Θύρα 9: Γαμήστε τον Πούστη τον εθνικό!!!


Αδέλφια της Θύρας 9, τιμημένε πράσινε λαέ,

«Τελικών συνέχεια» τρελλαμένοι κηφήνες μου, αδιάκοπα και παθιασμένα μέχρις ότου το 21ο χαράξει οριστική πορεία προς την ΠΡΑΣΙΝΗ Λευκωσία! Από μια μάχη επιστρέψαμε, σε μια νέα, ακόμη δυσκολότερη, βαδίζουμε. Και έτσι όπως έχουμε ορκιστεί εκ γενετής, όπου ΑΥΤΗ κι εμείς..Κι αναπόφευκτα όπως καταλαβαίνουν όσοι μας ζουν τακτικά, όπου εμείς «της τρελλής»!

Και για να δείτε κάτι μπαμπέσικα παιχνίδια που παίζει η μοίρα κάποτε, την ερχόμενη Κυριακή έχουμε τη τύχη να «φιλοξενούμε» αυτούς που εδώ και μια πενταετία πάνω κάτω αλλά και διαχρονικά, κάνουν τα πάντα για να κερδίσουν την ΟΜΟΝΟΙΑ. Και δεν εννοώ «στο γήπεδο μέσα»..Αυτούς τους αχώνευτους εθνικόφρονες μπλε βλάχους που χρησιμοποιούν όλα τα θεμιτά και αθέμιτα μέσα που έχουν στη διάθεση τους σε συνεργασία πάντοτε με τα μεγάλα έρποντα αφεντικά τους. Αυτούς που ηδονίζονται στη θέα του περήφανου πράσινου λαού κάθε φορά που φεύγει σκυφτός από το μπουρδέλο-χώρι τους. Στην καθομιλουμένη, «παίζουμε κόντρα σε τούτους που κάμνουν ότι ρέσσει που το σσιέριν τους για να μας κόψουν κάθε χρόνο το πρωτάθλημα».

Πρέπει να αισθανόμαστε λοιπόν τυχεροί κυρίως για τρεις λόγους..Πρώτιστος, γιατί με νίκη συνεχίζουμε την ξέφρενη πορεία μας προς τον τίτλο και περιμένουμε τον επόμενο, κατά δεύτερο λόγο, γιατί παρουσιάζεται μπροστά μας μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ευκαιρία να βυθίσουμε στο πένθος την αφιλόξενη κοινότητα που αναφέραμε πιο πάνω και τέλος, γιατί παίζουμε στο δικό μας ΚΑΜΙΝΙ με τους δικούς μας όρους! Ας ξεμπερδεύουμε νωρίς και ας στείλουμε μια ώρα αρχύτερα στη Β’ αυτό το σάπιο παρακλάδι του πορτοκαλί κατεστημένου, που ονομάζεται εθνικός άχνας..Εμπρός λοιπόν ΘΥΡΑ 9 – Εμπρός ΟΜΟΝΟΙΑ!!!

Στόχος και κίνητρο της οργανωμένης μας κερκίδας για άλλη μιά φορά, ένα γεμάτο ΓΣΠ με πολύ υψηλά ντεσιμπέλ και ασταμάτητο χορό σε όλες τις εξέδρες που θα έχουμε στη διάθεση μας! Μια μαζική παρουσία του τεράστιου πράσινου λαού που θα στέλνει από το ζέσταμα αν είναι δυνατόν, το μήνυμα στους αντιπάλους πως δεν έχουν απολύτως τίποτα να διεκδικήσουν απ’το συγκεκριμένο παιχνίδι. Το οφείλουμε στην ιστορία μας, στους εαυτούς μας αλλά και στους παίχτες μας. Ας τους δείξουμε πως δεν είναι 11 αλλά 15.000 και ότι μαζί θα πολεμήσουμε μέχρι το τέλος!!

Ο επερχόμενος τελικός αρχίζει για εμάς βράδυ Σαββάτου με το καθιερωμένο «Pre-game» στο οίκημα του Φαν Κλαμπ μας την Παλλουριώτισσα, παρέα με άφθονη μπύρα και μουσική. Φτιαχνόμαστε όλοι μαζί σαν μια δεμένη οικογένεια στηρίζοντας παράλληλα και το σπίτι μας που τόσο πολύ το έχει ανάγκη. Η αναχώρηση για το γήπεδο έχει προγραμματιστεί για τις 4μμ της Κυριακής. Ενωμένοι σαν μια γροθιά δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα γιατί πολύ απλά όλα εξαρτώνται από εμάς, είτε τους αρέσει είτε όχι! Γι’αυτό λοιπόν: «Γάμα τους κι εγώ θα τραγουδώ»


Θυρα 9 Ανακοίνωση | www.gate9.com.cy