Βήμα Φιλάθλου: Χρειάζεται πλήρη ανοικοδόμηση


Βήμα Φιλάθλου

Αγαπητοί φίλοι, η Ομόνοια χρειάζεται πλήρη ανοικοδόμηση. Είναι πλέον γνωστό ότι η ομάδα δεν λειτουργεί σωστά και μέσα σε επαγγελματικά πλαίσια. Είναι εγκλωβισμένη και την εκμεταλλεύονται ορισμένοι καιροσκόποι που μόνη τους έγνοια ήταν και είναι η εξυπηρέτηση των προσωπικών και κομματικών τους συμφερόντων. Αν δεν φύγουν αυτοί όλοι η ομάδα δεν πρόκειται να πάει μπροστά και πολύ φοβάμαι ότι οδεύουμε προς της ολοκληρωτική καταστροφή.

Πρέπει να γίνουν εδώ και τώρα ριζικές αλλαγές ως προς την λειτουργία ολόκληρου του οικοδομήματος που λέγεται Ομόνοια. Να αναλάβουν επαγγελματίες. π.χ δεν είναι δυνατόν να μην υπάρχει στην ομάδα τεχνικός διευθυντής. Ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές αφήνονται έρμαια στις ορέξεις του κάθε κορακιού με τα γνωστά αποτελέσματα (τιμωρίες, νεύρα και πλήρης αποπροσανατολισμός από το στόχο).

Δεν υπάρχει καθόλου σωστή ψυχολογική υποστήριξη στην ομάδα με αποτέλεσμα στα δύσκολα να έχουμε τραγικά αποτελέσματα. Ένας τομέας που για χρόνια υπάρχει πρόβλημα.

Πρέπει να ανοίξουν οι πύλες για τον κόσμο για νέα μέλη με νέες ιδέες. Πρέπει να γίνει κάτι για να σταματήσει η Ομόνοια να είναι υποχείριο του ΑΚΕΛ.

Τέλος να σταματήσουμε όλοι να ψάχνουμε δικαιολογίες και να τα ρίχνουμε όλα στις κακές διαιτησίας.  Όταν η Ομόνοια έκανε την χρυσή δεκαετία η αντιμετώπιση που είχε από τα  κοράκια ήταν ακριβώς η ίδια αν όχι και χειρότερη.


Κ.Σ | Βήμα Φιλάθλου | [email protected]