Hoolifan: Το τέλος της σχήνας


Hoolifan Omonoia Fans SiteΔΙΚΑΙΩΣΗ.  Ο μόνος λόγος για τη φετινή σας πορεία ήταν η τύχη και ο ύψιστος. Και προχτές δεν βρήκαν εισιτήριο !!!

Μηδέν τελικές. Τι μηδέν τελικές εδώ μιλάμε για μηδέν σουτ! Αλλά τι ωραία που παρουσιάζεται το δικό σας αντιποδόσφαιρο. Καταπληκτική άμυνα το λέμε. Αλλά όταν η ΟΜΟΝΟΙΑ παίζει με 10 το λέμε φόβο έτσι Χαραλαμπίδη?

Εντωμεταξύ άκουσα έκαμες τη τούμπα σου και χθες. Τούτη τη φορά από τη χαρά σου που έπιασες τη φανέλα του Ρονάλτο. Άκουσα θύμωσε  ο Νεκτάριος αλλά παρηγορήθηκε με ένα σορτσάκι του Μαρσέλο. Επίσης του έδωσε συμβουλές πώς περιποιείται τις μπούκλες του γιατί τον ενδιαφέρει λέει.

Σχήνα πολλές φορές την γλύτωσες από του Hoolifan τα δόντια. Χτες το βράδυ όμως ήταν το τελευταίο σου. Δεν έμεινε κόκαλο για κόκαλο. Σε έφαγα παρέα με τον Πέπε. Και τα φτερά σου τα κάνα μαξιλάρι να κοιμάμαι.

Προσγείωση στη πραγματικότητα λαστιχάρικα μου. Τι προσγείωση δηλαδή συντριβή καλύτερα. Τέλος το παραμυθάκι της Ευρώπης και ώρα να επικεντρωθείτε στα εγχώρια !

Τι στα εγχώρια δηλαδή που είστε εκτός κυπέλου και τρίτοι στο πρωτάθλημα με χίλια βάσανα. Ακούω το «μισθοφόροι» και ο « αδιάλακτος» από μακριά να έρχονται.

15 λεπτά μόνο ήταν αρκετά  το όνειρο σας να γίνει εφιάλτης. Πετεβίνο μου θέλουμε βίντεο αφιερωμένο στο σίγμα για τον Μπετζεμά τον λυτρωτή και τον Μουρίνιο τον καταχτητή!

Μισό λεπτό ρε παιδιά ναι εσείς στη φωτογραφία. Εμείς δεν ήμασταν οι αριστεροί με πρότυπο τον Τσε Γκεβάρα και τα ρητά του? Εμείς δεν ήμασταν οι κινέζοι?  Τα έχω χαμένα. Διαλέξετε ρε λαστιχάριες. Δεν μπορούμε να είμαστε στον ίδιο χώρο μαζί σας.

Η κορυφαία στιγμή στη καριέρα μου λέει ο καριερίστας πρόεδρος της ΚΟΠ το χτεσινό παιγνίδι. Να σχολιάσω ή να αφήσω μπας και θιχτεί κανένας αθλητικογράφος και ασχοληθεί. Μπαα χέστο θα ασχοληθώ

Ρε δεν βάζεις και το αποελλί σου και το τσαμπιονς λινγκ σου εκεί που δεν φέγγει ούτε ο προβολέας του ΓΣΠ λέω εγώ!

Στα παπάρια σου αν γίνονται απόπειρες δολοφονίας, στα παπάρια σου αν η αμφισβήτηση και η αδικία είναι καθημερινό φαινόμενο στο ποδόσφαιρο μας. Φτάνει να πίνεις τα ουισκάκια σου με τον Ολλανδό στα boxes του ΓΣΠ και να φωνάζεις ΜΟΝΟ αποελ. Ε μιας και είσαι στο απόγειο της καριέρας σου καιρός να παραιτηθείς έτσι για να σε θυμόμαστε επιτυχημένο Μαλάκα

Βy the way από εδώ και πέρα θα γίνει ΜΟΝΟ ΚΑΝΑΠΕ. Πίσω στα παλιά λημέρια λαγουδάκια.

Δύο στα δύο. Ούτε μόνο νίκες μέχρι να τελειώσουν τα μπαράζ ούτε τίποτα. Ας επικεντρωθούμε στα βασικά. Δύο στα δύο στα παιγνίδια που ακολουθούν και θα είσαι κατά 80 της εκατό πρωταθλητής. Το έχουμε, το μπορούμε. Το θέμα είναι αν θα μας αφήσουν.

Κυκλοφορούν κάποιοι τραπεζικοί λογαριασμοί για να βοηθήσουμε τα παιδιά που κινδύνεψαν την μέρα του ντέρμπι. Όλοι από κάτι παιδιά. Η αλληλεγγύη μας θα νικήσει το φασισμό τους. Ο Πράσινος λαός δηλώνει παρών!

Το ανεκδοτάκι μας προς Χατζηλιασή. Ρε Ραουφ μήπως ξέρεις την διαφορά μεταξύ της πούτσας και του ανανά?…….Ε ΦΑΕ και κανέναν ανανά να μάθεις!