Ξεφύτρωσε το Πανικκούδιν μετά από καιρό


Ξεμύτισε από την κρυψώνα του μετά από καιρό, το υπερτροφικό αυτό καραφλό πόκεμον, το Πανικκούδιν του παραρτήματος για να κάνει δηλώσεις. Εδώ που τα λέμε η επικοινωνιακή ομάδα του παραρτήματος είναι όλοι τους σαν τα πόκεμον. Φανταστείτε απλά τον Χατζήκυριακο να λέει “Χατζηπίκατσου διαλέγω εσένα” και να τον αμολά στα τηλέφωνα και στα email για να κάνει τα γνωστά του καφριλίκια.

“Κερδίσαμε όπως πάντα μέσα στο γήπεδο. Εμείς δεν παίζουμε “ρακέτες με τις γκόμενες” στην παραλία…” δήλωσε ο Χατζηλιασής υπονοώντας εμμέσως, πλην σαφώς ότι το παιχνίδι της Ομόνοιας με τον Απόλλωνα ήταν στημένο.

Εδώ και αρκετό καιρό δεν μπορούσε να δώσει εξηγήσεις για τα χάλια της ομάδας του και κρυβόταν γιατί φοβόταν να αντιμετωπίσει τους υπόλοιπους λαστιχάριες οπαδούς. Με τη νίκη με ένα στενό σκορ ενάντια σε μια Σαλαμίνα με χίλια τόσα προβλήματα, βάλθηκε να μας πείσει για την ολική επανάκτηση. Δυστυχώς για ακόμα μια φορά στο παιχνίδι αυτό έχει και την υποστήριξη σχεδόν όλων των μέσων μαζικής ενημέρωσης που σαν συνεννοημένα προσπαθούν να μας πείσουν ότι το αποέλ έχει ανακάμψει από την κρίση.

Το τραγικό είναι ότι για πολλοστή φορά παράγοντας του αποέλ και ιδίως ο Χατζηλιασής ρίχνει έμμεσα υπονοούμενα για την δική μας ομάδα. Τα υπονοούμενα βέβαια είναι τελείως ασόβαρα και αν πιστεύει ο Χατζηλιασής η οποιοσδήποτε άλλος λαστιχάρης ότι το παιχνίδι με τον Απόλλωνα ήταν στημένο, τότε του ευχόμαστε περαστικά και καλή χώνεψη. Το ξέρουμε ότι πονάει να ρίχνει πεντάρα η Ομόνοια και χάνει σωρεία άλλες ευκαιρίες να διασύρει τον Απόλλωνα.

Το ότι το επίσημο αποέλ πέφτει τόσο χαμηλά είναι δεδομένο και πάντα αναμενόμενο. Ποτέ δεν είχαν επίπεδο σαν ομάδα και σαν άνθρωποι και ποτέ δεν θα έχουν. Ήταν, είναι και θα είναι μια ξεδιάντροπη μηχανή προπαγάνδας και διαπλοκής. Ας αναλογιστούν απλά ότι η Ομόνοια ποτέ δεν άφησε υπονοούμενα με τέτοιο τρόπο εναντίων οποιασδήποτε άλλης ομάδας και χωρίς να έχει στοιχεία.

Μια ακόμα τραγική πτυχή της όλης ιστορίας είναι ότι το αποέλ είναι αυτό που κατηγορεί την Ομόνοια για τρομοκρατία. Το να προκαλούν κάθε αγωνιστική τα ομαδόσκυλλα του αποέλ τις άλλες ομάδες είναι μια σοβαρή αιτία έντασης και πόλωσης του κλίματος.

Το είχαμε προβλέψει βέβαια ότι το αποέλ θα έπεφτε τόσο χαμηλά. Το μυστικό είναι ο αποπροσανατολισμός των πορτοκαλί αμνοεριφίων για να κρυφτούν τα προβλήματα της παράγκας. Το ξέρουμε ότι έχει και λαστιχάρικα που μας διαβάζουν και θέλουμε να τους στείλουμε ένα μήνυμα: Αλήθεια λαστιχάρικα μου, πόσα κιλά φτανός πρέπει να είσαι για να σε κοροϊδεύει ο Χατζηλιασής;

Θα αναρωτηθεί κάποιος γιατί ασχολούμαστε μαζί τους, αφού είναι τόσο τραγικοί. Τέτοιες δηλώσεις πρέπει να τιμωρούνται βαριά από την ΚΟΠ και την πολιτεία γιατί προωθούν τη βία. Αντίθετα η ΚΟΠ και το σύστημα ευνοούν τέτοιου είδους συμπεριφορές και αφού κανένας δεν θέλει να βλέπει καθαρό παιχνίδι, αναλαμβάνουμε εμείς την υποχρέωση να αντισταθούμε σε τέτοιους γελοίους και ποταπούς επιτήδειους.