Ανεξίτηλος: Καιρός ο πόλεμός τους να τελειώσει


Ανεξίτηλος Ομόνοια Omonoia Fans SiteΝίκη με κάθε κόστος
Το παιχνίδι στο «Αμμόχωστος» είναι κομβικότατης σημασίας. Η ομάδα καλείται μέσα σε όλα τα άλλα να βρει τις δυνάμεις να ξεπεράσει το εμπόδιο της Σαλαμίνας και να εξασφαλίσει μια κάποια ηρεμία. Νοσηρή κατάσταση πνίγει το κυπριακό ποδόσφαιρο αλλά κι εμείς έχουμε, αδικαιολόγητα, χάσει πολλούς βαθμούς φέτος. Αύριο οφείλουμε να επιστρέψουμε νικητές στο Ηλίας Πούλλος. Οι αντίπαλοι κατεβαίνουν χωρίς απουσίες και διατυμπανίζουν τη θέλησή τους να ξεπλύνουν τη ντροπή από το διασυρμό του κυπέλλου. Ξανά-ντροπιάστε τους!

Θέλουμε παίκτες αφηνιασμένους
Παίκτες που έχουν πεισμώσει με όσα βλέπουν να γίνονται γύρω τους. Παίκτες που αντιλαμβάνονται που παίζουν και ποιο είναι το χρέος τους απέναντι στη φανέλα που φορούν και στον κόσμο που βρίσκεται κάθε εβδομάδα δίπλα τους. Όσο και να σας πολεμούν τα κοράκια λεβέντες μου, εμφανίσεις σαν κι αυτές με τον Εθνικό δεν είναι αποδεκτές! Είστε η ΟΜΟΝΟΙΑ, έχετε υποχρέωση να παίζετε κάθε παιχνίδι λες κι είναι το τελευταίο σας. Ζητείται πάθος, τσαμπουκάς και θέληση να υπερκεραστεί κάθε εμπόδιο. Δώστε το σήμα, ο ΛΑΟΣ είναι πάντα εκεί!

Διοίκηση, καληνύχτα
Κάντε ησυχία μη ξυπνήσουμε τα παλικάρια του ΔΣ. Κάθε μέρα και ένα νέο όργιο στήνεται στην πλάτη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και αυτοί επιμένουν να παρακολουθούν την κατάσταση αδρανείς. Τι άλλο πρέπει να γίνει, ρε, για να αντιδράσετε; Κουραστήκαμε να προσπαθούμε να σας φέρουμε προ των ευθυνών σας και εσείς να εθελοτυφλείτε. Όταν λέμε παλέψτε για εμάς δεν εννοούμε να βγάλετε ανακοινώσεις που να βρίζουν μανάδες. Δεν εννοούμε όμως ούτε «ανακοινώσεις» που προκαλούν γέλιο στους απέναντι και νεύρα σε όλους εμάς! Ακούς εκεί, νομικές επεξηγήσεις… Τι να τις κάνω, ρε; Την επόμενη φορά βγάλτε ανακοίνωση στα κινέζικα, πιο πολύ θα προβληματίσετε τους μαλάκες της ΚΟΠ!

Δε μάθαμε να σωπαίνουμε
Διοίκηση δεν έχουμε να βάζει κάποια πράγματα στη θέση τους, αλλά ας μη νομίζουν εκεί στα γραφεία της ομοσπονδίας και της δικαστικής ότι θα βρουν την ησυχία τους. Αν στους διοικούντες μας αρέσει το μαμήσι, εμείς δε θα το δεχτούμε ποτέ. Κεκλεισμένων των θυρών για αναφώνηση συνθημάτων! Πρωτοτυπήσατε πάλι βρωμιάρηδες, αλλά δε θα μας φιμώσετε. Ξέρουμε, δε γουστάρετε να μας ακούτε να παρτάρουμε για την αγάπη μας στις κερκίδες, θέλετε να μας δείτε να χανόμαστε. Δε θα σας περάσει όμως, οι φωνές και τα τραγούδια μας θα γίνονται πιο δυνατά! ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ και τον Μάη τιμωρείστε όλη την Κύπρο όταν θα σας κρατά ξύπνιους. Ναι ρε, είστε και πουτανόπαιδα και προδότες! Στείλτε μου mail με την ποινή, ξέρω πως να πληρώνω κάτι τύπους σαν και του λόγου σας.

Το πρωτάθλημα η μεγαλύτερη εξιλέωση
Μας πολεμούν από παντού και με κάθε μέσο που έχουν στη διάθεσή τους. Επίσημη άμυνα στα αίσχη τους δεν έχουμε. Η πουτάνα η μοίρα και τα δικά μας λάθη τόσα χρόνια τα έφεραν έτσι ώστε, παράλληλα, να ζουν οι απέναντι τις καλύτερες στιγμές τους. Και τι με αυτό; Είμαστε ΟΜΟΝΟΙΑ! Έχουμε μάθει να παλεύουμε κόντρα σε όλα. Είναι καιρός να αντιληφθούμε, παίκτες και οπαδοί, ότι είναι στα χέρια μας να κλείσουμε τη χρονιά θριαμβευτές και να πετύχουμε έναν από τους μεγαλύτερους άθλους στην ιστορία μας! Φανταστείτε πόσο θα τους πονέσει να μας δουν αντί να λυγίζουμε να ορθώνουμε ακόμα πιο περήφανο το ανάστημά μας. Ας βάψουμε το πρωτάθλημα πράσινο και μετά ας κοιτάξουμε γιατί δίνουμε το δικαίωμα σε όλους αυτούς να παίζουν βρώμικα παιχνίδια εις βάρος μας κι ας βρούμε το φάρμακο. Ας τελειώνουμε τον πόλεμό τους! Γιατί, «αν δεν τελειώσει ο πόλεμος, ο πόλεμος θα μας τελειώσει.» – H. G. Wells


ο Ανεξίτηλος | [email protected]