Οπλιστείτε με νεύρα από ατσάλι


ΘΥΡΑ 9 ΟΜΟΝΟΙΑΈνας γύρος από στους ιστοχώρους έκφρασης των Ομονοιάτων, θα καταδείξει ακριβώς πως αισθάνεται ο κόσμος ενόψει του ντέρμπυ με το αποέλ.

Πολλοί μιλούν για τη σύγκρουση δύο κόσμων και μιλούν για το πόσο σιχαμερές είναι οι μέθοδοι που χρησιμοποιεί το αποέλ για να νικήσει την Ομόνοια.

Τα τελευταία χρόνια τα έχουμε δει όλα:

– Έχουμε δει εμπρηστικές δηλώσεις από παράγοντες του αποέλ με αποτέλεσμα φίλαθλος μας να μαχαιρωθεί μετά από φασιστική επίθεση αποελίστων οπαδών.

– Έχουμε δει διαιτησίες να σφυρούν 110%   –  -10% να μας σφάζουν χωρίς αναισθητικό.

– Έχουμε δει τον τερματοφύλακα μας να πηγαίνει νοσοκομείο από τους εκρηκτικούς μηχανισμούς της αποελίστικης κερκίδας και το παιχνίδι να συνεχίζεται κανονικά.

– Έχουμε την καθυστέρηση της απόφασης και την τιμωρία του προπονητή μας ακριβώς πριν από το ντέρμπυ.

– Έχουμε ακούσει και απειλητικές δηλώσεις προς την Ομόνοια για πρόστιμα και άλλες τιμωρίες.

Το τελευταίο κόλπο που μηχανεύτηκαν ήταν η δήλωση του Κουτσοκούμνη, ότι Ομόνοια και Ανόρθωση δεν περνούν τα κριτήρια της ΟΥΕΦΑ για να δημιουργήσει πρόβλημα στην ομάδα μας. Τα πράγματα φυσικά δεν είναι ακριβώς έτσι. Στο κάτω κάτω αν ο Κουτσοκούμνης νοιάζεται για το κυπριακό ποδόσφαιρο τότε γιατί δεν προσπαθεί να βοηθήσει; Γιατί προσπαθεί να διαλύσει όλες τις ομάδες πλην του αποέλ; Το οποίο με τη διαχρονική στήριξη της ΚΟΠ κέρδισε τόσα λεφτά, όσο το έλλειμμα των υπολοίπων.

Έχουμε δει δυστυχώς και την αδυναμία της διοίκησης της Ομόνοιας να αντεπεξέλθει στις προκλήσεις του παρασκηνίου και στις συνεχόμενες διαιτητικές ασέλγειες πάνω στην ομάδα.

Αυτά καλείται ο Ομονοιάτης να αντιμετωπίσει αύριο.

Φίλοι Ομονοιάτες. Οπλιστείτε με νεύρα από ατσάλι και πάμε όλοι μαζί να τους δείξουμε ποιοι είμαστε. Όσα χτυπήματα και να φάμε κάτω από τη μέση, εμείς θα σηκωνόμαστε ποιο δυνατοί. Μπροστά στην αδικία εμείς έχουμε το πάθος. Η φωνή μας είναι πιο δυνατή από τα φάλτσα σφυρίγματα. Και αντί για παρασκήνιο εμείς έχουμε αγάπη για αυτό που κάνουμε. Να χάσει τη πνοή του και να μην μπορεί να σφυρίξει ο κάθε Τσαγγάρης, Χρυσοστόμου και Νικολαΐδης από το φόβο μέσα στη καρδιά του. Να νιώσει ο κάθε Κουτσοκούμνης και οι λοιποί άρχοντες τη θέση τους να τρίζει.

Αύριο ό,τι και να γίνει, όπως και να γίνει, το τέλος του παιχνιδιού θα μας βρει νικητές.