Ανακοίνωση ΣΥ.ΦΙ & Θύρας 9 Λεμεσού


gate 9 limassolΛεμεσιανέ ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ,

Το διοικητικό συμβούλιο του ΣΥ.ΦΙ ΛΕΜΕΣΟΥ και η επιτροπή της ΘΥΡΑΣ 9 Λεμεσού θα ήθελαν να ενημερώσουν τον κόσμο μας σχετικά με την έκρηξη που σημειώθηκε στο οίκημα μας στα φώτα του λιμανιού, τις πρώτες πρωινές ώρες.
Ήμαστε βέβαιοι ότι με το άκουσμα της είδησης το μυαλό όλων θα πήγε ότι πρόκειται για επίθεση από αντίπαλους οπαδούς. Με πάσα υπευθυνότητα, αν και η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες σχετικά με το περιστατικό, θα θέλαμε να ενημερώσουμε όλους τους ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ ότι η έκρηξη δεν έχει να κάνει με οπαδικά ζητήματα αλλά πρόκειται για προσωπικές διαφορές ατόμων που καμία σχέση δεν έχουν και δεν είχαν ποτέ με την ΟΜΟΝΟΙΑ και τα οργανωμένα της σύνολα γενικότερα, και αφορούν καθαρά το οίκημα σαν υποστατικό.
Επίσης τα σώματα των δύο οργανωμένων συνόλων της πόλης, θα ήθελαν να ενημερώσουν τον περήφανο κόσμο της πόλης μας, ότι μετά και αυτά τα γεγονότα οι δύο σύνδεσμοι δεν θα στεγάζονται στον συγκεκριμένο χώρο και δεν θα διατίθενται είτε εισιτήρια είτε οποιαδήποτε προϊόντα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και της ΘΥΡΑΣ 9.
Από αύριο κιόλας θα αρχίσουν οι προσπάθειες για να εξευρεθεί νέος χώρος όπου θα μπορέσει να αποτελέσει το σπίτι του κάθε ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ στην Λεμεσό. Τόσο το ΣΥ.ΦΙ αλλά και η ΘΥΡΑ 9 ΛΕΜΕΣΟΥ, θέλουν να διαβεβαιώσουν τόσο τα μέλη τους αλλά και τον κάθε Λεμεσιανό ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ, ότι θα κάνουν ότι είναι δυνατό για να έχουμε ξανά ένα οίκημα αντάξιο του ονόματος της ομάδας μας.
Διοικητικό Συμβούλιο ΣΥΦΙ ΛΕΜΕΣΟΥ
Επιτροπή ΘΥΡΑΣ 9 ΛΕΜΕΣΟΥ