Hoolifan: Access denied: error: 8


Για να καταλάβετε πόσο σίγουρος ήμουν ότι δεν θα προκριθείτε είχα έτοιμο το άρθρο που τα ψες αλλά δεν με άφηνε ο αρχηγός ο administrator να το ανεβάσω!!

Άγου τα μωρά μου άγου τα λαστιχάρικα μου  Κου- Μπεμπέ τζαι Κου-Ντεντέ!

Και για να δω τους πιστούς λαστιχάριες που θα πάνε να σας πισκαλίουν να δέρετε την Σαλαμίνα την Κυριακή! Ρε καλούς καιρούς και δεν έρχονταν οι καράολοι και  θα έρθουν έτσι μέρα που είναι και τα καρναβάλια?

Τώρα που το σκέπτομαι τι καρναβάλια στη Λεμεσό ή στη Πάφο τι στη Λευκωσία και στο Γ.Σ.Π.  Θρύλε και πάλι είσαι καρναβάλι!

Σολάρι ευκαιρία να ντυθείς σκόρερ Α χα χα χα χα χαχ α. Κόντη ντύσου καρδιοχειρούργος!

Όπως είπε και ένας φίλος για να δέρει πλέον το αποελ πρέπει να παίζει με δεκατέσσερις παίχτες, έξτρα οι διαιτητές και να κάμνει αλλαγές όπως το wrestling. Να αγγίζει δηλαδή ο ένας του άλλου τζαι να μπαίνει μέσα όποτε κουράζονται!

Εντωμεταξύ ρε Μπάρντο αν την είδες και έκοψες την  σε εκείνη τη φάση εγώ θα παραδώσω το πληκτρολόγιο! ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να έκαμες έτσι απόκρουση. Πόσο κώλο πάνω σας ρε!

Πίσω στα καρναβάλια! Δεν ξέρω ποια αμφίεση θα είναι πιο επιτυχημένη φέτος. Πάμε να δούμε το Top Five του Hoolifan!

-Χρήστος Ηλίας ο International  Referee!! Μαζί με τη στολή δώρο μόνο κόκκινες κάρτες και δίπλωμα GCE  O’LEVEL

-Πανίκος Χατζηλιασής ο  κορυφαίος θα λέγαμε διασυλλογικός παράγοντας ασορτί με ένα κουπί να τραβά στο γήπεδο μέσα!

-Κουτσοκούμνης Βενέδικτος ο τρίτος. Μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος από τον αιώνιο άρχοντα!

-ΚΚέλλης σημαδεμένος με πιστόλι. Blue chicken version by students productions

-Ηρόδοτος Δημητρίου. Ποιος είναι αυτός?. Τούτος ο κύριος εν εκείνος ο τράουλλος που ντύνεται με τα ράσα και τις σημαίες του Ελαμ και κάνει τον αρχιεπίσκοπο! Είναι το κοσμικό του όνομα προτού αγιοποιηθεί!

Σκέφτου ρε πελλέ να σε λαλούν Ηρόδοτο να έχεις επιλογή να αλλάξεις και να διαλέγεις το Χρυσόστομος. Ε μα είσαι αδιόρθωτος!

Ο φίλος Γιώργος μου έριξε μια πάσα πάρε βάλε. Ε έβαλα τους τον. Ε Γιώργαρε μπας και δεν ενημέρωσε κανένας τον Μικαέλλο ότι τα ματς ήταν τηλεοπτικά και τα έβλεπε όλος ο κόσμος. Μόνο έτσι εξηγούνται οι παπαριές που γράφει.

Από Καθημερινή και τον Μικαέλλο. “ Το τέλειο παιχνίδι” για πρόκριση στους 8

Για να ελπίζει σε πρόκριση ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να συνδυάσει την κατοχή μπάλας που είχε με τη Ζενίτ (εντός), την ευστοχία του Ντόνετσκ και τα τρεξίματα της Αγίας Πετρούπολης αλλά και να κάνει κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ σε εντός έδρας αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ (από τη φάση των Ομίλων κι έπειτα): να μη δεχθεί γκολ  ή να βάλει τρία.”

Από το Trifylli.net και τον Hoolifan. “ To τέλειο παιχνίδι ”

Για να ελπίζει σε πρόκριση ο Αποερλ πρέπει να συνδυάσει την στραβοκλωτσιά του Πίντο που κατέληξε σε γκολ που είχε με την Ζενίτ( εντός ), την απίστευτη κωλοφαρδία στο Ντονετσκ (Shakhtar 28 τελικές προσπάθειες αποελ 4, αποτέλεσμα 1-1) και τον κατήφορο της Αγίας Πετρούπολης που είχε η Ζενιτ ( 19 τελικές προσπάθειες  και 9 κόρνερ  για τους Ρώσσους , 1 shoot off target για το αποελ και 1 κορνερ). Αλλά και να κάνει κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ σε εντός έδρας αγώνα Τσάμπιονς Λινγκ, ο Απόστολος Πέτρος να κάτσει δίπλα που τον πορτάρη να κόφκει και εκείνος κανένα, ο Ιωάννης ο Βαπτιστής να πάει επιθετικό δίδυμο με Αίλτον ή Σολάρι και ο πανμέγιστος Jesus να είναι πας τον πάγκο μαζί με τον Μούμια να διούν οδηγίες!

Αφιερώνω στον Ραουφ χατζηντακτάς  το επόμενο δίστιχο για τα καρναβάλια. « Ορκίσουυυυυ πως στη περούκα σου δεν κρύβεις μια ΚΑΡΑΦΛΑ νααα!!!»

ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟΥΣ 8 ACCESS DENIED FOR USER APOEL! ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ!

Φωτογραφία της Ημέρας(πατήστε εδώ)

Ανέκδοτο της ημέρας. Πάει ένα ζευγάρι αποελίστων  επίσκεψη σε ένα φιλικό τους ζευγάρι που ήταν με την Ομόνοια. Αφού ξεναγήθηκαν στο σπίτι άραξαν στο καθιστικό  και σε μια φάση πάει το μάτι του αποελίστα ( μεν πάει ο νους σας στο γνωστό μάτι) στο ταβάνι.  Εκεί αρχίζει να διαβάζει διάφορα όπως «Το αποελ είναι η καλύτερη ομάδα όλων των εποχών», «Το αποελ αδικείται από τον καιρό της ίδρυσης του», «Το αποελ δέχεται άδικα κόκκινες και κίτρινες κάρτες σχεδόν σε κάθε παιχνίδι». Γεμάτος απορία γυρνάει στο φίλο του τον Ομονοιάτη και του λέει «Ρε εσύ. Τι είναι αυτό?»…

ΨΕΥΔΟΤΑΒΑΝΟ του λέει ο Ομονοιάτης!!!

Υ.Γ  Τι ειρωνεία να πηγαίνεις μέχρι τα Παρίσια να το παίζεις οπαδός και να μην πηγαίνεις μέχρι τη Λεμεσό. Οπαδοί του καναπέ και «επαγγελματίες» Έλληνες του show!

Υ.Γ 2 Η Ομόνοια παρακαλεί τον κόσμο εκτός από τρόφιμα να φέρνει και τσάγια κουρτουνιά και panadol για τους «έλληνες» δαμέσα!

Υ.Γ 3 Χωρίς πλάκα παιδιά το μάζεμα τροφίμων πάει πολύ καλά συνεχίζουμε έτσι. Από τις φωτογραφίες που έχουμε από διάφορα ΣΥ.ΦΙ είναι απίστευτη η συνεισφορά του Πράσινου Λαού.


Hoolifan | [email protected]