Ανακοίνωση Θύρας 9: Πράσινη Οικογένεια


Θύρα 9 απ' τα παλιάΑδέλφια της Θύρας 9, περήφανε πράσινε λαέ,

Αρκετές μέρες έχουν περάσει από το ντέρμπυ με τους αιώνιους ρουφιανους, η οργή όμως δεν λέει να κοπάσει. Η αναίτια και απρόκλητη επίθεση που δέχτηκαν δυο οπαδοί της ομάδας μας έχει συγκλονίσει άπαντες στην οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Η εγκληματική και δολοφονική πράξη των απέναντι ήρθε εκ νέου να μας θυμίσει με ποιους έχουμε να κάνουμε και ποιοι είναι αυτοί που βρίσκονται απέναντι μας. Ένα μάτσο δολοφόνοι που επιτίθενται σε ανυποψίαστους οπαδούς και δεν διστάζουν δευτερόλεπτο να αφαιρέσουν ακόμα και την ίδια τη ζωή ενός ανθρώπου που είχε απλά την ατυχία να βρεθεί στον δρόμο τους.

Αντιπροσωπεία της Θύρας 9 βρέθηκε από την πρώτη στιγμή κοντά στους δυο φιλάθλους της ομάδας για να μεταβιβάσει τόσο τις ευχές της ως προς την γρήγορη ανάρρωση τους, όσο και για να δηλώσει την έμπρακτη στήριξη της στις δύσκολες αυτές στιγμές. Έχουμε χρέος σαν άνθρωποι και σαν ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ να σταθούμε δίπλα στον οπαδό της ομάδας μας Άγγελο, ο οποίος χτυπήθηκε βάναυσα από τις κυρίες με τα πορτοκαλί. Έχουμε χρέος να συμβάλουμε όλοι για να βοηθήσουμε έμπρακτα ένα δικό μας παιδί να αντεπεξέλθει οικονομικά τόσο με το κόστος αποθεραπείας αφού υποβληθει και σε εγχείρηση, όσο και με το κόστος για αναπλήρωση του αυτοκινήτου του αφού το δικό του έχει καεί ολοσχερώς.

Αδέλφια, εδώ είναι η ώρα που δείχνουμε όλοι τι σημαίνει για εμάς η Ομονοιατικη οικογένεια, εδώ είναι η ώρα που γινόμαστε όλοι μια γροθιά και συσπειρωνόμαστε γύρο από τους αδελφούς μας. Εδώ δείχνουμε σε όλους πως κανένας Ομονοιατης δεν είναι μόνος και πως άμα ένας από εμάς πληγεί τότε είμαστε όλοι κοντά του. Εδώ δηλώνουμε όλοι παρών και δείχνουμε στους απέναντι πως την δική μας οικογένεια δεν την τρομάζει τίποτα και κανένας.

Περήφανε κόσμε της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, η οργανωμένη μας κερκίδα, σε συνεννόηση πάντα με τον οπαδό της ομάδας μας Άγγελο και την οικογένεια του, προτρέπει άπαντες όπως συνδράμουν στην προσπάθεια οικονομικής στήριξης του άτυχου φίλου της ομάδας. Παραθέτουμε πιο κάτω τρεις λογαριασμούς της οικογενείας ούτος ώστε να δώσουμε την ευκαιρία στον κόσμο να βοηθήσει χωρίς την παραμικρή ταλαιπωρία.

Η Θυρα 9 καταθετει το αρχικό συμβολικό ποσό των 300 ευρώ, με την ευχή όπως σύντομα ακολουθησουν όλοι οι οργανωμένοι φορείς του Ομονοιατικου κόσμου.

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ – ΕΡΑΤΩ ΜΟΖΟΡΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

ΑΡ. ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 2421053307200

ΕΡΑΤΩ ΜΟΖΟΡΑ

ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ

ΑΡ. ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 2119734-7

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ

ΑΡ. ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 036000002486