Θύρα 9: Αυτό το πρωτάθλημα μας ανήκει


Η ομάδα πέρασε σαν τρένο από την Λεμεσό ισοπεδώνοντας τόσο τον κατ’ εξοχήν πελάτη, όσο και τους χιλιάδες αλλόθρησκους που έμειναν καρφωμένοι στις τηλεοράσεις αναμένοντας με λύσσα μια αποτυχημένη εξόρμηση της ομάδας μας. Οι εντολές της Πινδάρου πήραν τις πρέπουσες απαντήσεις τόσο από τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή στο γήπεδο, όσο και από τους χιλιάδες πιστούς προσκυνητές της βασίλισσας ΟΜΟΝΟΙΑΣ που άφησαν τους απέναντι αποσβολωμένους, να αναρωτιούνται για άλλη μια φορά αν έχουν τελικά έδρα η αν κι αυτή θα πρέπει να δηλωθεί για την ομάδα μας.

Η μεγαλειώδης νίκη δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να μας εφησυχάζει και το ενορχηστρωμένο σχέδιο ενάντια στην ομάδα μας επιβάλλεται να ξεσκεπαστεί και να διαλυθεί άμεσα. Οι απρόκλητες επιθέσεις της αστυνομίας και το ψεκασμα των οπαδών μας, η τραγελαφική διαιτησία του καραγκιόζη με τα μαύρα και των βοηθών του, η γελοία μετάδοση του παιχνιδιού από τον μέλλοντα χορηγό μας (!!) και το όλο κλίμα ενάντια στην ομάδα μας ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να τύχουν των ανάλογων απαντήσεων από τους διοικούντες.

Επιθετικό φάουλ σφυρίζεται αντίστροφα και προκύπτει η ισοφάριση, πέναλτι βγαλμένο από τις πιο τρελές φαντασιώσεις και του πιο επίδοξου πορτοκαλί, κάρτες σε όλους τους ποδοσφαιριστές μας που βρίσκονταν στο όριο, καρατιες του αντιπάλου ατιμώρητες, ανύπαρκτο ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ offside σε τετ α τετ που θα τέλειωνε το παιχνίδι και άλλα πολλά συνέβησαν σήμερα στο τσιρειο και όλα αυτά μάλιστα εν μέσο διαστημικής μετάδοσης από την primetel.

Μιας primetel που φαίνεται να ξεχνά πως σύντομα θα είναι χορηγός της βασίλισσας του κυπριακού ποδοσφαίρου και φρόντισε να μεταδώσει τον αγώνα με τον πλήρη αντί-ομονοιατισμο που την διακατέχει, φορώντας τα γαλάζια της γυαλιά… και δεν αναφερόμαστε κατ’ ανάγκη σε απολλωνιστικα γυαλιά…

Προειδοποιούμε άπαντες, γιατί η ανοχή μας τείνει να παρερμηνευτεί σαν αδυναμία. Ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θέλει 50-50 διαιτησίες, δεν θέλουμε την εύνοια κανενός και αυτή την κούπα θα την πάρουμε γιατί μας αξίζει. Απευθύνουμε έκκληση στην διοίκηση όπως αντιδράσει άμεσα για να διασφαλίσει δίκαιους αγώνες για την ομάδα μας αλλά συνάμα, απευθύνουμε και προειδοποίηση προς άπαντες που έχουν άλλα σχέδια, πως μπορούμε αν θέλουμε ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ. Σταματήστε να παίζετε με τα νεύρα του κόσμου εξυπηρετώντας άλλα συμφέροντα, σταματήστε να υποβαθμίζετε την νοημοσύνη των κυπρίων φιλάθλων στον βωμό των πολιτικών σας σχεδίων. ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ, ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ !

ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ


ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΘΥΡΑ 9 | www.gate9.com.cy