Αυθεντικός: Η κεκλεισμένων των θυρών Ομόνοια


Αυθεντικός omonoia fans site

Εκπρόσωπος τύπου

Ο ένας και μοναδικός, ο αιώνιος εκπρόσωπος τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ο Λαός της, στο παιχνίδι με τον Εθνικό έκανε εκείνο που έπρεπε να κάνει η επίσημη ΟΜΟΝΟΙΑ χρόνια τώρα. Να μπει στο γήπεδο τους, στα γραφεία τους με άλλα λόγια, και να τα κάνει καλοκαιρινά.  Δεν επικροτούμε το σουλατσάρισμα στην φυσούνα ούτε και τις όποιες ζημιές στο γήπεδο και για να είμαστε δίκαιοι, αφού έφτασε εκεί που έφτασε η κατάσταση την οργή του Λαού θα έπρεπε να νιώσουν στο πετσί τους και όσοι παίκτες (και όχι μόνο) κατέβηκαν για πικ-νικ στο γρασίδι.  Γιατί για τα όσα στραβά και ανάποδα συμβαίνουν στην ΟΜΟΝΟΙΑ δεν φταίει μόνο η διαιτησία και η γαλαζοκίτρινη ομοσπονδία.

Η ντροπή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ

Για τον γραφών κάποιοι παίκτες αποτελούν την ντροπή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Βαριά κουβέντα όσο βαριά ήταν και εκείνη η ήττα από το 27. Ένα αποτέλεσμα που κράτησε στην θέση του τον προπονητή τους, ένα αποτέλεσμα που αποτέλειωσε την ΟΜΟΝΟΙΑ αντί να συμβεί το αντίθετο, ένα αποτέλεσμα που τους έδωσε το πρωτάθλημα και την ευκαιρία να κάνουν ότι έκαναν στον θεσμό του τσ. λιγκ. Την μπαλίτσα την μυρίζω από χιλιόμετρα ακόμα και αν την βάλεις σε κουτί με ψάρια και ιδρωμένες κάλτσες. Πόσο μάλλον σε ότι έχει να κάμει με παιχνίδια και αποτελέσματα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Αποκατάσταση ονόματος

Όχι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και του Λαού της,  του δικού τους, εκείνου που αναγράφει πίσω στην φανέλα. Αποκατάσταση του ονόματος τους  όχι απέναντι σε εμάς (γιατί αυτό δεν θα γίνει ποτέ) αλλά απέναντι στους συναδέλφους τους, του αιωνίου. Απέναντι σε εκείνους που ακόμα απορούν για τον υγιεινό περίπατο που έκαναν εκείνο το απόγευμα. Απέναντι σε ολόκληρη την ποδοσφαιρική Κύπρο που τους είδε να διασύρονται και μαζί να διασύρουν την τρισένδοξη φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Έχουν λοιπόν την ευκαιρία τους το απόγευμα της Παρασκευής, έχουν την ευκαιρία τους με το να κατακτήσουν το πρωτάθλημα.

Κεκλεισμένων των θυρών

Δεν αναφέρομαι στο προηγούμενο μας παιχνίδι, αναφέρομαι σε κάτι πολύ πιο σημαντικό ακόμα και από το επερχόμενο ντέρμπυ. Την διαδικασία εγγραφής μελών στην ΟΜΟΝΟΙΑ, μια διαδικασία που έχει ξεπεράσει σε φήμη ακόμα και το μυστήριο του Τριγώνου των Βερμούδων. Όσο την ΟΜΟΝΟΙΑ θα την διοικούν άτομα που την μπαλίτσα την έμαθαν σε αίθουσες πολιτικών γραφείων και που θέλουν χάρτη για να πάνε από την βούλα του πέναλτι στο κέντρο του γηπέδου, αυτά θα έχουμε αυτά θα ζούμε και ακόμα χειρότερα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ αδέρφια είναι κεκλεισμένων των θυρών και οι κλειδοκράτορες έχουν κρυμμένα τα κλειδιά.

Ανακύκλωση

Αυτό που βλέπουμε στις εκλογικές συνελεύσεις της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι μια ανακύκλωση ονομάτων και ρόλων. Στην καλύτερη, να αλλάξει τα ρούχα του ο Μανωλιός και να τα βάλει αλλιώς. Με απλά λόγια η φιλοσοφία ( η ποια?) περί ποδοσφαίρου και οι γνώσεις περί αυτού, παραμένουν σταθερές. Ηττοπάθεια και προσκύνημα σε ότι έχει να κάμει με την φιλοσοφία και η γνώση για το αντικείμενο υπό του μηδενός. Μιλάμε για την ΟΜΟΝΟΙΑ με τους περισσότερους οπαδούς, που αριθμεί εκατοντάδες χιλιάδες τέτοιους και δεν μπορεί να βρει 3-4 άτομα που να μυρίζουν την μπαλίστα. Αυτό στατιστικά είναι αδύνατο εκτός και αν μιλάμε για την ΟΜΟΝΟΙΑ των 600 (ζωντανών) μελών με μέσο όρο ηλικίας τα 70 χρόνια. Με αυτά τα δεδομένα λογικό είναι να έχεις ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ αποτυχημένες διοικήσεις. Κλειδοκράτορες χάρισμα σας τα κλειδιά εδώ πέφτουν κάστρα όχι πόρτες και εσείς αδέρφια βάρτε κατά νου…

ΑΝ ΚΑΤΙ ΤΡΕΦΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙΣ ΝΑ ΧΟΡΤΑΣΕΙ. ΑΠΑΛΛΑΞΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΟΣΟ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΠΟΡΕΙΣ


Αυθεντικός | [email protected]