Βήμα Φιλάθλου: Δυνατά δεν μας τρομάζουν τα μουνιά

165

Βήμα ΦιλάθλουΣύντροφοι, Συναγωνιστές,

Η σιχαμερή παράγκα έκανε πάλι την κίνηση της στην σκακιέρα του παρασκηνίου, αλλά και του προσκηνίου. Οι επιδιώξεις της νομίζω προφανής, να προκαλέσουν το πιο δραστήριο και ζωντανό κομμάτι της Ομόνοιας, να κάνει βεβιασμένες κινήσεις για να τιμωρήσουν και πάλι την Ομάδα με εξοντωτικά πρόστιμα και ταυτόχρονα να μας τσακίσουν το ηθικό γιατί λίγα πράγματα μπορούμε να κάνουμε δια μέσου των κανονισμών της παράγκας.

Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω τι προτίθεται να κάνει η διοίκηση της ομάδας δια μέσου του εκπροσώπου της στην παράγκα (ίσως να βαρέσει παλαμάκια και να γυρίσει πλευρό) αλλά εμείς ως φίλαθλοι που πονούμε την ομάδα ως σάρκα από την σάρκα μας δεν πρέπει να εγκαταλείψουμε την προσπάθεια. Ότι ύποπτο και σαθρό πέφτει στην αντίληψη μας να το κοινοποιούμε στους συν-Ομονοιάτες, οι πράσινες ιστοσελίδες να συνεχίσουν να ασκούν κριτική σε όλους που μας πολεμούν σε πλαίσια που να μην δίνουμε λαβή στο κατεστημένο να στήνει στο τοίχο την Ομάδα μας (την δική μας ομάδα, που δεν ανήκει σε κανένα συμβούλιο).

Στο γήπεδο, αν μας επιτρέψουν να πάμε, να τους ξεκουφάνουμε με το σύνθημα που τους τρομάζει περισσότερο από όλα «ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ». Και τον Μάη να ‘στε όλοι βέβαιοι θα ακουστούμε σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του κόσμου, όπου ζουν και εργάζονται Ομονοιάτες. Να μην τους επιτρέψουμε να μας αποπροσανατολίσουν.

Τσογλάνια του κερατά Δεν θα σας περάσει, δεν σας φοβούμαστε.
Χωνέψετε το, τον πόλεμο τον έχετε ήδη χάσει!!
Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΔΥΝΑΤΟΣ.

NO PASARAN
Ένας ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ από κούνια

Κ. Α. | Βήμα Φιλάθλου | info@trifylli.net