ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ Αποδέξου την μοίρα σου!!!


omonoia ws to telos

Ήρθε η ώρα να αποδεχτείς την μοίρα σου. Ώρα να παραδοθείς, να σηκώσεις τα χέρια ψηλά. Μετά θα σηκώσεις και τα πόδια. Το πάλεψες αρκετά, ίσως πάλι και όχι. Αντιστάθηκες λίγο, φώναξες θύμωσες μα στο τέλος πάλι αποκοιμήθηκες.

Ήρθε η ώρα να πας πίσω σε αυτούς που ορίζουν την μοίρα σου και το μερτικό σου σαν δαρμένο σκυλί. Ώρα να φιλήσεις κατουρημένες ποδιές φίλε. Να φιλήσουμε δηλαδή παρέα, και εμείς δεν είμαστε καλύτεροι από λόγου σας.

Να γονατίσουμε ευλαβικά μπροστά στους άρχοντες του ποδοσφαίρου, να ζητήσουμε συγνώμη και να περιμένουμε μπας και μας ρίξουν κανένα κοκαλάκι να γλύψουμε και εμείς. Τέλος τα ανταρτιλίκια, το κατεστημένο είναι βαθιά ριζωμένο και δεν πρόκειται να αλλάξει. Πόσο μάλλον όταν το πολεμάς μοναχός σου, και πόσο μάλλον όταν ο πόλεμος σου μοιάζει με φαρσοκωμωδία.

Αλλά είπαμε τέρμα αυτά. Κάτσε στο πλευρό των αφεντάδων τώρα σαν πιστό σκυλί μέχρι να έρθει η μέρα που θα σε χρειαστούνε. Όταν θα πέσουν οι εισπράξεις και οι πωλήσεις τότε θα σε βγάλουν από την ναφθαλίνη να σου δώσουν κανένα τίτλο μπας και γεμίσουν τα γήπεδα και οι κερκίδες. Και εσύ τυφλωμένος από τη λάμψη του τσίγκενου τροπαίου θα τρέξεις να δίνεις 20 – 20 τα ευρώ για να δεις τον δήθεν θρίαμβο της ομάδας σου και την μεγάλη πορεία προς το τίτλο. Έτσι για να γεμίσουν οι τσέπες του αφέντη καλά.

Ήσουν είσαι και θα είσαι πάντα ο κομπάρσος σε αυτό το έργο. Εσύ το επέλεξες με τις αντιδράσεις σου που πάντα ήταν κατώτερες των περιστάσεων. Για αυτό τζους τώρα. Και πήγαινε. Σε φωνάζει ο αφέντης..

Υ.Γ Αν μέχρι να τελειώσει αυτό το άρθρο δεν έχει ανέβει το αίμα στο κεφάλι σου τότε δίκαια η ομάδα σου βρίσκεται στη κατάσταση που βρίσκεται. Αν πάλι αυτό το άρθρο σου κόστισε ένα πληκτρολόγιο και μια οθόνη από τα νεύρα σου τότε μην περιμένεις κανένα να σου πει πως και με πιο τρόπο θα αντιδράσεις. Ο καθένας διαλέγει το δρόμο του. Όσοι θέλετε να πολεμήσουμε κοπιάστε οι υπόλοιποι άντε να εκφράσετε τα συγχαρητήρια σας στους απέναντι και να περιμένετε τη σειρά σας για τον τίτλο.