Green Devil: Κάντο Επειδή είσαι εσύ


Green DevilΝα είσαστε ΡΕΑΛιστές να αναζητάτε το αδύνατο λέει ο βλάσφημος. Χρησιμοποίησε μία φράση του μεγάλου ηγέτη της επανάστασης και της αριστεράς Ερνέστο Τσε Γκεβάρα για τίτλο του άρθρου που έγραψε για το εθνικόφρων και νεοναζιστικό αποέλ. Μας έχουν συνηθίσει σε πολλά κουφά τελευταία και αυτό οφείλετε στη μόρφωση που έχουν ή καλύτερα που δεν έχουν.

Η διαφορά μας εμάς με αυτούς είναι ότι αυτοί δεν μπορούν να βρουν κανένα κακό σε κάποιον αριστερό ήρωα και μπορούν με μεγάλη ευκολία να τον καπηλευτούν για να δώσουνε ένα όραμα ψεύτικο στα αρνιά τους. Εμείς κύριοι ουδέποτε μπορούμε να πάρουμε ένα Χίτη Γρίβα (ΨΟΦΟ) ή ένα άρρωστο Ναζί Αδόλφο (ΞΑΝΑ ΨΟΦΟ) και να διδάξουμε στους νέους μας ότι πρέπει να του μοιάσουν ή να προσπαθήσουμε να τους πλασάρουμε στον κόσμο ως αριστερούς.

Έμαθαν όπως και στη ζωή τους, έτσι και στις ιδέες τους να κλέβουν τους κόπους και τους μόχθους άλλων, να κλέβουν οράματα και όνειρα και να τα πλασάρουν ως δικά τους. Ακόμη και η κερκίδα τους είναι μία κλοπή συνθημάτων και σχεδίων άλλων κερκίδων που ανεμίζουν εξευτελιστικά σε αυτή τη σύγχρονη μίξη κουλτούρων άλλων οπαδών.

Δεν μένουνε όμως εδώ, μάθανε να κλέβουν και τρόπαια, με offside ανθρώπινα, με πέναλτι ανθρώπινα, με ανθρώπινες διεκδικήσημες φάσεις, με ανθρώπινη χαλάρωση στη τιμωρία τους, μάθανε σαν κακομαθημένα που είναι να παίρνουνε πράγματα που δε τους αξίζουν, που δεν τους ανήκουν και αυτό είναι που τους καίει. Όσο και αν δεν το παραδέχονται πάντα νιώθουν κατώτεροι από ένα ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ και πάντα έτσι θα είναι, γιατί κάπου εκεί μέσα τους γνωρίζουν πολύ καλά ότι πουλάνε μούρη και δυστυχώς γι’ αυτούς κάποιοι δεν την αγοράζουν.

Με αυτούς του κάποιους έχουνε την επόμενη αγωνιστική αγώνα, θα προσπαθήσουν και πάλι να κλέψουν τους 3 βαθμούς για να μας πούνε ένα χαχα είμαστε καλύτεροι σας, αλλά γνωρίζουνε πολύ καλά ότι μέσα τους θα διερωτούνται, γιατί πάντα τελειώνουν με 10? Γιατί πάντα να μας δίνουνε άδικα πέναλτι? Αφού είμαστε καλύτεροι τους… ή δεν είμαστε? Μήπως έχουνε δίκαιο? Μπααααα θα συνεχίσω να πλανώμαι στον κόσμο που μου μάθανε, δεν γίνεται να είναι όλα λάθος.

Τέρμα τα μεγάλα λόγια, τέρμα οι υποσχέσεις και οι γενικές δηλώσεις. Η ώρα σου ΟΜΟΝΟΙΑ είναι τώρα. Είναι παιχνίδι που αν νικήσεις κατακτάμε το πρωτάθλημα κατά 80-90%. Είναι η ώρα να παίξεις για όλα αυτά που σου έχουνε κάνει όλη τη χρονιά. Για το καλό του Κυπριακού ποδοσφαίρου. Για να σηκώσεις τη σημαία με το τριφύλλι πιο ψηλά από κάθε άλλη. Για να ξαναβγάλεις αυτό τον μοναδικό πράσινο Λαό στους δρόμους.

Δεν είναι απλά ένα παιχνίδι με τους ανακατσιασμένους. Είναι τεράστιας σημασίας από πολλές οπτικές γωνίες. Να σας θυμίσω μία απλά, πότε οι νέοι μας παίκτες έχουνε δει τον Πράσινο Λαό στα φόρτε του? Ε τώρα θα έχουνε κάτι να θυμούνται και να ξέρουνε που ήρθανε. Θα έχουνε ένα λόγο παραπάνω να σηκώνουν την κάθε κούπα και να νιώθουν σπίτι τους τον κάθε δρόμο σε αυτό το νησί. Θα έχουν ένα λόγο να βάζουνε το πόδι τους σε κάθε φάση.

ΟΜΟΝΟΙΑ κάντο για την αδικία που βασιλεύει σε αυτόν τον τόπο και στο ποδόσφαιρο που τόσο αγαπάμε. Κάντο για τον πρόεδρο σου που ακόμη του απαγορεύεται να μπει στον αγωνιστικό χώρο. Κάντο για τον προπονητή σου που τον τιμωρήσαμε άδικα για ένα βλάκα που εντέχνως φέρανε πίσω στα γήπεδα. Κάντο για τον αρχηγό σου που τιμωρήθηκε επειδή ζήτησε καθαρό ποδόσφαιρο. Κάντο για τα μικρά παιδάκια σου που διώξανε επειδή σε υποστηρίζουνε από το γήπεδο. Κάντο για τα κεκλεισμένων που σε τιμωρήσανε ΜΟΝΟ ΕΣΕΝΑ. Κάντο επειδή όσοι σε έβλαψαν προωθήθηκαν στην πορεία!!! Κάντο για όλες τις άδικες κόκκινες, για όλες τις άδικες κίτρινες, για όλες αυτές τις αδικίες που ένιωσες φέτος. Κάντο για τον κόσμο σου που δε σε άφησε ποτέ του, που ότι μέρα και να παίζεις πρώτο και τελευταίο του μέλημα είσαι εσύ. ΚΑΝΤΟ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΕΠΕΙ

Είναι η ώρα να νικήσεις επειδή απλούστατα είσαι η ΟΜΟΝΟΙΑ και δεν αξίζει σε κανένα αντίπαλο σου να ατενίζει το μέλλον, πόσο μάλλον άμα παίζει μαζί σου. Να ξέρεις όμως, στο γήπεδο θα παίξεις 11 εναντίων 14, ίσως και 10 εναντίων 14, εσύ πάλι πρέπει να νικήσεις. Πρέπει η θέληση σου να νικήσει τα χαπάκια των απέναντι και το αριθμητικό πλεονέκτημα. Είναι η ώρα να εξηγηθείς στα ίσια με τον κάθε λογής τυχοδιώκτη-έποικο και να του πεις εδώ, σε αυτό το νησί, μόνο εγώ κάνω κουμάντο.

ΟΜΟΝΟΙΑ ΘΕΑ ΔΕΙΞΕ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΣΟΥ


o Green Devil | [email protected]