Ανεξίτηλος: Η προσοχή μας να είναι στα γήπεδα


Ανεξίτηλος Ομόνοια Omonoia Fans SiteΞεχνάμε ότι παίζουμε
Με όσα γίνονται στον «αμόλυντο» κόσμο του κυπριακού ποδοσφαίρου η προσοχή μας αποσπάται από το πεδίο των μαχών που πρέπει να κερδιθούν πάση θυσία: το γήπεδο. Αύριο δίνουμε ένα από τα κρισιμότερα παιχνίδια του φετινού μαραθωνίου – κεκλεισμένων, μάλιστα, των θυρών – και αμφιβάλλω εάν υπάρχουν πολλοί ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ που να έχουν το μυαλό τους εκεί και στο ότι η νίκη είναι, για άλλη μια αγωνιστική, μονόδρομος! Ελπίζω μόνο ότι παίκτες και προπονητής δεν αποπροσανατολίζονται και δουλεύουν για να εξασφαλίσουν τους 3 υπερπολύτιμους βαθμούς.

Έχουμε καταλάβει το παραμύθι
Οι απέναντι μας πολεμούν ανηλεώς και με κάθε μέσο που έχουν στη διάθεση τους και η επίσημη ΟΜΟΝΟΙΑ συνεχίζει να βγάζει ανακοινώσεις μέσω του…νομικού της τμήματος σε, σχεδόν, απολογητικό ύφος! Δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι από τώρα και στο εξής. Φωνάζουμε από τα οπαδικά σάιτ, κριτικάρουμε την Διοίκηση στις συζητήσεις μαζί τους αλλά όλα τα ίδια μένουν. Κι αφού οι του ΔΣ δεν ξυπνούν από το λήθαργο, ας επικεντρωθούμε στον πόλεμο μέσα στα γήπεδα τώρα και η αντιμετώπιση των εσωτερικών προβλημάτων παίρνει σειρά για το τέλος του πρωταθλήματος.

Ο πόλεμος είναι άνισος
Θα πείτε και θα έχετε απόλυτο δίκαιο, αδέρφια! Τι άλλο να κάνει όμως αυτός ο περήφανος ΛΑΟΣ; Εδώ μία ανακοίνωση της ΘΥΡΑΣ 9 και ένα άρθρο σε οπαδική σελίδα δημοσιεύσαμε και πάνε να μας τιμωρήσουν και για αυτό. Αν είναι ποτέ δυνατόν! Είναι φορές που αναρωτιέσαι αν η Διοίκηση είναι τόσο ανίκανη που τη μεταχειρίζονται σαν γιο-γιο ή αν με κάποιο άλλο τρόπο κρατάνε το στόμα της κλειστό. Το μόνο που μας μένει είναι να γίνουμε, όπως εύστοχα το έθεσαν οι οργανωμένοι μας, ασπίδα και δόρυ (ρε, λες να διαβάζουν Ανεξίτηλο και οι λεβέντες της 9;) αυτής της ομάδας σε όσα παιχνίδια απομένουν. Ή τελοσπάντων, σε όσα παιχνίδια μας αφήσουν να βρεθούμε εκεί, στο πλάι της αγαπούλας.

Χρειάζεται αντίληψη των συνθηκών
Και δε μιλώ για εμάς αλλά για τους παίκτες. Όσο πιο γρήγορα συνειδητοποιήσουν ότι για άλλη μια χρονιά καλούνται να αντιμετωπίσουν, εκτός από τις αντίπαλες ομάδες, και όλα τα όργανα της ομοσπονδίας, τόσο πιο αποφασιστικά θα μπαίνουν στα εναπομείναντα παιχνίδια για να φτάσουν στην κορυφή. Τους αξίζει, άλλωστε, πιο πολύ από κάθε άλλο συνάδελφό τους. Το ξέρουμε ότι είναι άδικο. Το ξέρουμε ότι η διοικούντες έπρεπε να εξασφαλίσουν για αυτούς καλύτερες συνθήκες. Στο σημείο που φτάσαμε, όμως, δεν υπάρχει εναλλακτική. Πορωθείτε, λεβέντες μου. Κατεβείτε στα γήπεδα σαν αφηνιασμένοι κομάντος που απαιτούν να πάρουν αυτό που τους ανήκει και πάρτε το!

Αύριο δίνουμε τεστ ψυχολογίας
Μπροστά από άδειες κερκίδες, χωρίς τη συμπαράσταση του ΛΑΟΥ και χωρίς περιθώρια απωλειών. Μία στροφή πριν τη μητέρα των μαχών. Για να έρθει η νίκη χρειάζεται ένα τόσο απλό αλλά και συνάμα θεμελειώδες στοιχείο. Εκείνο που κάνει τη διαφορά από τον απλό αγωνιστή και τον πρωταγωνιστή. Η σιδηρά θέληση, η αλύγιστη ψυχή! Παίκτες και προπονητή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, πιστεύουμε σε εσάς. Ακόμα κι αν δεν είμαστε εκεί, η καρδιά μας θα χτυπά στο ρυθμό της νίκης. Δώστε τα όλα, αποδείξτε ότι είστε φτιαγμένοι από το μέταλλο του πρωταθλητή. Βγείτε νικητές κόντρα σε όλα τα εμπόδια. Ο πόλεμος που σας χτυπά δεν πρέπει να σας καταβάλει αλλά να σας πεισμώσει. Στο μυαλό σας να γυρνά μόνο μια σκέψη: ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!


ο Ανεξίτηλος | [email protected]