Βήμα Φιλάθλου: Αν δεν τους μισήσετε δεν θα τους νικήσετε!


Βήμα ΦιλάθλουΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!

Βγάλτε από το μυαλό σας οτιδήποτε άλλο. Αυτή η βδομάδα δεν είναι ούτε για δουλειά, ούτε για καφέ, ούτε για εξόδους. Αυτή τη βδομάδα έχουμε πόλεμο. Όσοι βλέπουν τη μάχη της Παρασκευής αλλιώς ας πουλήσουν το εισιτήριο σε κάποιον άλλο ή ας μην αγοράσουν εισιτήριο καν. Κλείστε απλά τα μάτια και σκεφτείτε όλες τις αδικίες που υπομείναμε φέτος, όλο τον πόλεμο που ανεχτήκαμε μέχρι σήμερα και όλη την υποτίμηση και κοροϊδία που δεχτήκαμε σαν οπαδοί της πιο αγνής, καθαρής και ένδοξης ομάδας αυτού του τόπου.

Σκεφτείτε όσους σας έλεγαν προκατειλημμένους, κλαμένους, ηττοπαθείς, κομπλεξικούς, υπερβολικούς. Ήρθε η ώρα να πάρουν την απάντησή τους. Το ξαναείπα και το ξαναλέω, την Παρασκευή αντιμετωπίζουμε ό,τι πιο άθλιο, σιχαμερό, βρωμερό, αηδιαστικό και μισησμένο έχει ποτέ υπάρξει σε αυτόν τον τόπο. Ούτε παιχνίδι είναι, ούτε ποδοσφαιρική συνάντηση. Την Παρασκευή έχουμε πόλεμο. Τον πόλεμο 2 κόσμων, 2 παρατάξεων, 2 ιδιοσυγκρασιών τόσο αντίθετων και διαφορετικών μεταξύ τους που η συνύπαρξή τους είναι αδύνατη και ουτοπική. Την Παρασκευή είναι ή αυτοί ή εμείς.
Στους παίκτες έχω να πω μόνο αυτό:  Μακάρι μέχρι την Παρασκευή να καταφέρετε να νιώσετε έστω και το 50% του μίσους, του μένους, του πάθους και του φανατισμού που νιώθει ο Πράσινος Λαός. Αν το καταφέρετε δεν χρειάζεστε ούτε οδηγίες, ούτε τακτικές, ούτε συστήματα. Η νίκη είναι δεδομένη.

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΗΣΕΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΣΕΤΕ!


Το Κεντρί | Βήμα Φιλάθλου | [email protected]