Επιτυχία και στη Boutique


Από την καθιερωμένη πλέον για τους νέους ποδοσφαιριστές της ομάδας παρουσία τους στην Boutique πέρασαν χθες οι Άλβες, Μπεργκουνιού και Μπεν Νταγιάν. Οι νεοφερμένοι είχαν την ευκαιρία να έρθουν κοντά με τον κόσμο της ομάδας, και να φωτογραφηθούν μαζί του. Αρκετός ήταν ο κόσμος που βρέθηκε στην Boutique για να γνωρίσει από κοντά τους νέους ποδοσφαιριστές και να προμηθευτεί τα προϊόντα της ομάδας. Οι πρωταγωνιστές της βραδιάς ήταν φυσιολογικά οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι προέβησαν και σε δηλώσεις

Δηλώσεις Ποδοσφαιριστών(omonoianews.com)

Άλβες: Οπωσδήποτε είναι σημαντικό γεγονός το σημερινό. Είμαστε όλοι οι παίκτες χαρούμενοι, γιατί έχουμε την ευκαιρία να έρθουμε κοντά στο κόσμο, να μάθουμε τα θέλω του. Όσον αφορά το παιχνίδι που ακολουθεί είναι πολύ σημαντικό και πρέπει να κερδίσουμε. Έχουν μείνει 10 παιχνίδια και στόχος μας είναι να πάρουμε 10 νίκες.

Μπεργκουνιού: Γνωρίζουμε τον κόσμο και μας γνωρίζει και αυτός, και είναι πολύ  σημαντικό να γίνονται τέτοιες εκδηλώσεις. Για το παιχνίδι έχω να πω ότι όλες οι ομάδες όταν αγωνίζονται κόντρα στην ΟΜΟΝΟΙΑ αμύνονται μαζικά και αυτό μας δυσκολεύει το έργο. Εύχομαι πως θα κερδίσουμε γιατί είναι πολύ σημαντικό.

Μπεν Νταγιάν: Οι συμπαίκτες μου, ο κόσμος η ΟΜΟΝΟΙΑ, με κάνουν να νιώθω σαν στο σπίτι μου. Είναι πολύ καλό που ήρθαμε σε αυτή την εκδήλωση και που γνωρίσαμε τη νέα γενιά ΟΜΟΝΟΙΑΤΩΝ, έρχεται ο κόσμος κοντά μας. Όσον αφορά τον επόμενο αγώνα, δεν υπάρχουν εύκολα ματς, ακόμα και οι μικροί αμύνονται και σε δυσκολεύουν. Έχουμε καλή ομάδα, είμαστε στο σωστό δρόμο και θέλουμε να κερδίσουμε και να συνεχίσουμε έτσι!