Κάρβουνο σ’ αυτούς που ζούνε μες το ψέμα


panigirismos xristofi goal vs apoelΠιαστήκαμε όλοι αυτό το διήμερο να σχολιάζουμε κάθε πτυχή του ντέρμπι. Για το πώς χάθηκε η νίκη, για τις ευθύνες της διαιτησίας, για τις δικές μας τις ευθύνες και όχι μόνο. Γενικώς μέσα σε όλα αυτά αφήσαμε απαρατήρητα και ανενόχλητα όλα τα σκουλήκια τα δημοσιογραφικά, να αλωνίζουν ελεύθερα και να διαστρεβλώνουν καταστάσεις.

Δεν χρειαζόμαστε κανένα να μας πει, αν αυτή η Ομόνοια μπορεί ή δεν μπορεί να κατακτήσει τον τίτλο. Την ομάδα μας μπορούμε να την κρίνουμε εμείς που την αγαπάμε και που άλλωστε είμαστε οι πιο αυστηροί κριτές της. Ειδικά όταν πρόκειται για τα δικά μας λάθη. Δεν χρειαζόμαστε κανένα βαλτό αντι-ομονοιάτη να μας υποδείξει την πραγματικότητα.

Εσείς είστε που χρειάζεστε τις χιλιάδες Ομονοιάτες να σας διαβάζουν για να έχετε δουλειά και να βγάζετε το ψωμί σας. Σε όλους εσάς που αυξάνετε τις μετοχές σας με αυτό τον τρόπο ευχόμαστε η ζωή να σας το ανταποδώσει αναλόγως. Όσο για σας οικογένεια Ομονοιάτες κάθε φύλου και θρησκείας, κάθε χώρας και χρώματος, κάθε έθνους και ηπείρου, κρατηθείτε μακριά από όλους αυτούς

Κάρβουνο σ’ αυτούς που ζούνε μες το ψέμα [Διαβάστε Περισσότερα]