Ομόνοια για γερά στομάχια


omonoia gia gera stomaxiaΑκόμα ένα ευρύ σκορ από την πλέον σχιζοφρενική ομάδα της τελευταίας εικοσαετίας και εμείς είμαστε σε αναμονή να ακούσουμε το νέο ευφυολόγημα του Χατζηλιασή που θα πιάσει στο στόμα του την ομάδα μας.

Η μήπως αυτή την εβδομάδα τα πράγματα είναι διαφορετικά; Είναι στις 8 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, δεν είναι του επιπέδου τους να ασχολούνται. “Τρομοκρατία” ασκούν μόνο οι “κακοί” Ομονοιάτες που δεν ξέρουν να χάνουν (χάνουν αδικούνται το ίδιο είναι) και ποιηματάκια για τα μικρά παιδάκια που απαγγέλουν τα φερέφωνα μπροστά στα μικρόφωνα.

Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει Θεός ή αν υπάρχει είναι και Αυτός εθνίκι. Ε δεν εξηγείται αλλιώς η φετινή πορεία της κυπριακής ποδοσφαιρικής μαφίας. Που έπαιξε με μια σκιά της Πόρτο και κληρώθηκε με την 7η ομάδα στη φετινή κατάταξη του γαλλικού πρωταθλήματος. Και εκεί που όλα ήταν στη φάση της διάλυσης στον Αρχάγγελο για πολλοστή φορά κρατήθηκαν στη ζωή.

Ας αφήσουμε την ομάδα που κάνει επιτυχίες με τα βρώμικα παρασκήνια, τις σιήνες και τους νεοναζί Θεούς και να ασχοληθούμε και λίγο με τα δικά μας:

Είναι η πρώτη φορά που η στήλη ασκεί κριτική σε ποδοσφαιριστή μας και ελπίζουμε να είναι η τελευταία. Στη θέση του άσσου υπάρχει πρόβλημα. Δεν ξέρουμε αν η ευθύνη πάει στον 40χρονο Γέβριτς η στην ομάδα προγραμματισμού. Παρακαλούμε να βρεθεί η λύση άμεσα. Ο Γέβριτς “έφαε τα ψουμιά του”.

Και πάμε στο ζουμί και την ουσία της φετινής πορείας της ομάδας. Πρωτοτύπησε πάλι η δικαστική πάνω στην Ομόνοια με την επιβολή “κεκλεισμένων θυρών” για υβριστικά συνθήματα. Επίσης δεν μάθαμε ποτέ για ποιό σύνθημα και σε ποιά στιγμή φωνάχτηκε.

Η δικαιοσύνη της ΚΟΠ για ακόμα μια φορά είναι εκδικητική προς την Ομόνοια σε σχέση με τις ποινές χάδια προς άλλες ομάδες. Είναι τελείως εξωφρενικό το αποέλ (και άλλες ομάδες) να βρίζει εν χορώ τον πρόεδρο της δημοκρατίας, να φωνάζει ναζιστικά συνθήματα, να εξυμνεί τον ολετήρα της Κύπρου Γρίβα και να μην τιμωρείται, ενώ η Ομόνοια για ψύλλου πήδημα να εξοντώνεται στις τιμωρίες.

Η διοίκηση της Ομόνοιας για μια ακόμα φορά είναι ανύπαρκτη και δεν μπορεί ούτε την αγανάκτηση του κόσμου να εκφράσει αλλά ούτε και να πει για το ποιοι έχουν τις πραγματικές ευθύνες για τα κακώς έχοντα του ποδοσφαίρου.

Όσες νίκες με τη Σαλαμίνα και να κάνει η ομάδα μας με τέτοια μυαλά δεν μπορείς να διεκδικήσεις τίτλο. Οι κόρακες και οι δικαστικές, ανενόχλητοι, παραμονεύουν στην επόμενη κακή εμφάνιση και στο επόμενο “πταισματάκι” να μας πατήσουν στο λαιμό.

Ομόνοια λοιπόν μόνο για γερά στομάχια γιατί με τους τρελούς που μπλέξαμε θα δουν πολλά ακόμα τα μάτια μας.


Το θέμα της Εβδομάδας | [email protected]