Green Devil: ΘΝΠΟΕΑ


Green Devil Omonoia Fans SiteΔεν καταλάβω γιατί ασχολούνται όλοι με αυτό τον νέο νόμο περί φίμωσης και τιμωρίας των αθλητικών σελίδων.
Αφού τιμωρία από ΚΟΠ σημαίνει αναγνώριση, σημαίνει προαγωγή. Σας παρακαλώ τιμωρήστε με και εμένα. Σαν τον κ. Πάπουτσο που του φυσάει και δεν κρυώνει, σαν τον Χαπέσιη, κτυπήστε με ανελέητα. Θέλω και εγώ 4000 το μήνα για τα κακά που έκανα. Μα τι κρίμα, μη με κάνετε διεθνή, μη μου δώσετε πριμ ΟΧΙ, θα με καταστρέψετεεεεεεε ΜΗ.

Λαγουδάκια μου μην ξαφνιαστείτε όταν μας δείτε να φωνάζουμε, συνήθως φωνάζουνε και οι 2 ομάδες. Ξέρω ότι μάθατε να είστε μόνοι και να νομίζετε ότι κάνετε πάρτι αλλά δεν είναι έτσι τα πράγματα. Αυτή τη φορά έρχεται ο ΛΑΟΣ και η μαγική ΘΥΡΑ 9 για να σας τα κάνει όλα, ναι ρε τρελό αγόρι Αντρέα ΟΛΑ.

Και επειδή ο φίλος μου Hoolifan δεν εξήγησε σωστά, ακούστε με προσεκτικά. Παίρνουμε το ορθογώνιο αντικείμενο, πατάμε το κουμπάκι από πάνω στη μέση και ανοίγει ο φακός. Βλέπουμε από την οθόνη τι θα αποθανατίσει η υποψήφια φωτογραφία και πατώντας το κουμπάκι αριστερά πάνω (το στρογγυλό) έχετε τη Θύρα 9 στις μαγικές της στιγμές. Τώρα μπορείτε ελεύθερα να πάτε στην επιχορηγημένη σας τούρτα και να σκεφτείτε πως θα κάνετε κάτι παρόμοιο.

Κάποιοι με γραβατούλες, ανίκανοι, ανεύθυνοι και πουλημένοι βλέπουνε την ΟΜΟΝΟΙΑ ως μία ομάδα… Αν είναι δυνατόν, ουυυυ αμόρφωτοι. Μέγα λάθος κύριοι, η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι λατρεία, θρησκεία και σαν κάθε θρησκευόμενοι της ΘΕΑΣ μας, ήμαστε έτοιμοι να μιμηθούμε και την Αλ Κάιντα και οποιονδήποτε δείχνει τον δρόμο για εκκαθάριση όσων κάνουνε εσκεμμένα κακό στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Είμαστε έτοιμοι να σας θάψουμε μαζί με τες φασιστικές σας ιδέες εκεί που δεν θα σας βρει ούτε ο Ηρακλής Πουαρώ. Βλάσφημοι μετανοήστε, αλλόθρησκοι θα σας θάψουμε.

Ποιος τους γαμάει αυτούς. Ξανάδατε ταύρο να του σηκώνεται και η αγελάδα να γρουλώνει αφού κατάλαβε ότι όλο αυτό θα της μπει ξεροσφύρι? Έτσι θέλω να μπείτε στο γήπεδο, καυλωμένοι για γαμήσι. Θέλω να κάνετε τον πράσινο ΛΑΟ να φωνάζει τι τσιμπούκι ήταν αυτό και στο Ω Ω να πετάει σπέρμα από την κερκίδα. Θέλω να κάνετε τους παίκτες τους να τσακώνονται για το ποιος φταίει. Θέλω να κάνετε τον Σολάρι να επιστρέψει άμυνα για να μη φάνε κι’ άλλα. Θέλω να κάνετε τον Μούμια να μείνει γυμνός σαν την Θύρα 9 αλλά να λέει σαν την αγελάδα ΜΟΥΥΥ. Θέλω να πεθάνει όποιος είναι αποέΡλ.

ΥΓ. Παιδιά της Ανατολικής ή της Δυτικής που θα σας ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ αύριο η Βόρεια, μην αρχίσετε μπλα μπλα γιατί θα πέσει ξύλο. Μην την είδατε προπονητές ή φίλοι της ανωτερότητας και μην προσπαθήσετε να περάσετε την υποκουλτούρα σας σε εμάς. Εδώ δεν είναι προπονητικό κέντρο της Δυτικής αλλά η κόλαση του γηπέδου. Εδώ θα πηδάτε, θα αγγελιάζετε και θα βρίζετε ότι θέλετε που δεν ανήκει στο οικοδόμημα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Αλλιώς σας βλέπω να μιλάτε για χρόνια για αυτή σας την παρουσία.

ΥΓ2. Hoolifan εγώ πληρώνομαι, ήμουν στην σελίδα της ΚΟΠ αρχισυντάκτης και με τιμωρήσανε να γράφω για την ΟΜΟΝΟΙΑ στο trifylli.net. Όχι, δεν θα το αντέξω να μην γράφω για τον Αρχηγό Κωστάκη… Κ.. ουτσοκούμνη ρε (τι Καιάφα λέτε).

ΥΓ3. ΘΝΠΟΕΑ – Ότι πρέπει για ταττού παίδες. Και ξέρετε ποιο είναι το κατάλληλο σημείο για ευνόητους λόγους. Να το εξυπηρετούν οι αλλόθρησκες!! ΚΑΥΛΑ