Green Devil: Ψηλά το κεφάλι


Green Devil2 μέτριες ομάδες

είδαμε χθες στο γήπεδο, 2 ομάδες που άφησαν στην τύχη και στις πρωτοβουλίες παικτών το ποιος θα πάρει τη νίκη. Λίγο η τύχη και λίγο ο διαιτητής (όχι δεν του βάζω την ευθύνη αλλά σε ένα παιχνίδι ισορροπημένο παίζει τρομερό ρόλο) έκαναν το αποέλ να έχει εκείνο το κάτι παραπάνω που χρειαζόταν για να πάρει τελικά τους 3 βαθμούς.

Είδαμε πάθος

αλλά όχι για το επίπεδο του παιχνιδιού. Είδαμε πολλά λάθη και από τις 2 ομάδες, λάθη ενώ δεν πιέζονταν καν, λάθη που δεν είδαμε όλη τη χρονιά. Υπήρχε έλλειψη συγκέντρωσης από πάρα πολλούς παίκτες και μία τάση πανικού όταν η μπάλα έφτανε στο τελείωμα της φάσης. Βεβιασμένες κινήσεις άλογες και σουτ στο πουθενά, έκλεψαν την παράσταση.

Συγκέντρωση και αποφασιστικότητα

τα ζητούμενα που θέλουμε να προσθέσει η ομάδα μας για τη συνέχεια. Ήταν εμφανές ότι δεν υπήρχε συγκέντρωση, κάτι που παίζει πάρα πολύ ρόλο στο να υπερτερήσεις του αντιπάλου. Δεν θέλουμε να ξαναδούμε τόσα πουλήματα της μπάλας. Θέλουμε τσαμπουκά πάθος και αποφασιστικότητα και ο ΜΑΗΣ θα βαφτεί πράσινος !!!

Διοίκηση άνοιξε τα μάτια σου

βρες τη πιο μεγάλη σου βαλίτσα και άρχισε να ετοιμάζεις τα ρούχα σου. Σιγά σιγά να πάτε στο καλό, εσείς μακριά και εμείς ξανά με ελπίδες. Χωνέψτε το, αν ήσασταν χρονική περίοδος σίγουρα θα ήσασταν ο Μεσαίωνας, ασυζητητί.
Συνεδρίασαν θέμα εμπάργκο σε ΜΜΕ

οι της διοίκησης, τα γνωστά ΜΜΕ που γράφουν ό,τι θέλουν ή καλύτερα ό,τι τους πουν. Ακόμη και εδώ που ο πόλεμος είναι απλός και χωρίς συνέπειες δεν μπόρεσαν να πάρουν απόφαση. Άβουλοι και δειλοί άνθρωποι να εκπροσωπούν τον πιο περήφανο ΛΑΟ, αν είναι δυνατόν.

Η Διοίκηση για να συνεχίζει

την παρωδία του μουγκού παιδιού και τα ρεκόρ στα Farmville σημαίνει ότι δεν υπολογίζει να φύγει ή δεν το έχει χωνέψει. Γιατί αν το καταλάβαιναν δεν θα τους ένοιαζε να τα πουν ευθέως και ας τιμωρηθούν. Αφιερωμένο:

 Όχι εσάς δε σας θέλει τούτη η γη δε σας ξέρει
όλα εδώ είναι δικά μας τι απ’ το κάθε λιθάρι
απ’ το χώμα απ’ το δέντρο το νερό και τ’ αγέρι
το κορμί μας μια στάλα για να γίνει έχει πάρει
η ψυχή μας επήρε μια πνοή απ’ το καθένα
όλα εδώ είναι δικά μας μα για σας όλα ξένα

1η Απριλίου σήμερα

και οι απέναντι έχουν γιορτή. Σήμερα γιορτάζουν οι ομοιοπαθείς του Πινόκιο, οι ψεύτες και οι λαγοί. Οι ρουφιάνοι και ψεύτες σήμερα νιώθουν υπερήφανοι γιατί είναι η μέρα που ξεκίνησε ο προδότης Γρίβας την ΕΟΚΑ που μετέπειτα έδωσε την μισή Κύπρο στους αδελφούς τους Τούρκους. Μπράβο, ανατρίχιασα από την τιμή της προδοσίας, είστε ήρωες.

Είμαστε ΟΜΟΝΟΙΑ

και μάθαμε όποιες και αν είναι οι συνθήκες να παλεύουμε για το καλύτερο. Μάθαμε να είμαστε ρεαλιστές και να αναζητούμε το αδύνατο, γιατί ναι εμείς είμαστε περήφανοι απόγονοι του Ερνέστο Τσε Γκεβάρα, του Μπελογιάννη και πολλών άλλων πραγματικών ηρώων και όχι σαν αυτών που γιορτάζει η δεξιά, δολοφόνων και προδοτών.

ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

επειδή ώσπου υπάρχει  η παραμικρή ελπίδα (που εδώ είναι και μεγάλη) είναι καθήκον της ομάδας που υποστηρίζουμε να το παλεύει. Μιλάμε για 4 ομάδες με ελάχιστη διαφορά που όλες μπορούν να στεφτούν πρωταθλήτριες. Μία ήττα από το παράρτημα απλά είναι μία απώλεια, τίποτα περισσότερο. Όσοι δεν μπορούν ας κάνουν στην πάντα για εμάς που μπορούμε. Η ΟΜΟΝΟΙΑ γεννήθηκε για να νικάει και όσα και αν της κάνουν θα ορθοποδήσει ξανά.

ΕΜΠΡΟΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΝΙΚΕΣ ΠΑΜΕ