Βήμα Φιλάθλου: Ομονοιάτη άνοιξε τα μάθκια σου


Βήμα Φιλάθλου

Πρώτα από όλα θέλω να σας πω να στηρίζεται  το trifylli.net το μοναδικό αντικειμενικό ΟΜΟΝΟΙΑτικο site που τολμά να τα λέει έξω από τα δόντια.

ΟΜΟΝΟΙΑτες ΟΜΟΝΟΙΑτισσες εγώ δεν θα ασχοληθώ με το χαμένο πρωτάθλημα ούτε με το επερχόμενο παιχνίδι του κυπέλλου, αλλά ούτε και με την κοπ. Το θέμα που θέλω να θίξω είναι το θέμα της διοίκησης και αυτών που τους υποκινούν, αλλά θα σου τα πω και εσένα έξω από τα δόντια που κάθεσαι άπραγος και παρακολουθείς αυτά τα λαμόγια  να καταστρέφουν την αγάπη μας και εσύ κόσμε της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κάθεσαι με σταυρωμένα τα χέρια και δεν αντιδράς, δεν τους στέλνεις στο σπίτι τους.

Εδώ και 3 χρόνια που η ΘΥΡΑ -9- φωνάζει για τα λάθη της διοίκησης εσύ ΟΜΟΝΟΙΑτη το μόνο που κάνεις είναι να κατηγορείς την ΘΥΡΑ -9-, να τους βρίζεις χωρίς καν να έχεις κάτσει να ακούσεις το τι έχουν να πουν αυτά τα παιδία.  Η ΘΥΡΑ-9- με διαμαρτυρίες, πορείες,  συλλαλητήρια και άλλες εκδηλώσεις εναντίων τις  διοίκησης και αυτούς που τους υποκινούν προσπαθεί να σου ανοίξει τα μάτια ΟΜΟΝΟΙΑτη και εσύ σε όλα αυτά τόσα χρόνια δήλωνες  ΑΠΩΝ.

Αναλογίσου ΟΜΟΝΟΙΑτη που ήσουν όταν η ΘΥΡΑ-9-  κατέβαινε πορείες έξω από τα γραφεία  της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, που ήσουν όταν η ΘΥΡΑ-9-  έκανε συλλαλητήρια εναντίων όλων αυτών των καρκίνων που έχουν θρονιαστεί εδώ και 4χρονια και καταστρέφουν την ΟΜΟΝΟΙΑ, που ήσουν κόσμε της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σε όλα αυτά;;; το μόνο που ήξερες να κάνεις ήταν να βρίζεις  και να στιγματίζεις κάποια άτομα απλά επειδή εναντιώνονταν στην διοίκηση Μιλτιάδη Νεοφύτου. Αλλά τι λέω, παλιά σας τέχνη κόσκινο, τα ίδια  είχατε κάνει και επί καιρό Σεραφείμ.

Σκεφτείτε  απλά πόσο διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα σήμερα αν αντί να βρίζετε,  ανοίγατε τα αυτιά σας μια φορά  να ακούσετε τι έχουμε να σας πούμε. Σκεφτείτε  πόσο διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα αν στις περσινές πορείες έξω από τα γραφεία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αντί 500 άτομα ήμασταν 5.000 άτομα. Κόσμε της ΟΜΟΝΟΙΑΣ άνοιξε τα μάτια σου επιτέλους και δες ποιοι καταστρέφουν την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Εβαρέθηκα να βλέπω μες τα ομονοιάτικα site τόσο κόσμο να γράφει εναντίων της διοίκησης, να τους λαλεί μες τα site πως εν άχρηστοι και να παρατηθούν αλλά στις πράξεις να μην κάνουν τίποτα. Η μάχες κερδίζονται με αγώνες και όχι με status μες τα Facebook, ουλλοι  γράφετε εναντίων της διοίκησης αλλά την ώρα που πρέπει να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου κάμνεις πίσω, δηλώνεις ΑΠΩΝ τζαι  αφήνεις το κάθε λαμογιο να καταστρέφει την ΟΜΟΝΟΙΑ κ εσύ κάθεσαι με τα χέρια σταυρωμένα και απλά παρακολουθείς.

Έχω βαρεθεί να ακούω να σας παραμυθιάζουν με τις γνωστές πιπίλες περί διαιτησίας και ΚΟΠ τζαι να καταπίνεις αμάσητα όσα σου λένε. Αν η διοίκηση σου δεν μπορεί να σε προφυλάξει από τον πόλεμο τότε οι αλλαγές που πρέπει να γίνουν εν πρώτα μέσα στο σπίτι  σου τζαι μετά τα άλλα. Θυμίζει μου το παραμύθι με τα γουρουνάκια και τον λύκο που δεν έκτισαν καλά το σπίτι τους τζαι γκρέμισε το ο λύκος με ένα φύσημα. Αν τα θεμέλια του σπιτιού σου δεν είναι γερά δεν φταίει ο λύκος (κοπ) που στο γκρέμισε, φταις εσύ που δεν το στέριωσες, φταις εσύ που έβλεπες τα προβλήματα και έκανες τα στραβά μάτια.

Κόσμε της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ξύπνα, άνοιξε τα μάθκια σου τζαι στείλε σπίτι τους τούτα ούλλα τα καθίκια που σου πίνουν το αίμα, ξύπνα επιτέλους, ΞΥΠΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ


Βήμα Φιλάθλου | [email protected]