Green Devil: Το red και το πορτοκαλί είναι κοντά


Green Devil OmonoiaΣαλαμινούθκια, ριφούθκια μου, ανθρωποειδή άλογα, red σούρτες καλωσορίσατε στο μελάνι του Green Devil στα άβατα της κολάσεως. Για πέστε μας προς δική μας κατανόηση τι ήταν αυτό που σας πείραξε στο ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ !!!

Άμα ακούτε τη λέξη ΟΜΟΝΟΙΑ να προσκυνάτε για να με σας αποτεφρώσουμε πριν την ώρα σας. Από όποιο κύκλο και να προέρχεστε. Ακούτε ρε ασήμαντα ανθρωποειδή? Άμα φωνάζει ο Λαός ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ σχίφκετε τη κκελλέ σας χαμέ τζαι περιμένετε να τελειώσει το σύνθημα Ύμνος.

Ρε Σαλαμινούθκια, επαίζαμε μαζί σας και εφωνάζαμε σύνθημα για τα κοτοπουλάκια, τόσο σας υπολογίζουμε. Είσαστε αρκετά τυχεροί που ο Λαός εσεβάστηκε την ιστορία των γωνιών σας και δεν έδωσε πάνω σας σαν τσουνάμι γιατί θα μιλούσαμε για αφανισμό σας.

Τωρά βλέπω στα φατσοβιβλεία 60-70 άτομα να σχολιάζουν και να λεν τα δικά τους… Εχτές στο γήπεδο 3-4 ψευτομάγκες είδα μόνο. Τώρα εγίνατε 70? Εν η οθόνη που σου δίνει αυτοπεποίθηση ρε χούλιγκαν? Μήπως είναι το πληκτρολόγιο ? Ή το φραπεδάκι που έχεις δίπλα από τη σημαία της ομάδας και την είδες χουλιγκάνος.

Από την άλλη θέλω ένας να μου εξηγήσει κάποιος τί σημαίνει πάρτε τρόπαιο? Μιλάνε για κάποιο συγκεκριμένο του γκολφ ή στην ταχυπλοία? Επειδή από τα άλλα έχω 4 δωμάτια γεμάτα, εγώ ο ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ ρε Σαλαμιναίε, ναι τέσσερα !!!

Δεν θα ασχοληθώ άλλο μαζί σου άλλο, και όσο ασχολήθηκα ήτανε τιμή σου.

Διοίκησηηηη, διοικησούλα, τσα? Τι πρέπει να γίνει για να προστατέψετε την ομάδα? Τι έγινε με τον κύριο που έδιωξε τους μικρούς μας διεθνείς από το παιχνίδι με τη Πορτογαλλία? (πήρε προαγωγή !) Τι γίνεται με τις διαιτησίες που βλέπουμε? Γιατί ο Τράττος δεν μπορεί να κάνει μιας αέλ και της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μπορεί? Γιατί καλεστήκανε άτομα για την Εθνική εκτός από τα δικά μας παιδιά που είναι και πρωταθλητές? Γιατί δεν παίζει πρωτοσέλιδο?

Είστε ξευτίλα και το ξέρετε. Θα τα πούμε όμως σε λίγο μαζί σας. Ότι θέλετε κάντε, όσα όχυρα θέλετε βάλτε, σε μία βδομάδα(από τη μέρα που θα αρχίσει ο Λαός) θα έχετε παραιτηθεί !!!

Πάμε και στα φλωράκια μας… Τι έγινε ρε μάγκες? Πανηγυρίζατε και κάποιοι μη οπαδοί σας βρήκαν την ευκαιρία να γεμίσουν τους τοίχους με σβάστικες? Έτσι το νιώσατε το παιχνίδι? Νίκη του φασισμού? Επειδή δεν είδα κανένα μήνυμα υπέρ της ομάδας σας… Καμιά 15αριά σβάστικες και κάτι heil είδα.

Ναι ρε, έτσι το είδαν. Αυτό σημαίνει για αυτούς αποέλ, ομάδα που προωθεί τον φασισμό και τον εθνικισμό. Ούτε ποδόσφαιρο, ούτε τακουνάκια, ούτε γκολάκια, ούτε τίποτα. Γι`αυτό βλάκα αγνέ οπαδέ να νιώθεις ντροπή που πήγες στο παιχνίδι τους. Να νιώθεις ντροπή που τους έδωσες συγχαρητήρια, εκτός και αν σου αρέσανε οι σβάστικες οπότε πάω πάσο.

Αυτά ρε τα φλωράκια που μας το παίζουν χαρούμενα δεν ξέρουν τι σημαίνει να νικά η ΟΜΟΝΟΙΑ. Εσείς είστε μια χαζοχαρούμενη κωμωδία με Happy End και εμείς ένα συναρπαστικό Θρίλερ και τελείωμα ταινίας με δάκρυ συγκίνησης και δικαίωσης. Όσες ταινίες και να δείτε ποτέ δεν θα είναι αυτές που σου σηκώνεται η τρίχα.

ΠΟΤΕ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤE ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΡΩΕΙ.

Και αν νομίζετε μερικοί ότι το παράκανα ή ότι ζηλεύω, εγώ έχει από τη μέρα που μπήκανε Champions League βλέπω τα μισά τους άρθρα να μιλάνε για την ΟΜΟΝΟΙΑ και τα άλλα μισά για τους ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ. Τέτοιοι θα είστε πάντα, μία μάζα φασιστοειδών που έχετε όνειρο το να νιώσετε το τι νιώθει ο ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ.

Ε να σας βοηθήσω, πρώτα νιώθει καθαρός. Άμα το φτιάξετε αυτό και δεν κλείσετε το μπουρδέλο ελάτε να σας πω και τα υπόλοιπα.

ΥΓ. Hoolifan και Λόρδε Είρων νομίζω είναι ο καιρός να ανάψουμεν τη φουκού που δεν σβήνει και να πάμε έτσι μέχρι τον Πράσινο τον ΜΑΗ.


o Green Devil | [email protected]