Green Devil: Μέχρι την τελευταία σταγόνα


Green Devil Omonoia Fans Site

Γεια σας μάγκες, από χθες γράφω σβήνω, γράφω σβήνω. Θέλω να πω τόσα που πρέπει να βγάλω 5 άρθρα και από την άλλη δεν ξέρω τι πρέπει να πω. Είμαι και εγώ κάτι σαν την ΟΜΟΝΟΙΑ αυτή τη στιγμή, θέλω αλλά δεν μπορώ. Έρχομαι ως το πηγάδι αλλά δεν ξέρω πως να πιω το νερό.

Χθες, ξεκίνησε ο λαός και γέμισε το Τσίρειο. Μάλιστα είχε περισσότερους ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ παρά γάτους στην απέναντι. Ενώ έχανε ο λαός με 2-0 και το παράρτημα 2-1 από την ανώμαλη και τα γατάκια ήταν 7 βαθμούς από πάνω μας, αυτός ο μοναδικός κόσμος κατάφερε να κάνει το Τσίρειο να νομίζει ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ προηγείται με 3-0.

Μονόλογος η κερκίδα και πάλι για σένα, ήρθαμε πάλι για σένα, αφήσαμε πάλι οικογένεια για σένα, πληρώσαμε πάλι το 45ευρω μας για σένα, βγάλαμε τη φωνή μας πάλι για σένα, πήγαμε πάλι σπίτι πληγωμένοι για σένα, εσύ για μας πότε ρε γαμώτο?

Η ομάδα ήταν άψυχη, άχρωμη, χωρίς ρυθμό και πάρα πολλά παιδικά λάθη και πουλήματα της μπάλας μέσα από τα πόδια μας, αλλά και πολλές εγωιστικές κούρσες που δεν καταλήγαν στο πουθενά και κατάστρεφαν όλα τα προηγούμενα αφού η τελική πάσα δεν υπήρχε στο παιχνίδι μας.

Εννοείται πως δεν φταίω την Διαιτησία για την ήττα μου, αλλά δεν μπορώ να μην πω ότι σε ένα παιχνίδι έδωσε ένα πέναλτι που ΔΕΝ ήταν, δύο κίτρινες στον Σπούγκιν=κόκκινη που η πρώτη ΔΕΝ ήταν και ΔΕΝ έδωσε 2η κίτρινη = κόκκινη στον Μοντέιρο της αέλ που ΗΤΑΝ, δεν έδωσε φάουλ στον Εφραίμ με την προβολή στα μούτρα του και κιτρίνισε τον Μπουθόν σε μία φάση που δεν ήταν καν φάουλ. Το τραγικό είναι ότι αυτή η διαιτησία που ανάφερα μετά τα τόσα που είδαμε θεωρείται πολύ καλή από πολλούς με όλα αυτά που είδαμε φέτος.

Γιατί όμως πρέπει να έχουμε τέτοια αντιμετώπιση? Γιατί να μη ζητάω κάθε μέρα ξένους διαιτητές? Γιατί, γιατί, γιατί… ήρθαμε στο τέλος του πρωταθλήματος και μένουν αναπάντητα και όλα αυτά με τη συνοχή της πιο ανούσιας διοίκησης που είχαμε από την ιστορία μας.

Ακόμα και τους δύσκολους καιρούς που οι δεξιοί δολοφονούσαν αριστερούς στο δρόμο, η διοίκηση μας δεν ήταν τόσο αμέτοχη και φοβισμένη. Δεν ξέρετε κύριοι τι πρεσβεύει η ιδέα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και καλό θα είναι σιγά σιγά να μαζεύετε τα πράγματα σας και να κάνετε χώρο για άλλους που ενδιαφέρονται.

Τώρα αυτό που προέχει είναι να γίνει καθαρισμός αξιών και ιδεών από τους Farmvillάες μας και να μπουν πιο νέα άτομα με πάθος και γνώσεις. Φτάνει να βλέπουμε άχαρη ταινία χωρίς αρχή και τέλος.

Πρέπει ο κόσμος να αρχίσει σιγά σιγά όσο φτάνει προς το τέλος το πρωτάθλημα να προετοιμάζει τη μεγάλη ιδέα της νίκης, της πραγματικής νίκης, γιατί αν φύγουν αυτοί και μπουν ΟΝΤΩΣ σωστά άτομα τότε μιλάμε για τη μεγαλύτερη μας νίκη, πιο μεγάλη και από πρωτάθλημα.

Κάντε παντού γνωστό ότι δεν θέλουμε να έχουμε πάρε δώσε με 10-20 ηττοπαθείς και ότι θα είναι για το καλό της ομάδας να αποχωρήσουν. Φάγανε τι φάγανε, δώσαν ότι δώσανε, δεν μπορούνε άλλο, ας παν στο καλό και καλή συνέχεια στο Farmville.

Αν σε μία ομάδα δεν επικρατεί η ΟΜΟΝΟΙΑ τότε δεν είναι ομάδα. Χθες την τιμητική τους είχαν οι εγωισμοί, τα αππώματα και τα προσωπικά τρεξίματα που δεν κατέληγαν πουθενά. Κάτω τα προσωπικά σας και οι εγωισμοί σας και πάνω από όλα η ΟΜΟΝΟΙΑ και η ομαδικότητα, χωνέψτε το για να μην έχουμε άλλα!!! Αυτές τις μικρότητες να τις αφήσετε έξω από την ΟΜΟΝΟΙΑ.

ΥΓ. Ακόμα μπορούμε. 4 ομάδες ισοδύναμες και καλό θα είναι να παλέψουμε μέχρι και τον τελευταίο βαθμό.

ΥΓ2. Αν λείπουνε πολλά δόντια του Jorge και θέλει να του βάλουνε γέφυρα, θα του πρότεινα τον Μάστρε Μιλτή που είναι ειδικός και βρίσκεται και Κύπρο.

ΥΓ3. Παλεύουμε μέχρι να μας βγει η τελευταία σταγόνα επειδή είμαστε η ΟΜΟΝΟΙΑ.

o Green Devil | [email protected]