Άφήστε ήσυχη την ΙΣΤΟΡΙΑ του σωματείου


pavlos xrysanthouΟ κ. Χρυσάνθου να μας πει επιτέλους ποιος είναι ο τρόπος να επιλύσουμε τα προβλήματα μας με την ΚΟΠ. Ποιος είναι ο τρόπος να διεκδικήσουμε τα δίκαια μας? Πείτε μας ποιος είναι ο τρόπος και αφήστε την ΙΣΤΟΡΙΑ του σωματείου ήσυχη. Η ΙΣΤΟΡΙΑ αυτού του σωματείου είναι τόσο μεγάλη και υπερήφανη που ντροπιάζεται με την διχόνοια που σπείρατε εδώ και 4 σχεδόν χρόνια στον κόσμο της ομάδας.

Αν κάποιοι πρέπει να προβληματιστούν και να συσπειρωθούν σαν μια γροθιά είστε εσείς που αποξενωθήκατε από τον κόσμο και με τις δηλώσεις σας αποδεικνύεται πόσο ανίκανοι είστε να προστατεύσετε το όνομα και την ΙΣΤΟΡΙΑ του σωματείου. Η προχειρότητα και η ολιγωρία είναι δικά σας μειονεκτήματα. Αυτά επέτρεψαν στην αστυνομία να χειριστεί με αυτό τον τρόπο την πίκρα και την αδικία που βίωσαν 10 000 στο γήπεδο και άλλες δεκάδες χιλιάδες ΟΜΟΝΟΙΑΤΩΝ στα σπίτια τους.

Με την προστασία του κάθε βαλτού διαιτητή και των ανίκανων διοικούντων της ομοσπονδίας οδηγηθήκαμε σήμερα στο σημείο να παλεύουμε μόνοι μας, απέναντι σε ΚΟΠ, Σωματεία, Ομοσπονδίες, Κανάλια, Εφημερίδες και Ραδιόφωνα. Ποια είναι επιτέλους η λύση στην οποία αναφέρεστε και πως ο κόσμος θα βρει το δίκαιο του σε όλο αυτό που εσείς δεν μπορείτε να χειριστείτε.

ΤΗΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΗ