Ανεξίτηλος: Φέτος τα θέλουμε όλα


Ανεξίτηλος Ομόνοια Omonoia Fans SiteΜπήκαν στη θέση τους
Στους Σαλαμιναίους αναφερόμαστε, βέβαια, που την είδαν τιμωροί του «εγκλήματος» της 8αρας στο κύπελλο και που όταν συνειδητοποίησαν ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί, ανά πάσα στιγμή, να τους ξαναδιασύρει θυμήθηκαν τους απέναντι και τα…τρόπαια! Ναι, επειδή εσείς από τρόπαια άλλο τίποτα. Ρε δε μας παρατάτε κι εσείς λέω εγώ; Βάλτε το καλά στο κεφάλι σας, αδέρφια. Σε αυτό το πρωτάθλημα παίζαμε ανέκαθεν μόνοι εναντίον όλων. Κι ας θέλουν να πιστεύουν το αντίθετο κάποιοι άλλοι.

Αποτελεσματικότητα που σπάει κόκκαλα
Πριν καταλάβουν οι αντίπαλοι πότε έφτιαξε την πρώτη της ευκαιρία η ΟΜΟΝΟΙΑ, ο πίνακας του σκορ έγραφε 0-3. Μια ομάδα επιθετική, που επέβαλε τον ρυθμό της στα πρώτα 45 λεπτά και πάνω από όλα ήταν αποτελεσματική. Το φαινόμενο των πολλών χαμένων ευκαιριών έδωσε τη θέση του στη μετουσίωση σχεδόν του συνόλου των επιθετικών μας ενεργειών σε γκολ. Οι Φρέντυ και Μακρίδης πυροβόλησαν ο καθένας 2 φορές τα αντίπαλα δίκτυα, ο Άλβες είχε συμμετοχή σε 3 γκολ στην πρώτη του παρουσία στο αρχικό σχήμα και ο Νεόφυτος Λάρκου σίγουρα τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση που σημαντικές μονάδες ανεβάζουν στροφές ενόψει play-offs.

Και αδικαιολόγητος πανικός
Δε γίνεται να μην κακίσουμε την αντίδραση ολόκληρης της ομάδας στο πρώτο 20λεπτο του δεύτερου ημιχρόνου στο Αμμόχωστος. Να είσαι η ΟΜΟΝΟΙΑ, να παίζεις με τη Σαλαμίνα και να προηγείσαι 0-3 από το ημίχρονο και να τα χάνεις με του που μειώνει ο αντίπαλος σε 1-3; Αδιανόητο και όμως το είδαμε κι αυτό! Σωστά έκανε ο coach αναφορά σε αυτό το «νεκρό» διάστημα στην εμφάνιση της ομάδας και ας ελπίζουμε πως οι παίκτες πήραν το μήνυμα ότι τέτοιου είδους συμπεριφορές είναι ανεπίτρεπτες. Είπαμε, χρειάζεται σιδερένια θέληση και άριστη ψυχολογία για να σηκώσουμε αυτό τον τίτλο.

Κεφάλαιο τερματοφύλακας
Είναι γεγονός ότι φέτος παρουσιάστηκαν αδυναμίες στη συγκεκριμένη θέση. Δεν είναι όμως τώρα η ώρα να αρχίσουμε να μηδενίζουμε τους παίκτες μας και ως αποτέλεσμα να τους καταρρακώσουμε τη ψυχολογία. Με Αντώνη και Γέβριτς θα πορευτούμε μέχρι το τέλος και όσο πιο σύντομα αντιληφθούμε ότι μόνο να χάσουμε έχουμε από ενδεχόμενη ισοπεδωτική κριτική τόσο πιο γρήγορα θα δούμε το δίδυμο των τερματοφυλάκων μας να παίρνει τα πάνω του. Οι ικανότητες υπάρχουν και στους δύο, στηρίξτε τους στα δύσκολα που έρχονται γιατί στο σημείο που βρισκόμαστε μία απόκρουση μπορεί να ισούται με ολόκληρο το πρωτάθλημα!

Με σοβαρότητα για τους 4
Η ομάδα στο αυριανό παιχνίδι κυπέλλου πρέπει να κατέβει έχοντας κατά νου το ξεκαθάρισμα της πρόκρισης. Ας μου επιτραπεί να πω ότι το θεωρώ απίθανο, σε διπλά παιχνίδια, η ΟΜΟΝΟΙΑ να χάσει το εισητήριο για τα ημιτελικά με αντίπαλο την τελευταία ομάδα του πρωταθλήματος. ΟΚ, ο Ερμής δεν έχει τίποτα να χάσει και θα τα δώσει όλα αλλά η διαφορά δυναμικότητας είναι δεδομένη και είναι μεγάλη. Είναι ευκαιρία να καθαρίσουμε νωρίς. Τα οφέλη θα είναι πολλά και αυτονόητα.
ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟ!

Δείξτε τους τι πάει να πει οπαδός
Η ομάδα μπαίνει στην τελική ευθεία κυπέλλου και πρωταθλήματος. Αρχή γίνεται με τον Ερμή και ακολουθεί το κεκλεισμένων των θυρών παιχνίδι απέναντι στην ΕΝΠ. Βρήκαν τον τρόπο πάλι οι υπόγειοι μηχανισμοί των απέναντι να στερήσουν την ομάδα από τον 12ο παίκτη της. Ας γεμίσουμε το ΓΣΠ αύριο για να δείξουμε σε κάτι τυχαίους που θέλουν να ονομάζονται οπαδοί τι πάει να πει στήριξη και λατρεία για την ομάδα και ας φροντίσουμε οι ιαχές μας να το δονήσουν σε ρυθμούς που θα αντιλαλούν μέχρι το Σάββατο! Είμαστε εδώ και τα θέλουμε όλα!!


Aνεξίτηλος | [email protected]