Θύρα 9: Οι δύο κούπες να βρεθούν τον Μάη στο Βόρειο Πέταλο


ΘΥΡΑ 9 ΟΜΟΝΟΙΑΑδέλφια της Θύρας 9, Περήφανε Πράσινε Λαέ,
Η καταξίωση κάθε τμήματος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, η κορυφαία στιγμή της χρονιάς δεν είναι άλλη από την κατάκτηση του πρωταθλήματος και ακόμη περισσότερο η μέρα που ο αρχηγός θα σηκώνει την κούπα του πρωταθλητή. Αυτή η μέρα λοιπόν, για το τμήμα Φούτσαλ της ομάδας μας, είναι η ερχόμενη Πέμπτη και ΚΑΘΗΚΟΝ όλων μας είναι να γεμίσουμε το «Ελευθερία», να στηρίξουμε τους παίκτες μας σε ακόμη ένα παιχνίδι και στο τέλος να τους αποθεώσουμε όταν θα σηκώνουν την κούπα.
Ο αγώνας είναι κόντρα στην Αραρατ μία παραδοσιακή ομάδα του χώρου που και η νίκη είναι φυσικά ο στόχος. Το παιχνίδι ξεκινάει στις 20:30 και καλούμε όλους να προσέλθουν γρήγορα στο γήπεδο για να στηρίξουμε από την αρχή τους παίκτες μας όπως τους αξίζει.
Κλείνοντας να πούμε και δύο λόγια για τον αγώνα κυπέλλου της ποδοσφαιρικής ΟΜΟΝΟΙΑΣ, που αντιμετωπίζει τον Ερμή Αραδίππου στο ΓΣΠ. Μοναδικός στόχος νίκη που θα εξασφαλίσει από το πρώτο ματς την πρόκριση στους 4 του θεσμού και μόνο με αυτό πρέπει οι παίκτες μας να κατέβουν στο γήπεδο και να τα δώσουν όλα.
Μέσα από όλο αυτό τον πόλεμο που δέχεται η ομάδα μας οι ποδοσφαιριστές μας πρέπει να πεισμώσουν και να τα δώσουν όλα στους επόμενους αγώνες κυπέλλου και πρωταθλήματος έτσι ώστε και οι δύο κούπες να βρεθούν τον Μάη στο Βόρειο Πέταλο.
ΕΜΠΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑ !!
ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΘΥΡΑ 9 | www.gate9.com.cy