Βήμα Φιλάθλου: Ασέλγεια Τέλος!


Βήμα ΦιλάθλουAπό ότι έχω καταλάβει μέσα από κάποια άρθρα στα πράσινα μέσα δικτύωσης πολλοί έχουν την άποψη ότι κάπου πρέπει να εκτονωθεί η κατάσταση που δημιουργήθηκε μετά το θρασύδειλο κτύπημα των πορτοκαλί μουνιών, με σκοπό να μην έχουμε νεκρούς.

Θα συμφωνήσω και εγώ μέχρι ενός σημείου όμως. Μέχρι το σημείο που ενώ παρολίγο να έχουμε νεκρό αδελφό και κανένας μα κανένας πλην εμάς, δε νοιώθει τη δική μας αγανάκτιση γι’αυτό. Τι εννόω αγαπημένοι μου συνομονοιάτες? Μα φυσικά ότι το δικό μας κτύπημα πρέπει να είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτών. Οι υλικές ζημιές που θα έχουν να είναι τόσες που να κάνουν μέρες να τις μετρήσουν. Πρέπει να πάρουν το μήνυμα ότι μαζί μας δε τα βάζει κανένας. Είμαστε όλοι απόγονοι ανθρώπων που γαλουχίστηκαν μέσα από αγώνες, που ταλαιπωρήθηκαν για μια καλύτερη κοινωνία, που πίστεψαν σε μια ιδέα και κράτησαν το λάβαρο της ψηλά για δεκαετίες ολόκληρες. Δεν θα ανεκτούμε τώρα οι απόγονοι των ολετήρων, των προδοτών, οι γερμανόσποροι, να διεκδικήσουν ούτε μια ίντζα των κεκτημένων από τους προγόνους μας, ιδανικών και αξιών.

Πράσινε Μοναδικέ Λαέ. Στάσου στο ύψος σου και γίνε μια γροθιά. ‘Ολοι οι αγώνες που είχαν αδελφούς στα οχυρώματα και αγωνίζονταν για τα ιδανικά, για την πατρίδα τους αλλά και την κληρονομιά που οι προγόνοι τους άφησαν κερδίθηκαν ολοκληρωτικά. Την πατρίδα μας κατάφεραν και τη μοίρασαν. Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να τους αφήσουμε να συνεχίσουν να ασελγούν, και σε βάρος της Ιδέας που ονομάζεται ΟΜΟΝΟΙΑ.

Κάτω η ΚΟΠριά, Κάτω ο Πουτσοκούμνης, Κάτω οι πορτοκαλλοί λαγοί, Κάτω ο Χ’σκατής, Κάτω ο φασισμός τους..