Green Devil: Μπεεε αλά πορτοκαλιά


Green Devil

Ξεκινάμε με τα του οίκου μας. Κύριοι αρμόδιοι της Διοίκησης, ανακοίνωση για τη διαιτησία φκάλλεις μία μέρα το αργότερο μετά και όχι 4 μέρες. Έλεος ρε, για τον Χαπέσιη εφκάλαμεν οξά να φκάλουμεν τωρά? Πάρτε πρωτοβουλίες, μην περιμένετε τον κόσμο να φωνάζει για να διαμαρτυρηθείτε. Αν δεν σας περνά ψάχνουμε δουλειά εγώ και ο Hoolifan. Ο ένας θα ρίχνει μολότοφ και ο άλλος κατάρες από ψηλά και άμα βρούμε και καμιά πόρτα κλειστή φέρνουμε και τον Λόρδο να την ανοίξει (ναι ξέρουμε και έτσι κόσμο).

Πάμε στους σκατάδες μας. Μα τι εν τούτα τα λοούθκια που ακούγονται ότι απειλήσατε τους παίκτες πως αν δεν πάρουν πρωτάθλημα δεν θα υπάρξει ανανέωση συμβολαίων? Μισό λεπτό για να καταλάβω. Ένεν για τους τοπ παίκτες όλων των εποχών που τους ζητά η μισή Ευρώπη που μιλούμε? Ένεν για τους Ελίτ των Ελίτ? Μήπως με τη κίνηση σας παραδεχτήκατε ότι έχετε ένα μάτσο χαμένα ντοπαρισμένα κορμιά που δεν τα θέλει κανείς? Ρε αν η ΟΜΟΝΟΙΑ έκανε πορεία στο Champions League θα είχαμε 9 προτάσεις στο χαλαρά !!! Αλλά στην περίπτωση μας όλοι ξέρουν ότι παίζουμε μπάλα και δεν καταπίνουμε χαπάκια… να και η διαφορά μας.

Όσο αφορά τον Μούμια έχω κακά νέα. Δεν ήθελα να είναι αυτός που θα σου το πει αλλά General Mummy η Μπαρτσελόνα σκέφτεται σοβαρά να ανανεώσει στον Πεπ. Το γνωρίζω ότι είναι αδικία, είναι πιο άπειρος αλλά το πρόβλημα είναι η ΟΥΕΦΑ. Βλέπεις, αν παςεσύ και ανέβει κι άλλο η Μπαρτσελόνα δεν θα υπάρχει λόγος να παίζεται το Champions League και το Ισπανικό πρωτάθλημα. Δυστυχώ κάποτε το να είσαι πολύ καλός έχει και τα αρνητικά του, θα είμαι όμως δίπλα σου. Κράτα γερά Μούμια, είμαστε μαζί σου.

Νέο σύνθημα (ναι ρε δικό μου):

Θέλω να πεθάνει όποιος είναι στη φωτό

Οεεε ψοφό

Οεεε ψοφό

Ψοφό

Καλάν άτε, ένεν τέλια δικό μου, έπιασα 1-2 τόνους που αλλού.

Μαθητές και στο Φούτσαλ. Πρώτοι στο διάβασμα και ο Κάκος τους έκανε δώρο τη δημιουργία τμήματος Φούτσαλ. Καλά ρε, που πάτε σε χωράφια σπερμένα? Ή θα αρχίσουμε τα ίδια και στο Φούτσαλ? Με διαιτησία και όπου πάμε? Το καλό που σας θέλω, μη χαλάσετε το άθλημα γιατί θα μπούμε στο οίκημα σας μέσα την επόμενη φορά και ποιος να σας αναγνωρίσει !!!

Θύρα 9 και πάλι στα βραβεία. Και αυτή σαν το Φούτσαλ, πρώτη και αλάθητη, οι άλλοι καλά κάνουν να μας βλέπουν μπας και κάνουν κάποτε κερκίδα. Συνηχείστε έτσι λεβέντες μου, δυνατά πιο δυνατά και θα το πάρουμε το γαμημένο. Να πω ότι το νέο Φούτερ που έβγαλε η 9 θα εξαφανιστεί αμέσως !!!

Αδέλφια δεν ξέρω τι θα γίνει στο παιχνίδι του παραρτήματος αλλά δεν μπορώ να μην πω τα πράγματαμε το όνομα τους. Φωνάζουν ότι μπήκε ο Ζαφείρης για διαιτητής τους από τώρα, πριν καν αρχίσει το παιχνίδι. Ξεγελαστήκατε ε?

Να σας θυμίσω ποιος είναι ο Ζαφείρης (ακολουθεί απόσπασμα από το αποελίστικο SigmaLive!!!):

“Από τη μια το πέναλτι που δεν καταλογίσθηκε υπέρ της ΑΕΚ και από την άλλη το ακυρωθέν (ως οφσάιντ) τέρμα, έφερε τις έντονες και δικαιολογημένες διαμαρτυρίες των παραγόντων, ποδοσφαιριστών και φίλων της ΑΕΚ. Το τελικό 0-3από τον ΑΠΟΕΛ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα καθώς η ομάδα της Λάρνακας πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, όμως από τη μια η διαιτησία και από την άλλη το τελείωμα των φάσεων δεν της επέτρεψαν να πάρει θετικό αποτέλεσμα από τον αγώνα.

Δικαιολογημένες φωνές

Μετά το τέλος του αγώνα, όλοι στην ΑΕΚ ήταν έντονα εκνευρισμένοι τόσο από τον διαιτητή Σάββα Ζαφείρη όσο και από τον βοηθό Χρυσοβαλάντη Θεοδώρου. Μάλιστα ο αντιπρόεδρος και υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος Άντρος Πελεκάνος έκανε λόγο στις δηλώσεις του για αλλοίωση αποτελέσματος.”

Ναι παιδιά, αυτή είναι η αλήθεια. Κλαίνε με ότι θυμηθούν απλά για να δείξουν ότι είναι και αυτοί παραπονεμένοι. Μη σας ξεγελούν, ας τα πουλούν αυτά στα αρνάκια τους που τρώνε άσχιερο. Εμείς μάθαμε να διαβάζουμε και να ξέρουμε τι λέμε, ακούτε ρε ψεύτες εκ γενετής?


o Green Devil | [email protected]