Αυθεντικός: Η ιστορία τους ο εφιάλτης του ποδοσφαίρου


αποέλ - βρώμα - apoel - vroma - vrwma

Αυθεντικός omonoia fans site

  • Ούτε στα όνειρα μας σε παιχνίδι τίτλου που θα το είχαμε κερδίσει να ένιωθε τόση αδικία ο ηττημένος που να μην λάμβανε μέρος στο πρωτάθλημα της επόμενης περιόδου (περίοδος 1939-1940 ο πολ)
  • Ούτε στα όνειρα μας να τερματίζαμε τελευταίοι και να μην ίσχυε ο υποβιβασμός στην Β’ κατηγορία! (1957 το παράρτημα)
  • Ούτε στα όνειρα μας η έκτακτη συνεδρία της ομοσπονδίας για ακύρωση της διαβάθμισης να γινόταν στο ίδιο μας το σωματείο!
  • Ούτε στα όνειρα μας να έχουμε τόση εύνοια σε επαναληπτικό τελικού κυπέλλου που να ωθήσει τους οπαδούς της αντίπαλης ομάδας να εισβάλουν στο γήπεδο και να τρέχουν τον διαιτητή (περίοδος 1963-1963 οι οπαδοί της όρνιθας για αντικανονικό γκολ που πέτυχε το παράρτημα και μέτρησε)
  • Ούτε στα όνειρα μας να καταστρατηγηθεί κανονισμός ώστε να ευνοηθούμε με το να εγγραφεί παίκτης στην ομάδα μας. Το 1966 επιστρέφει ο Πάκκος – ο οποίος αγωνιζόταν στην Ομόνοια- από το Ελληνικό πρωτάθλημα. Ο κανονισμός σαφής ότι ο παίκτης εγγράφεται στην ομάδα που αγωνιζόταν πριν πάρει την μετεγγραφή. Ο παίκτης κατέληξε στους φλώρους.
  • Ούτε στα όνειρα μας να ξαναγίνει για χάρη μας το ίδιο για δεύτερη φορά(2000 επιστροφή γκόγκα από Ελλάδα θα έπρεπε να εγγραφεί στην ομάδα που φιλοξενούμε στο εξοχικό)
  • Ούτε στα όνειρα μας να κάναμε την μεγαλύτερη μας νίκη στην ιστορία μας με επειδή το πρωτάθλημα θα κρινόταν στην αναλογία τερμάτων. Τελικά άλλοι φάνηκαν πιο εύστοχοι και τους πήραν το πρωτάθλημα (περίοδος 1966-1967 17-1 τον φουκαριάρη)
  •  Ούτε στα όνειρα μας να  παίρναμε πρωτάθλημα στα χαρτιά και στα ψέματα. Περίοδος 1979-1980. Η ”μαμά” μη αντέχοντας άλλο να βλέπει το γαλαζοκίτρινο κακομαθημένο της να το μεγαλώνουμε στα. γόνατα μας, αποφάσισε να του δωρίσει το πρωτάθλημα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ χάνει το πρωτάθλημα με ένα τέρμα διαφορά. Το αξιοσημείωτο είναι πως δύο από τα τέρματα τους δεν τα πέτυχαν ποτέ διότι το παιχνίδι με την καμήλα και εκείνο με τον αποπ τα πήραν στα χαρτιά με 2-0 αφού προηγούνταν με 1-0 και διακόπηκαν.

Στην τελευταία αγωνιστική η ΟΜΟΝΟΙΑ αγωνιζόταν στην Αραδίπου με το πεζούνι (μια εν η ΟΜΟΝΟΙΑ ρεεε τζιαι φορεί πράσινα) παραχωρώντας ισοπαλία 1-1 αφού προηγουμένως βρήκαμε τέσσερις φορές τα δοκάρια του πεζουνιού. Οι φλώροι αγωνίζονταν στην Πάφο με τον αποπ, κέρδιζε με 0-1. Διαιτητής ο παρολίγον νεκρός της πρεμιέρας του 1992 όπου μετά από διαμαρτυρίες (τι πρωτότυπο) των γηπεδούχων για φάουλ που υπέδειξε υπέρ των φιλοξενουμένων, άρχισε αναίτια να μοιράζει κόκκινες με αποτέλεσμα να αποβάλει πέντε παίκτες του αποπ. Στο φύλλο αγώνα το κοράκι έγραψε πως ο αγώνας διακόπηκε από επεισόδια παικτών του αποπ και ΟΧΙ γιατί οι γηπεδούχοι έμειναν με έξι παίκτες. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να πάρουν με 0-2 το παιχνίδι και το πρωτάθλημα στα. χαρτιά!

  • Ούτε στα όνειρα μας τις θέσεις κλειδιά στα σώματα του ποδοσφαίρου, διαχρονικά, να τις κατέχουν οπαδοί της ομάδας και άτομα που διετέλεσαν παράγοντες του σωματείου μας.

ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ Η (ΒΡΩΜΟ)ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ


o Αυθεντικός | [email protected]