Green Devil: Κάνε τον κόσμο σου να παραμιλά


Green Devil OmonoiaΚοπρίτες μπλέξατε τα μπούτια σας τα τρυφερά με τα αξιούριστα ποθκια του πράσινου Λαού, μόλις υπογράψατε ημερομηνία λήξης και εσείς μαζί με τους δικούς μας. Αυτός ίσος να ήταν και ο μόνος λόγος που θα έπρεπε το διοικητικό μας συμβούλιο (ο μόνος λόγος σε ολόκληρη την ιστορία του) να συμμαχήσει με την ΚΟΠ. Είμαστε καλοί για όλους σας, σκάζουμε για λίγο να μην ταράξουμε τα νερά όσο η ομάδα κολυμπάει ανενόχλητα αλλά μετά έρχονται σέρφερς, και οι σέρφερς ρε μουνόπανα θέλουνε κύμα.

Το γελοίο είναι ότι με τον τρόπο σας, χωρίς να το θέλετε βοηθάτε απίστευτα την ομάδα μας να ξανακτίσει την μεγάλη ΟΜΟΝΟΙΑ που σας έκανε αυτούς τους κομπλεξικούς που είστε τώρα. Γιατί εμείς ορκιζόμαστε μόλις τελειώσει το πρωτάθλημα να τα αλλάξουμε όλα. Γιατί εμείς ορκιζόμαστε ότι ο πόλεμος τότε ξεκινάει, ο πόλεμος όχι κατά της διοίκησης αλλά ο πόλεμος που θα καθαρίσει το Κυπριακό Ποδόσφαιρο.

Θα σας κάνουμε να μιλάτε για αλήτες, τρομοκράτες, τραμπούκους, κωλόπαιδα, υπόκοσμο, εγκληματίες και άλλα πολλά… αλλά το τραγικό είναι ότι αυτοί όλοι, αυτοί όλοι οι κακοί μαζεμένοι θα καθαρίσουνε αυτό τον τόπο από γραβατωμένους τρομοκράτες με χρυσές καδένες ενώ ο άλλος πεινά, με αριστοκρατικά δείπνα από τα μαύρα του χρήματα και από την περιουσία του μέσω του πόνου του άλλου. ΡΕΕΕΕ θα ξαναζήσετε εκείνα τα βράδια που διερωτόσασταν πότε θα σταματήσουνε αυτοί να το γιορτάζουν. Να ξαναπείτε στα μωρά σας, μην τους βλέπετε, είναι χωριάτες. Να ξαναπάτε στο χωριό για μία βδομάδα και να ακούτε μόνο τη λέξη ΟΜΟΝΟΙΑ.

Άρρωστος τρελός ο πράσινος λαός που απ΄ ότι φαίνεται το έχει στο DNA του να πανηγυρίζει. Καλωσορίζουμε την πρώτη κούππα, σειρά για τις επόμενες κούππες για Παπανικολή. Για όσους νομίζουν ότι εκρούσαν την πόλη με 1 ώρα πουρού να τους ενημερώσω ότι με καμιά 60ρκά ώρες μέχρι τώρα συνεχίζει η δική μου ακάθεκτη. Να κρούσει και θα βάλω 2 να σας ξυπνώ και τους δεξιά του δρόμου και τους αριστερά.

Προς τη μάνα που ήρθε να μου πει ότι ο γιος της είναι τρελλαμένος με τη Βασίλισσα(βρείκε και αυτή που να τα πει), ότι δε μιλάει για τίποτα άλλο, ότι σιγοψιθυρίζει συνθήματα, ότι έφτασε σε σημείο φανατισμού και δεν ξέρει τι να κάνει μαζί του:

Μάνα και κάθε μάνα που διαβάζεις αυτό το άρθρο (σιγά μην το διαβάζεις αλλά λέμε, μπας και…) το παιδί σου δεν είναι φανατισμένο αλλά άρρωστο με τη Βασίλισσα. Δεν υπάρχει γιατρειά, μην το ψάχνεις. Προσπαθήστε εσείς σαν κοινωνία να τον αποδεχτείτε, είναι και αυτός ένας από εσάς που θέλει στήριξη, αγκαλιάστε τον, προσφέρετε του ΟΜΟΝΟΙΑ, εντάξετε ένα τριφυλλοφόρο στους δρόμους σας.

ΟΜΟΝΟΙΑ γάμησε την ένωση !!! Κάνε την να στάξει αιματάκι απ`τον ποπό. Κάνε το παράρτημα να φέρει μαζί του βαζελίνη την άλλη βδομάδα. Κάνε τον κόσμο σου να παραμιλά. Τώρα είναι η ώρα του πρωταθλητή. Τώρα είναι η ώρα να κάνεις αυτό το μαγικό κόσμο να μιλά μόνο για σένα και να βγει με τα πράσινα στους δρόμους.

Τώρα είναι η δίκη σου στιγμή, ΟΜΟΝΟΙΑ ΜΟΥ ΓΑΜΗΣΕ ΤΟΥΣ.


Green Devil | [email protected]fylli.net