνωρίζουν ότι δεν έχουν την απαιτούμενοι προστασία που δικαιούται ο κάθε άνθρωπος οπουδήποτε και αν εργάζεται.

Δεν είχαν την προστασία ακόμα και από την ίδιαν την διοίκηση του σωματίου που αποτελείται από ανθρώπους που δεν έχουν ιδέα το πώς παίζεται το παιχνίδι στα διάφορα σώματα τις βρομώ-ομοσπονδίας τους. Τους τελευταίους που πρέπει να κατηγορούμε φέτος για την πορεία τις ομάδας μας είναι τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή που αγωνίζονται σε ένα πρωτάθλημα και ξέρουν εκ τον προτέρων ότι και να κάνουν δεν πρόκριτε να τους αφήσουν να πάρουν αυτό το πρωτάθλημα.

Εξάλλου αυτό φάνηκε περίτρανα σε κρίσιμες φάσεις τις περιόδου ότι όποτε πήγαινε η ομάδα να αποκτήσει δυναμική πρωταθλήτριας δεχόταν πισώπλατα κτυπήματα (πχ σφαγιαστικές διαιτησίες, τιμωρίες προπονητών, κεκλισμένων τον θυρών) και άλλες πολλές άδικες τιμωρίες που μοναδικό σκοπό είχαν να σταματήσουν την πορεία προς τον τίτλο. Τελικά τα κατάφεραν. Η ΟΜΟΝΟΙΑ χρειάζεται την στήριξη από εμάς τον κόσμο τις ομάδας όσον ποτέ άλλοτε και όχι να πυροβολούμε τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή, (άλλους είναι που πρέπει να πυροβολούμε και είναι πολύ καλά γνωστοί).

Στον επόμενο αγώνα τις ομάδας μας είναι πολύ σημαντικό να δώσουμε το μήνυμα και το κουράγιο στους ποδοσφαιριστές ότι ο ΛΑΟΣ τις ομάδας μας είναι δίπλα τους και θα τους στηρίζει μέχρι που να καταφέρει να διαλύσει την βρομερή παράγκα και να παίζονται τα πρωταθλήματα στο γήπεδο και πουθενά αλλού.

 


Λ. Γ | Βήμα Φιλάθλου | [email protected]