Green Devil: Βάλτε μέσα τον Κουτσοκούμνη


Green DevilΚαλώς σας βρήκα μάγκες και καλωσορίσατε στα άβατα της κολάσεως και σήμερα. Πρώτο που θέλω και πρέπει να σχολιάσω είναι ένα συμβάν που έγινε μετά το τέλος του παιχνιδιού. Ήρθαν οι ψευτόμαγκες και ρίξανε φωτοβολίδα μέσα σε αυτοκίνητο δύο νεαρών οπαδών μας. Πήρε φωτιά το αυτοκίνητο μέσα και τα παιδιά πήγαν Νοσοκομείο, ευτυχώς είναι καλά.  Αφιερωμένο το σύνθημα στους “μάγκες” που δεν μπορούνε να βρουν πουθενά ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ για ξύλο και αναγκαστήκανε να ενεργήσουν σαν ΜΟΤΕΣ:

Είστε μουνιά είστε μουνιά

τούρκος τη μάνα σας γαμά

πορτοκαλί πουτανας γιοι

είσαστε ψεύτες και λαγοί

Να πω ένα περαστικά στα παιδιά τα δικά μας και να μας έρθουνε γρήγορα πίσω γήπεδο να σηκώσουμε μαζί αυτό το τρόπαιο. Θέλω να ξέρετε ότι θα μπορούσε να είναι ο καθένας από εσάς όλους. Μέσα στο αυτοκίνητο τους τα παιδιά και οι Ευρωπαίοι του Ερωτοκρίτου και του ΧατζηΡαούφ να ενεργούν όπως οι πατεράδες τους, φασίστηκα.

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΑΔΕΛΦΙΑ – ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΜΑΓΚΕΣ

Πάμε τώρα και στα του παιχνιδιού.

Τί έγινε ρε με τα εκτρώματα? Ούτε και με 10? Καλά ρε, αυτή η σούπερ ομαδάρα και ούτε και με 10? Μα είναι δυνατόν? Μα να μη μπορούν να νικήσουν τους κουμουνιστές ρε παιδί μου? Πρέπει να τα κανόνισε ο Χριστόφιας ρε, σίγουρα πράγματα. Δεν εξηγείτε αλλιώς στο μυαλουδάκι τους, προσπαθούν να βρουν τον λόγο αλλά δεν πάει πουθενά.

Καλά με 10 πες οκ, ούτε με τη διαιτησία? Όχι δεν μιλάω για το ίδιο πράγμα, δεν μιλάω μόνο για την αποβολή του Αλωνεύτη αλλά και για το κλείσιμο των ματιών στη φάση του Μποαβεντούρα πάνω στον Εφραίμ. Κοκκινάτσα, όχι απλά κόκκινη.  Μασιά μου εσύ superstar, διεθνής με το καλό να προσφέρεις με τις εξαίσιες σου διαιτησίες.

Έξω η ειρωνεία όμως, πάμε στις αλήθειες. Είναι η πιο πουττοομάδα που γεννήθηκε στον πλανήτη EVER. Δεν μπορούν να μας παίξουν στα ίσια και μην ακούτε τι μαλακίες λένε. Και εγώ μπορώ να δείρω 2000 άτομα αλλά από το pc. Ε και αυτοί, μπορούν και μπορούν αλλά πάντα έρχεται η κόκκινη, πάντα έρχονται τα πεναλτάκια, πάντα έρχονται οφσάιντ που καθορίζουν το σκορ (ΨΟΦΟ ΧΑΠΕΣΙΗ) αλλά κατά τ` άλλα μπορούνε. Ναι καλά, πάρτε μου μία στα γρήγορα που σίγουρα μπορείτε και αφήστε τους ανδρισμούς σε εμάς που φοράμε παντελόνια.

Πολύ μου τη σπάνε τα κλισέ. Κάθε φορά να λέμε 11άδα, πέστε ρε μια φορά τη 10άδα και αφήστε το πως παίζεται υποθετικά το ποδόσφαιρο. Η μπάλα λένε είναι ένα άθλημα που παίζετε 11 εναντίον 11. Ναι καλά, αυτό πρέπει να γράφτηκε πριν την ίδρυση του παραρτήματος.

Ότι και αν τους λέει ο ΛΑΟΣ βάζουν στόχο να του το αποδείξουν. Τι sold out ανακοίνωσαν ρε που η Δυτική παίζει να είχε 2000 άδειες καρέκλες?  Έψαξα όμως το θέμα και βρήκα το λόγο. Ήταν για να καθίσουν τα φιλαράκια τους οι αστυνομικοί. Μια ζωή ΨΕΥΤΕΣ ήταν και τέτοιοι θα είναι για πάντα.

Τελικά έχουν γίνει όντως Ευρωπαίοι. Τέτοια κερκίδα σαν τη σημερινή τους μόνο σε καμιά Αγγλία μπορείς να τη δεις. Ένα μάτσο χαζοβιόλες που το παίζουνε οπαδοί και καλά. Και εγώ είμαι αστροναύτης, κλάστε. Τελικά το σχσχσχσχ πριν το Νουέβο Κάμπο έπρεπε να μας το έλεγαν αυτοί μπας και ακουστούνε. Σχσχσχ  χαλόου… φωνάζουμεν?

Τα πράγματα είναι απλά και νομίζω τα είδατε όλοι. Αντί να παίζουνε δίκαια με 10 βρεθήκαμε άδικα εμείς με 10 για πολλοστή συνεχόμενη φορά. Αυτό είναι το αποέΡλ , αυτό ήταν πάντα, έτσι παίρνει τίτλους και μετά μας το παίζει και μεγάλη ομάδα. Αρχίδια είστε και το ξέρετε πολύ καλά όσο και αν λέτε τα δικά σας κουφά.

ΥΓ. Βάλτε μέσα τον Κουτσοκούμνη

ΥΓ2. Τα εισιτήρια σας έχουν γίνει εξαιρετικό κωλόχαρτο(“σχέζεις τζιε εν σκουπίζεσε” ρε αποελίστα)

ΥΓ3. Μα ούτε και με 10???????