Το Παραχαϊδεμένο της Δικαστικής


Το άλλο άπατο μπουρδέλο, η δικαστική της ΚΟΠ προσπαθεί να βρει δικαιολογίες να μην τιμωρήσει με κεκλεισμένων το παραχαϊδεμένο της. Είναι η 7η φορά που παραπέμπεται το παράρτημα για άναμμα φωτοβολίδων και προσπαθούν να διαχωρίσουν πρωτάθλημα από κύπελλο σαν διοργανώσεις για να γλιτώσει η βρωμιά από την βαριά τιμωρία.

Και ενώ η Ομόνοια δέχεται υπέρογκα πρόστιμα για παρόμοιες κατηγορίες το αποέλ δέχεται ποινές χάδι με αστείες δικαιολογίες.

Αν η δικαιοσύνη και η διαιτησία έχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά, όσες καταδίκες και να κάνουν εναντίων της βίας οι καρεκλοκένταυροι δεν πείθουν κανένα. Η εξυγίανση του κυπριακού ποδοσφαίρου και η καταπολέμηση της βίας έρχεται πρώτα με την αποκόλληση των καρεκλών από τους πισινούς των γραβατομένων εγκληματιών.

ΥΓ1: Ζητάμε συγγνώμη από τα μπουρδέλα για την παρομοιώσεις. Στα μπουρδέλα τουλάχιστον τηρείται μια κάποια ηθική τάξη. Για εμάς έχουν τελειώσει οι λέξεις και οι χαρακτηρισμοί. Σύντομα ότι πιο σιχαμερό και αηδιαστικό υπάρχει θα είναι συνώνυμο με τις λέξεις αποέλ, ΚΟΠ και κυπριακή διαιτησία.