Ανακοίνωση ΘΥΡΑΣ 9 : ΠΙΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟ ΑΙΜΑ !!


gate 9 omonoiaΑδέλφια της Θύρας 9, περήφανε πράσινε λαέ,

Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει και το νησί έχει ξεκινήσει να ζει στους παλμούς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και της Θύρας 9. Η ώρα της μάχης ολοένα και κοντεύει και ο περήφανος αυτός κόσμος αναμένει την στιγμή που θα πάρει θέση στα τσιμέντα και θα φωνάξει με όλη τη δύναμη της ψυχής του το ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. Η ώρα του ΛΑΟΥ είναι εδώ, η ώρα που θα σταθούμε απέναντι σε αυτούς που μας ξεχειλίζουν από μίσος έχει φτάσει και η νίκη αποτελεί μονόδρομο για την ομάδα μας. Δεν υπάρχει κανένα άλλο αποτέλεσμα στο μυαλό μας, καμία λέξη πέραν της ΝΙΚΗΣ στο λεξιλόγιο μας.

Ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, τα πολλά λόγια είναι φτώχια. Κάντε το για τον προπονητή σας που τιμωρήθηκε άδικα για τα τερτίπια του κάθε καραγκιόζη Ηλία. Κάντε το για τον αρχηγό σας που έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του κυπριακού ποδοσφαίρου που τιμωρήθηκε γιατί ζήτησε το αυτονόητο, 50-50 διαιτησίες !! Κάντε το για τα παλικάρια που εκδιώχτηκαν από τις κερκίδες στον αγώνα της εθνικής γιατί η καρδιά τους κτυπάει ΟΜΟΝΟΙΑ. Κάντε το για τον αδελφό μας που βασανίστηκε στο στρατό γιατί μαζί του στη σκοπιά είχε σχεδιάσει ένα τριφύλλι να του κραταει συντροφιά! Κάντε το για πείσμα σε αυτούς που σας κυνηγούν, αυτούς που ρίχνουν εμπόδια στον δρόμο σας… Για τον κάθε σκαπουλλη, τον κάθε ηλια και την κάθε εντεταλμένη μαριονέττα του θεάτρου που αποκαλούν κυπριακό ποδόσφαιρο. ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΑΣ αναγκάζοντας σας να παίζετε σε άδεια γήπεδα μπας και μπορέσουν να σας ανακόψουν. Για αυτούς και άλλους 1948 λόγους, ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ !!

Περήφανε πράσινε λαέ… Εσύ που πάλεψες και στάθηκες ασπίδα της ΙΔΕΑΣ που ονομάζεται ΟΜΟΝΟΙΑ καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς. Εσύ που βγήκες στον δρόμο για την βασίλισσα σου. Εσύ που αντιστάθηκες όσο κανείς. Εσύ που κατεβάζεις 3 χιλιάδες λαού στο προπονητικό την ώρα που άλλοι πασχίζουν να το καταφέρουν στο γήπεδο. Εσύ που κρατάς τα πρωτεία των εισιτηρίων την ώρα που άλλοι ζουν τις πιο χρυσές στιγμές της ιστορίας τους αλλά δηλώνουν απών. Εσύ λοιπόν, τώρα δίνεις την πιο σημαντική μάχη της χρονιάς μέχρι την επόμενη ! Την παρασκευή δίνεις τα διαπιστευτήρια σου και δείχνεις σε όλους πως σε αυτό το νησί κουμάντο κάνεις μόνο ΕΣΥ ! Ενώνεις την φωνή σου με την καρδιά του πράσινου λαού, την ΘΥΡΑ 9 και όλοι μαζί βγάζουμε το μίσος που συσσωρεύεται και κατακλύζει τα σωθικά μας σε ντεσιμπέλ έτοιμα να τραντάξουν τα τσιμέντα του ΓΣΠ και να αφήσουν τους πορτοκαλί λαγούς απέναντι αποσβολωμένους.

Η οργανωμένη μας κερκίδα απευθύνει κάλεσμα σε όλους να δώσουν το παρών τους, την Πέμπτη, σε ανοιχτή συγκέντρωση στο οίκημα της Θύρας 9 στις 19:30 για την καλύτερη οργάνωση εν όψη του παιχνιδιού. Την συγκέντρωση και στις 21:00 το βράδυ θα ακολουθησει άλλο ένα τρελαμένο Pre-Game Party, άλλη μια Θυραεννιωτικη παρανοϊκή βραδιά. Την παρασκευή μαζευόμαστε όλοι από νωρίς στο οίκημα της οργανωμένης μας κερκίδας και αναχωρούμε στις 14:00 με μια μεγάλη τρελαμένη πορεία από αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΒΔΟΜΑΔΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΥΝΗΓΙ, ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΛΑΓΟΥΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ !

ΠΙΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟ ΑΙΜΑ !!

ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΘΥΡΑ 9 | www.gate9.com.cy