Βήμα Φιλάθλου: Ένα μικρό οδοιπορικό


Βήμα ΦιλάθλουΈνα μικρό οδοιπορικό για να δούμε τι γίνεται και γιατί αυτό το πρωτάθλημα μας το στέρησαν…. Και η διοίκηση μας κοιμάται στον ύπνο του δικαίου.

Βαθμολογία: αελ 61 , αποελ 59, ΟΜΟΝΟΙΑ 57….

Ας ξεκινήσουμε ένα οδοιπορικό:

ΟΜΟΝΟΙΑ: αγωνιστική με αελ. Στο ημίχρονο οπαδοί της αελ πετούν αντικείμενα και φωτοβολίδες στους οπαδούς μας οι οποίοι απαντούν …διακοπή αγώνα και η δικαστική αποφασίζει συνέχεια του αγώνα από το ημίχρονο και κεκλεισμένων κ.λ.π. Το εφετείο απειλεί την ομάδα μας να αποσύρει την έφεση….

με ερμή. Πέναλτι δεν δίνεται σε χέρι και σε μαρκάρισμα στο Φρέντυ στη ίδια φάση….

με αναγέννηση. Ο αχριστάκης ηλία δίνει δεύτερη κίτρινη-κόκκινη στον Εφραίμ για θέατρο… δεν έδωσε τουλάχιστον 2 κόκκινες σε παίχτες των  αντιπάλων για πολλαπλά σκληρά μαρκαρίσματα και ο βοηθός ανέκοψε με οφσάιντ  τον Αβραάμ ανύπαρκτο σε υποσχόμενη φάση.  Χάνουμε άδικα 2 βαθμούς.

με ολυμπιακό. Ο διαιτητής δεν κοκκίνισε τον Μαρκάσα και ένα παίχτη του ολυμπιακού.

10η με ηθικό. Κόκκινη απευθείας για δολοφονικό φάουλ στον Αβραάμ δεν δόθηκε καν φάουλ και δεν δόθηκε πέναλτι στο Σερφά.

12η με ενπ. Γκολ ένωσης ακυρώνεται ως οφσάιντ λανθασμένα το οποίο όμως προήλθε από ανύπαρκτο φάουλ. Στο γκολ της ένωσης η μπάλα στήθηκε 3 μέτρα μπροστά πριν βγει στην αντεπιθεση.

13η με αποελ. Άδικη κόκκινη στο Μπουθόν (η πρώτη κάρτα δεν ήταν) , δεν δίνεται πέναλτι στο Φρέντυ, δεν κοκκινίζονται Αλεξάνδρου και Μοράις για πολλά σκληρά μαρκαρίσματα, ενώ δίνονται 2 ανύπαρκτα οφσάιντ σε Φρέντυ και Λεάνδρο με το ένα να είναι ξεκάθαρη ευκαιρία για γκολ. 3 χαμένους βαθμούς άδικα.

17η με ανόρθωση. Δεν δίνεται κόκκινη στο λαβόρδε.

18η με αναγέννηση. Σε αυτό το ματς η ομάδα μας πήρε δυο ανύπαρκτα πέναλτι. Δεν δίνονται 3 κόκκινες κάρτες στον σπύρου, μπακούρα και  στον κοτσώνη απευθείας.

20η με αεκ. Ο μιρτακοβιτς χτύπησε τον Σερφά μετά από σκληρό μαρκάρισμα ενώ αργότερα διαμαρτυρόταν στο διαιτητή συνεχώς κάνοντας υποδείξεις… δεν παίρνει και αυτός κόκκινη κάρτα.

21η με ολυμπιακό. Καθαρό γκολ Φρέντυ ακυρώνεται ως οφσάιντ. Άλλο ένα οφσάιντ στο Φρέντυ ενώ καλυπτόταν 3-4 μέτρα!!!!. Δεν δίνεται  κόκκινη απευθείας σε παίχτη του αντιπάλου μετα από εκτός φάσης σπρώξιμο στον Καρυπίδη. Συν το ότι ο Εφραίμ παίρνει 4η κίτρινη άδικα.

22η με απόλλων. Ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ απόλλωνα, κόκκινη δεν δίνεται στο σισοκό ενώ κιτρινίζονται άδικα Σπούγκιν, Αγκουιάρ που είναι 4η….

23η με ηθικό. Πέναλτι δεν δίνεται στον Αλωνεύτη, έχει χαθεί ο πειθαρχικός έλεγχος, ανάποδα φάουλ και το κερασάκι στη τούρτα 4 λεπτά καθυστερήσεις ενώ είχε τουλάχιστον 10. 2 χαμένοι βαθμοί άδικα.

25η με ενπ. Δεν δίνονται από ένα πέναλτι σε κάθε ομάδα…

26η με αποελ. Άδικη κόκκινη στον Αλωνεύτη, δεν δίνεται κόκκινη στο μποαβεντούρα. Άλλοι 2 χαμένοι βαθμοί.

27η με αποελ. Δεν κοκκινίζεται ο σόουζα, ενώ ο Φρεντυ δίνεται οφσάιντ για φάση επικίνδυνη για γκολ ενώ καλυπτόταν 1 μέτρο. Άλλοι 3 βαθμοί χαμένοι. Διότι με δέκα το αποελ δεν κέρδιζε ούτε με βόμβες.

 

Ας κάνουμε τα μαθηματικά μας. 57+12= 69 βαθμούς

Εν συντομία θα αναφέρω τι κέρδισε άδικα το αποελ και η αελ. 14 ολόκληρους πόντους κέρδισε με τη διαιτησία, ενώ η αελ μόλις 5. Δεν έχασαν κανέναν πόντο από τη διαιτησία. Τα όποια λάθη που έγιναν εναντίον τους πέρασαν απαρατήρητα λόγω του ότι τα κέρδισαν στο τέλος. Στους 14 πόντους του αποελ δεν προστέθηκαν το παιχνίδι με απόλλωνα  που κέρδισαν πέναλτι στα όρθια και του ερμή λόγω δυναμικότητας.

Ας κάνουμε τα μαθηματικά μας. Αελ 615= 56, αποελ 5914= 45.

Η βαθμολογία θα ήταν ΟΜΟΝΟΙΑ 69, αελ 56, ανο 53, αποελ 45, αεκ 42 κ.λ.π…. θα θέλαμε μια απλή νίκη στο επόμενο παιχνίδι….

Δυστυχώς η ομοσπονδία, η δικαστική  και η διαιτησία σε συνδυασμό με την ανυπαρξία της διοίκησης μας σε όλα τα επίπεδα και αστάθεια της ομάδας μας στερούν κατά πάσα πιθανότητα το πρωτάθλημα… έκαναν τόσο αγώνα τα κοράκια θα το αφήσουν τώρα στα κρίσιμα?


Βήμα Φιλάθλου | [email protected]