Βήμα Φιλάθλου: Πλάνο με 10 παίκτες εναντίων 14


Βήμα ΦιλάθλουΑγαπητή σύνταξη.
Παρακαλώ όπως προωθήσετε στην διοίκηση της ομάδας την θέση και άποψη που θα εκφράσω παρά κάτω.
Το παράρτημα είναι δεδομένο ότι θα θέλει να νικήσει για να διατηρήσει τα κεκτημένα του αλλά ο νους του και η συγκέντρωση του θέλοντας και μη θα είναι στην ΡΕΑΛ.

Ειδικότερα οι παίκτες, πρώτον δεν θα θέλουν με τίποτα να τραυματιστούν, με κίνδυνο να μην παίξουν την Τρίτη – παιχνίδι στο οποίο πιθανόν να ποντάρουν την μελλοντική τους ανέλιξη και δεύτερον αναγκαστικά μέρος της σκέψης τους θα είναι αλλού. Άρα από την μια δεν θα βάλουν τα πόδια τους στην φωτιά και από την άλλη η σκέψη τους θα είναι στο επόμενο, κρισιμότατο παιχνίδι γι’ αυτούς.
Αφού είναι δεδομένο ότι θέλουν να κερδίσουν την ΟΜΟΝΟΙΑ, κάποιος θα πρέπει να τους καλύψει το μειονέκτημα. Και καταλήγω στην λύση που θα σκεφτούν τα σαΐνια της κυπριακής παράγκας: θα κιτρινίζουν / κοκκινίζουν με του ψύλλου πήδημα τους δικούς μας παίκτες και ταυτόχρονα θα χαϊδεύουν τους αντιπάλους.
Άρα για μένα είναι δεδομένο ότι θα παίξουμε με αριθμητικό μειονέκτημα (10 ή και 9 παίκτες, ποιος ξέρει). Επιβάλλεται ο Λάρκου να καταστρώσει πλάνο με 10 παίκτες που θα παίζουν για 14 (όσοι θα είναι οι αντίπαλοι).
Αν συμφωνείται με το σκεπτικό μου προωθείστε το άρθρο στους αρμόδιους της Ομάδας.
Σας ευχαριστώ για την φιλοξενία.


Κ.Α.  ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ | Βήμα Φιλάθλου | [email protected]