Hoolifan: Ποτ-Πουρί Eπικαιρότητας


Ο δαιμόνιος Hoolifan σας, ανακάλυψε γιατί η εφημερίδα Μάχη δίνει δώρο την προτομή του μεγάλου Τσε Γκεβάρα. Ούτε τα έχασαν ούτε κάποιο κόλπο διαφήμισης είναι. Όπως φαίνετε ξεκάθαρα και στην φωτογραφία(δείτε εδώ) δίπλα από τον comandante είναι πιασμένος χέρι χέρι ο στενός του συνεργάτης…  ο επαναστάτης βουλευτής του Δημοκρατικού Συναγερμού Γιαννάκης Μάτσης!!!! Χαχαχαχα χρόνια επαναστάτες ατε ουστ και κάτω τα ξερά σας που τον Τσε μη γίνει της Σαντα Κλάρα εδώ μέσα.

Ο μόνος υπουργός οικονομικών που θα κάμει την Κύπρο μας να ορθοποδήσει είναι χωρίς αμφιβολία ο… ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ! Και δεν αστειεύομαι καθόλου αρνείται κανείς ότι πας τα ριάλλια περνά του!

Πιάσαν στα πράσα τις γιαγιάδες που έπαιζαν ποκεριζέ και τις στέλνουν δικαστήριο για κυβεία. Βέβαια μετά που έγιναν περίγελο από όλους απέσυραν την δίωξη. Αφού για να καταλάβετε μερικές από τις κατηγορούμενες πήγαν να παίξουν ποκεριζέ με τον Απόστολο Πέτρο και οι άλλοι δαμέσα εστείλαν τους κλήση.

Μην ανησυχείτε αν δεν βρείτε κάποιον να την πάρει στον ουρανό, εν να πάει σε λίγο καιρό ο Ραούφ Χατζηλιασής. Δώστε του την να την παραδώσει αυτοπροσώπως. Κλώτσα την την μαυρογέριμην  τη συκλού σου!!

Που είναι τώρα αυτός ο φιλοαστυνομικός σύνδεσμος να μας βγάλει καμιά ανακοίνωση συμπαράστασης! Εδώ έχει γεμίσει η Κύπρος με οnline καζίνα και οι φίλοι σας οι αστυνομικοί πάνε και μπαγλαρώνουν τις γριούλες!

Τρεχάτε χωριανοί χτυπάτε τες καμπάνες. Σταμάτησε ο Γιάννης μας από της εθνικής τις μάντρες!  Στο καλό ρε O-CASH και να μας γράφεις. Εν να μου κάμεις και το δακρυσμένο άντε τράβα ρε να μετρήσεις τους λογαριασμούς σου και τα μετρητά σου.

Μπράβο στα παιδιά του Φούτσαλ. Ότι και να πεις για αυτή την ομάδα θα είναι λίγο. Είμαι σίγουρος πως μετά από αρκετά χρόνια όλοι οι Ομονοιάτες θα λένε «θυμάστε εκείνη την ομάδα που έπαιρνε τους τίτλους αήττητη ? Αυτές ήταν εποχές». Ε λοιπόν είμαστε τυχεροί που αυτές τις εποχές εμείς τις ζήσαμε δίπλα τους στα κλειστά.

Στείλτε το Δασάκι για αποψίλωση! Εκεί εκεί στη Β εθνική πουτάνας γιοι παλιο ηθικοί!

Εδώ και λίγες μέρες διοργανώνεται έρανος για ένα νεαρό οπαδό του αποελ που δίνει την μάχη με τον καρκίνο. Έγιναν ειδικά αφιερώματα στις ιστοσελίδες του αποελ όπου δίνουν στο κόσμο πληροφορίες πως μπορούν να βοηθήσουν κάνοντας εισφορές στο λογαριασμό του νεαρού. Εγώ με τη σειρά μου να ευχηθώ περαστικά και κουράγιο στον νεαρό και μακάρι να βγει νικητής από αυτή του μάχη.

Από την άλλη όμως δεν μπορώ να μην αναφερθώ σε πληροφορίες έγγραφες που ήρθαν στα χέρια μου. Προσπαθώ να κατανοήσω πως ένας άνθρωπος με οικονομικό πρόβλημα, που προσπαθεί να αντεπεξέλθει σε αυτό το πρόβλημα υγείας που του παρουσιάζεται, έχει  κάνει αγορές το τελευταίο τρίμηνο από καταστήματα όπως Calvin Klein jean , Swarovski, Polo, Guess….

Μπορεί να με μισείτε πολλοί μπορεί να θέλετε να με στείλετε στον άλλο κόσμο αλλά ψέματα δεν λέω. Έχετε χιλιάδες οπαδούς σας που δουλεύουν στην συγκεκριμένη τράπεζα. Πέστε τους να βγάλουν ένα statement του λογαριασμού που αναρτήσατε.

Από την άλλη θα μου πείτε τι σχέση έχει αν έχει πρόβλημα υγείας με το αν αγοράζει από τα πιο πάνω καταστήματα. Σύμφωνοι, αλλά κάποιος που δέχεται εισφορές από τους συνανθρώπους του για αυτό του το πρόβλημα θα πρέπει να είναι πιο προσεχτικός στο τι αγοράζει και στο τι ξοδεύει.

Anyway αρκετά με αυτό το θέμα ο καθένας ας πράξει όπως γουστάρει. Έτσι έκανα και εγώ.

Προς το φίλο μου Green Devil.  Το μόνο βιβλίο που δεν έχει την παραμικρή ένδειξη χιούμορ μέσα είναι η Βίβλος. Πες κάτι στον από πάνω.. Έλεος  τελείως Ξενέρας!

Προς το φίλο μου Λόρδο Είρων. Καλύτερα οι εχθροί σου να σε θεωρούν τρελό παρά λογικό και προβλέψιμο!  Συνεχίζουμε με την ίδια τρέλα αμίγκο!

Υ.Γ Δέστε τη τεχνολογία διαθέτουν οι κυβερνήσεις για αναγνώριση προσώπων μέσα στο πλήθος. Δεν ξέρω για σας αλλά μόλις το είδα εγώ άρχισα να κοιτάζω γύρω μου μήπως με παρακολουθεί κανείς. Δύσκολα  τα πράματα παιδιάΔείτε εδώ

Υ.Γ 2. Γιατί ρε γαμώτο όταν αναφκουμε τα κάρβουνα για σούβλα ή μεζεδάκια όπου και να κάθεσαι γυρώ  που την φουκού όπου και να πάεις πάντα ο καπνός βουρά σε??

Υ.Γ3 (ΑΣΠΡΑ ΜΠΑΛΟΝΙΑ). Αντρέα είσαι βλάκας εν δικό σου το μωρό. ΕΛΕΝΑ ΜΟΥ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟ ΘΕΣΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. Τι βλάκας θεέ μου έφαεν μας τούτη η κουβέντα 20 επεισόδια!