Μέτρα ασφαλείας με Αποέλ


ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
Στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Αστυνομική διεύθυνση Λευκωσίας αποφασίστηκε όπως εφαρμοστούν τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας:
1. Οι είσοδοι του σταδίου θα ανοίξουν στις 14:00
2. Οι φίλαθλοι μας θα καταλάβουν τη βόρεια και την ανατολική κερκίδα του ΓΣΠ (Για την καλύτερη και ασφαλέστερη ροή του κόσμου στις εισόδους οι φίλαθλοι παρακαλούνται όπως: Οι κάτοχοι εισιτηρίων για τη βόρεια κερκίδα να προσεγγίζουν το πέταλο από τη ράμπα της Βορειοδυτικής κερκίδας. Οι κάτοχοι εισιτηρίων της ανατολικής κερκίδας να προσεγγίζουν την ανατολική κερκίδα από τη ράμπα που βρίσκεται βορειοανατολικά του γηπέδου βλ. Σχεδιάγραμμα)

Τα μέτρα ασφαλείας με αποέλ

3. Απαγορεύεται η μεταφορά επικινδύνων αντικειμένων στο γήπεδο
4. Απαγορεύεται η μεταφορά κράνους μοτοσυκλέτας στην εξέδρα
5. Απαγορεύεται η μεταφορά πανό με υβριστικό και πολιτικό περιεχόμενο.
Θα είναι ιδιαίτερα αυξημένα τα μέτρα αστυνόμευσης και ιδιαίτερα αυξημένη η παρουσία της αστυνομική δύναμης τις οδηγίες της οποίας καλούμε τον κόσμο να υπακούει.
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ(www.omonoia.com.cy)
Υπενθυμίζουμε ότι η προτεραιότητα για τους κατόχους διαρκείας ισχύει μέχρι αύριο σε όλα τα σημεία. Σημειώνεται ότι για τους κατόχους διαρκείας μαθητικών και παιδικών εισιτηρίων ο αριθμός είναι περιορισμένος για αυτές τις κατηγορίες. Δικαιούνται ωστόσο, αν τα εισιτήρια στις κατηγορίες τους εξαντληθούν, να προμηθεύονται κανονικά εισιτήρια. Οι κάτοχοι διαρκείας της ανατολικής κερκίδα διατηρούν τις θέσεις τους εφόσον προμηθευτούν εισιτήριο για την ανατολική κερκίδα. Από την Πέμπτη ελευθερώνεται η αγορά των εισιτηρίων.