Νέα ασόβαρη απόφαση “σκάνδαλο”


ethnikos-axnas-omada-ithousΔεν μπορεί να πάρει μια απόφαση η ΚΟΠ και να μην αναγκαστούμε να ασχοληθούμε μαζί τους. Νέο σκανδαλο είναι η απόφαση της πλειοψηφίας των μελών της ΚΟΠ για μη παραπομπή του Εθνικού Άχνας (άλλως “Ηθικού” Άχνας) για τον κόκκινο φάκελο στο παιχνίδι Εθνικός Άχνας – Αλκή. Η τιμωρία για τέτοιο παράπτωμα είναι η αφαίρεση βαθμών. Ο κανονισμός αποσύρθηκε με πλειοψηφική απόφαση των μελών της ΚΟΠ.

Και άντε να πείσεις τον κόσμο ότι δεν ήταν για να ευνοηθεί ο Εθνικός Άχνας μετά που έχει βουίξει ο τόπος ότι ο “Ηθικός” με τον ένα η άλλο τρόπο δεν θα πάει διαβάθμιση.

Ο ίδιος ο κανονισμός που προβλέπει αφαίρεση βαθμών σε τέτοια περίπτωση είναι πραγματικά σκάνδαλο. Αν δεν αποδειχτεί παρανομία δεν μπορούν να αφαιρεθούν βαθμοί για υποψίες. Τέτοιοι ασαφείς κανονισμοί δίνουν τη δυνατότητα σε πολλούς να ραδιουργήσουν για να πλήξουν μια οποιαδήποτε ομάδα.

Η ασοβαρότητα της ΚΟΠ φαίνεται στο ότι ο κανονισμός εγκρίθηκε χωρίς πολλή σκέψη και με την πρώτη στραβή αποσύρθηκε και μάλιστα για χάρη του Εθνικού.

Αναρωτιώμαστε τι θα γινόταν αν στη θέση του Εθνικού ήταν η Ομόνοια.

Επαναλαμβάνουμε το χιλιωειπωμένο: Να παραιτηθούν οι της ΚΟΠ. Δεν εμπνέουν πλέον εμπιστοσύνη. Δεν μπορεί κάθε απόφασή τους να είναι σκάνδαλο και να προσβάλει τον κάθε φίλαθλο.

Όσο για τα παραμύθια περί άλματα μπροστά στο κυπριακό ποδόσφαιρο οι καθημερινές καταστάσεις αποδεικνύουν το άκρως αντίθετο.