Green Devil: Δουλεμπόριο αρρωστημένων ιδεών το αποελ


Green Devil

Σας χαιρετώ και σήμερα αδέλφια από τα άβατα της κολάσεως, εκεί που το χαρτί και το μελάνι κινούνται χωρίς καθοδήγηση και οι αλήθειες γράφονται για πάντα στο χαρτί και στη μνήμη μας, σήμερα λίγο διαφορετικό το θέμα μας αλλά μου το επιβάλλουν οι συνθήκες.

Δουλεμπόριο αρρωστημένων ιδεών έχουν κάνει κάποιοι την εταιρία αποέλ. Μαζεύουνε τον κάθε πικραμένο, ανιστόρητο και φανατισμένο και του γεμίζουνε το μυαλό με ψεύτικες ιστορικές ανακρίβειες οι οποίες δεν αποδυκνείουν τίποτα περισσότερο από το χαμηλό επίπεδο στο νου που κουβαλάνε.

Ευκολόπιστοι στο ψέμα, το ιδανικό σενάριο για πανέτοιμα πιόνια στη συνέχεια. Αφού παραφουσκωθούν στο μυαλό τότε τα άμυαλα στρατιωτάκια είναι έτοιμα για το πρώτο τους κτύπημα. Φτάνει να τους κατευθύνουνε προς τη σωστή πορεία κρούσης και αυτοί ξέρουνε τι να κάνουνε,άλλωστε αυτό μάθανε τόσο καιρό εκεί.

Αυτοί είναι οι άβουλοι ορκισμένοι εγκληματίες που ακούμε κάθε τόσο να στιγματίζουνε ανελέητα τους θεσμούς της κοινωνίας, κτυπώντας ανυποψίαστους αθώους μόνο και μόνο για να εξυπηρετήσουν συμφέροντα άλλων. Τραγικό είναι το ότι δεν έχουν εις γνώση τους το λόγο ύπαρξης τους και το έργο που εκτελάνε.

Δεν είναι τυχαίο που σε κάθε σύλληψη τους τρέχει ο γνωστός δικηγόρος – μαφιόζος να τους ανοίξει την πόρτα του κελιού με ένα πλατύ χαμόγελο και ένα εδελφικό κτύπημα στην πλάτη. Άλλωστε αυτό είναι που τους δυναμώνει, το να βλέπουνε το νόμο να τους προσπερνά, τους δίνει περισσότερη δύναμη και πάθος για να κάνουνε αυτό που τους κάνει σημαντικούς, κάποιους που έχουνε σκοπό.

Βλέπετε πριν ήτανε απλά άμοιρα ανθρωπάκια που βγάλανε το σχολείο βλέπωντας τους συμμαθητές τους να είναι σε άλλο επίπεδο και τους γονιούς τους να τους επαναλαμβάνουν καθημερινά πως αποτύχανε και δεν θα βρούνε ποτέ δουλειά. Κι όμως αυτοί είναι για κάποιους σημαντικοί, έχουνε έργο να επιτελέσουν, παράνομο μεν, άπιαστο από το νόμο δε.

Η αναγνώριση και η ασύλληπτη εξουσία τους κάνουν να ενεργούν κτηνώδες αφού τίποτα στη ζωή που ζούνε δε θυμίζει άνθρωπο. Κάποτε θα φτάσει η εποχή που θα έχουνε σκουριάσει και θα πρέπει να αλλαχτούνε με πιο νέα γυαλιστερά πιονάκια που μπορούνε να βάλουν νέες πληροφορίες στο κεφαλάκι τους, άλλωστε οι εποχές αλλάζουν.

Τότε,  θα τους δείτε να λένε ιστορίες σε πιο νεαρούς και να παραδέχονται ότι κάποιοι τους εκμεταλλευτήκανε, τους χρησιμοποίησαν και ότι δεν θα έπρεπε να ήταν τόσο φαντασμένοι. Θα τους βλέπετε να αλλάζουνε πολιτική στάση, να ανοίγουνε τα μάτια τους και να βλέπουν όσα τόσα χρόνια τους κρύβαν οι παρωπίδες.

Τίποτα όμως δε θα αλλάξει αφού κάποια άλλα άβουλα πιονάκια θα έχουνε πάρει τη θέση τους για το δικό τους όνειρο σημασίας, για τη δική τους διαδρομή, για να επουλώσουνε τα δικά τους τραύματα και κόμπλεξ.

Αυτή είναι η ιστορία των πορτοκαλοί, αυτό είναι το απατηλό όνειρο που είδαμε, βλέπουμε και θα βλέπουμε. Αυτοί ήταν που κτυπήσανε χθες 2 συνανθρώπους μας, 2 αθώους που το μόνο έγκλημα που έκαναν ήταν να έχουν για λίγο κοινή διαδρομή με αυτούς.

Αυτά είναι τα άτομα που προστατεύονται και παιδομαζεύονται άριστα από μέσα στα σχολεία για εξυπηρέτηση των συμφερόντων της ακροδεξιάς. Το έργο το έχουμε δει… Καιρός είναι να κάνουνε κάτι γι`αυτό όλοι όσοι έχουν λόγο, όλοι όσοι έχουν αξίωμα και όντως γνοιάζονται για αυτό τον τόπο. Εξάλλου το προστάζει η ιστορία της Κύπρου που ακόμα νοσεί από το προδοτικό πραξικόπημα και το ξεπούλημα της μισής Κύπρου από τη δεξιά.