Θύρα 9 Ανακοίνωση : Όλοι Ελευθερία


gate 9 futsalΑν θα διαλέγαμε ένα τμήμα του σωματείου μας που δουλεύει ιδανικά δεν θα ήταν άλλο από το τμήμα του Φούτσαλ. Οι άνθρωποι της ομάδας κατάφεραν τα τελευταία χρόνια και έκαναν ένα σύνολο που δεν έχει, στην κυριολεξία, αντίπαλο. Τα φαινομενικά ντέρμπι τα μετατρέπουν οι ποδοσφαιριστές μας σε απλά ματς ρουτίνας με το σκορ να παίρνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις πολλές φορές.
Αυτό το τμήμα λοιπόν, έκανε και φέτος στο ακέραιο το καθήκον του. Από τον υπεύθυνο της ομάδας Αντώνη Ζυμαρά, στους υπολοίπους παράγοντες του τμήματος, την τεχνική ηγεσία και σίγουρα τους φουτσαλιστές μας, έδωσαν όλοι ψυχή και σώμα για την ιδέα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Με μία αλάνθαστη πορεία έφεραν την ομάδα, σήμερα αρκετές αγωνιστικές πριν το τέλος, να είναι μόλις μία νίκη από την μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Αυτό θα γίνει αύριο Πέμπτη, που ως γνωστό αντιμετωπίζουμε στο «Ελευθερία» τον Παρνασό Στροβόλου, η ομάδα μας με νίκη θα πανηγυρίσει ακόμη ένα πρωτάθλημα, τρίτο στην ιστορία του τμήματος και το δεύτερο συνεχόμενο.
ΚΑΘΗΚΩΝ και του τελευταίου ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ είναι να βρίσκεται αύριο βράδυ στο κλειστό και να αποθεώσει αυτά τα παιδιά που όλη την χρονιά δίνουν τα πάντα χωρίς την υπέρ-προβολή που τυγχάνουν οι παίκτες της ποδοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑΣ.
Η ΘΥΡΑ 9 θα βρίσκεται όπως πάντα εκεί, με όλη της την τρέλα και την δύναμη να στηρίξει και να αποθεώσει στο τέλος τους παίκτες μας. Οι στιγμές αναμένονται για ακόμη ένα ματς μαγικές και όσοι δεν ήσασταν παρών στα δύο προηγούμενα πρωταθλήματα του τμήματος έχετε ακόμη ένα λόγο να μην το χάσετε.
ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΤΟΥ ΦΟΥΤΣΑΛ, ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΣΕ ΒΟΡΕΙΟ ΠΕΤΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΤΡΟΠΑΙΟ ΣΤΗΝ ΕΝΔΟΞΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ.
ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑΝΟΙΑΣ ΤΡΕΛΑΣ ΚΑΙ ΑΦΟΣΙΩΣΗΣ
20 ΧΡΟΝΙΑ ΑΓΩΝΩΝ ΑΥΤΑΠΑΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΥΣΙΩΝ
20 ΧΡΟΝΙΑ ΑΓΡΥΠΝΟΣ ΦΡΟΥΡΟΣ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ
20 ΧΡΟΝΙΑ ΘΥΡΑ 9


ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΘΥΡΑ 9 | www.gate9.com.cy