Βήμα Φιλάθλου: Μπουγελόφατσα αιώνια ευνοημένε

141

Βήμα ΦιλάθλουΑπό την ώρα που τέλειωσε ή αναμέτρηση της παρασκευής έπιαμε μια ανωμαλία να ντυθώ βόθρατζης τσε να νεκατοθό με το βόθρο που ονομάζεται αποέρλ.

Ρε τσογλάνια ρε ψευτρόνια ρε γαμημένοι προπαγανδιστές ούτε αγγλικά εν ξέρετε (Ηλία σιερετούμε), για να τελειώνει το παραμυθάκι και για να καταλάβετε ότι το γιγαντοπανό ήταν απάντηση προς την δική σας σιάρπα πάνω στις ταμπέλλες της ΚΕΟ κάμνω σας  την μετάφραση δώρο.

Γράψατε στης 7/3/12 όπως δείχνετε και στην φωτογραφία που κυκλοφορεί  « Feel the terror of Nicosia». Δηλαδή Νοιώστε τον τρόμο της Λευκωσίας, και η απάντηση στις 23/3/12  από την -9- «THE REAL TERROR OF NICOSIA» που θα πει όπως θα έλεγε και ο μεγάλος Φάντης Ο αληθινός τρόμος της Λευκωσίας. Άτε τώρα που το μεταφράσαμε ΠΑΡΕΤΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΙΖΕΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ.                        Understood (καταλάβετε).

Πανικούι χατζιβλάκα την ημέρα που ένα πεθάνεις να ξέρεις ότι η μισή Κύπρος ένα κάμνει σούβλες, ρε ζωντόβολο αφού είσαι ρίφι του σερίφη τη μιλάς. Κατάντησες να σε περιπαίζουν ως τσε τα αρνιά οι οπαδοί σου, έφκαλες φιρμάνι ότι που ένα παίξεις  C.L θέλεις ελληνάρες πραξικοπηματίες, χίτες, γελαμίτες τσε ούλοι την φασιστόφαρα μαζί σου αλλά εχώστικες μες την λαγουδότρυπα σου μόλις έκαμες την μαλάκια με τα εισιτήρια,  περαστικά ρε φλώροι αγοράστε τα που το κατάστημα της Θήρας 9 πριν τα κάμουν κωλόχαρτα.

Α τζιε ρε μπουγελόφατσα αιώνια ευνοημένε εν μας είδες κλάμα που εσειραμε πας την κερκίδα; Αφού για να καταλάβεις πλημμύρησε η κερκίδα τσε εμείναμε τσιαμέ μετά τον αγώνα κανένα εικοσάλεπτο να φωνάζουμε ώσπου να μας απεγκλωβίσουν.

Προς αποερλ εταιρεία ΛΤΔ Α.Ε ποιος εκτρέφει τρομοκράτες και ποιος προάγει τον χουλιγκανισμό  που τους πληρώνετε και το ενοίκιο αλλά έτσι σας έμαθε ο παπάς σας ο σκουλουτσιασμενος ο γρίβας, εν σας είδα να φκειτε να πειτε μια κουβεντα για την επίθεση από 200 λεχρίτες σε 2 οπαδούς  μας. Αλλά τι λαλο μπορεί να τους εδωκετε και συγχαρητήρια πουπανω.

Ρε αιώνιοι ρουφιανοι του μπ.α.τσοι.φυ να σας κάμω τσε ένα δωρεάν μάθημα οπαδισμού: οπαδός ρε αμπαλατοι ενεν τσινος που γράφει 700 φορές το ultras πας την κερκίδα του τσε κάμνει επιθέσεις 200 άτομα εναντίον 2 ούτε τσινος που αμαν ερτει η ώρα να περάσει της φωτοβολίδες του καρτερά ως το 80 να φυουν τα φιλαρακια του οι μπατσοι  ούτε τσινος που στο pre-game του μαζευκει με το ζόρι 20 άτομα τσε παει να πεσει που της 10 για να πάει δουλειά φρέσκος. Οπαδοί δεν θα γίνετε ποτέ μια ζωή του καναπέ θα είσαστε όπου τσε αν πατε.

Χαραλαμπιδη λουγκρα φιλενάδα της Νεκταρίας ποιος σε εφοηθηκε ρε Δον Ζουάν που έπαιζες  με 14 εναντίον 10 τσε το μόνο που κατάφερες ήταν να ποσκολιας την μάπα όπως την πατεριμίν, αύριο που ένα παίξεις με την Ρέαλ να παίξεις το γνωστό ανοιχτό επιθετικό ποδόσφαιρο που σας χαρακτηρίζει αλλά είπαν σας το τσε οι ισπανοί είσαστε μια βαρετή και ανιαροί ομάδα.

Ρε δημοσιογράφοι της πλάκας μόνο στο TV Mania τσε στο Super Κατερίνα κάμνει να γράφετε και να εκφέρεται απόψεις αν τα έκαμναν  Ομονοιάτες ήταν να έχουμε δεύτερο Μαρί με μάνες να κλεσειν, δήθεν αγανακτισμένους έξω που το προεδρικό και πάει λέγοντας. ΜΠΟΙΚΟΤΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΟΤΕ ΕΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ (μόνο το Αθλητικό Βήμα τα έγραψε και μπράβο του).

Ρε Διοίκηση μεν φοασε εν σε εξιασα καλημέρα τσε έφεξε εκαμαν μας τα ουλα πάλε, κοτσινες, τσιτρινες, μπλε, ανακοινώσεις είπαν μας τσε για την ιστορία μας αλλά εσύ ροχαλίζεις σηκώνεσαι ποκνιάζεσαι φκαλις καμιά ανακοίνωση τσε γυρίζεις πλευρό. Έπρεπε να φκουν οι ένδοξοι παλαίμαχοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να απαντήσουν του παπάρα του Ραούφ.

Τσε για να κλείνουμε ένα τεράστιο μπράβο αξίζει στους ποδοσφαιριστές στους οπαδούς και στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας που ακόμα και όταν όλο το σύμπαν ήταν εναντίον τους δεν τα έβαλαν κάτω τσε τους έδωκαν μια πατσαρκα που ένα την θυμούνται πολλή τσερο Ναι ρε φασίστες ένα αντιστεκόμαστε ότι τσε να μας κάμετε εν θα λυγίσουμε ποτέ γιατί εμείς έχουμε ουλο το δίκαιο του κόσμου με το μέρος μας τσε εσείς το μόνο που εσετε εν τα σκατα που κουβαλάτε για μυαλά.

Υ.Γ Ρε πουτσοκουμνη επειδή τορα που με εφκαλαν τα κοπελια στην σελίδα τους  μπορώ να χουμιζουμαι ότι είμαι παράγοντας της μαπας στείλε μου το πρόστιμο στην εξής διεύθυνση katsepano@gate9.com.cy.